Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Waarom healthcare het roken afraadt

Datum: 28 december 2009, 08:45

Gepubliceerd door apotheker Fernand Haesbrouck

Rokers vragen zich af, waarom healthcare zich zo inspant om de bevolking het roken van tabak af te leren.

De verklaring daarvoor staat in deze Amerikaanse(bron) tekst.

Ik geef daarbij de beroepsmatig gekleurde details.

De meest gebruikte stoffen, die healthcare nu promoot zijn Champix en Zyban (Wellbutrin).

Champix is cocaïnedoping, Zyban (Wellbutrin, bupropion) is amfetaminedoping.

Door het zenuwstelsel te verwoesten, veroorzaakt men niet alleen een soort van verslaving aan de nieuwe drug (het kick-effect), maar ook een controleverlies over het (rook)gedrag.

Men beoogt hier niet de gezondheid van (nicotine)verslaafden, maar met de gezondheid als smoes, worden ze op een andere verslaving geplaatst, die medisch lijkt, maar healthcare rijk maakt in plaats van de tabaksindustrie.

Intussen is bekend, dat Zyban- en Champix-gebruikers sneller sterven dan wanneer ze bleven verder roken.
Onbegrijpelijk trouwens dat cardiologen hun hartpatiënten dwingen het roken te stoppen om ze aan de Champix-cocaïnedoping te zetten, waaraan ze nog sneller doodvallen.
Aan de echte co-MORBITEIT dan.
Maar de geldmassa, die intussen een andere bestemming heeft gekregen, zou dan wel in ‘goede’ handen zijn terechtgekomen.

Een strategie die perfect kadert in de projecten van mindcontrol en populatiecontrol.

Bemerk ook hoe men met baclofen (Lioresal) (een variant op gamma-amino-boterzuur, alias vloeibare XTC) in gepaste doseringen, dezelfde roes kan nabootsen als na een stevig drinkgelag.
Persoon geeft geen geld meer uit aan drank, is medisch van de drankzucht verlost, maar geeft het geld uit aan healthcare voor de verwisselde roes.

Zo kan men talloze therapieën opsommen, die alleen het verplaatsen van het geldgebruik beogen, door het therapeutisch instellen van een moeilijk te verantwoorden medisch verantwoorde toxicomanie.

Hoelang is het geleden, dat men Rilatine promootte met de slogan, dat een behandeling ermee, de zieke ADHD-kindjes zou afhouden van een verslaving met andere harddrugs.
Toch logisch, want methylphenidaat (Rilatine, Concerta) is op gewichtsbasis 30% actiever dan zuivere cocaïne.

Stilaan begint duidelijk te worden dat healthcare voortaan de belangrijkste dealer is geworden van de partydrugs, die vroeger een andere maffia rijk maakte.

De manier waarop de gezondheidsindustrie het drogeren in de sport naar de eigen hand probeert te zetten spreekt boekdelen.
Toen de variaties op het klassieke amfetaminepatroon statistisch uitgeput waren, kreeg het nieuwe, even actieve, patroon het originele etiket van serotoninebezorger(SSRI).

Geen kat die daarbij kon vermoeden, dat patiënten, die van dan af zouden lijden aan vermeende tekorten aan neurotransmitters, eigenlijk met legaal verklaarde amfetamines zouden gedrogeerd worden.
De meest uiteenlopende, zelfs fantoomaandoeningen genezen op slag met de doping die WO-II zo populair en succesvol had gemaakt.
De intussen bekende bijwerkingen ermee liegen er niet om, maar omwille van de medische evidence bombardeerde men die als comorbiteiten.
Waarbij lucratief de antipsychotica (neuroleptica) dienst doen.

Want het uiteindelijk psychotisch gedrag en het horen van stemmen, schijnen intussen de steeds maar aanzwellende comorbiteit te zijn van bijna alle moderne aandoeningen.

Vandaar dat sporters voortaan ook legaal aan de nieuwe amfetaminedoping kunnen doodvallen, of ’s morgens zelfs helemaal niet meer wakker worden, maar daar bestaan vanzelfsprekend medisch aanvaardbare verklaringen voor.
Verklaringen op erewoord, die een lijkschouwing bovendien overbodig maken.
WADA (World AntiDoping Agency) plaatst de nieuwe doping niet op verboden lijsten, omdat artsen die de lijsten opstellen, beroepshalve geloven in de door healthcare verzonnen serotonine of dopaminefabeltjes.

Stel je voor: renners die perfect weten hoe ze phenylpropylamines als amfetaminedoping mogen slikken, terwijl onnozel gehouden artsen in de waan verkeren dat diezelfde stoffen goed zijn voor de massa, omdat ze stoffetjes zouden toevoegen, bij tekorten die zelfs niemand van hen kan aantonen.

Alle verslavingen of toxicomanieën die ooit werden bestreden omdat een illegale maffia zich ermee verrijkte, zijn voortaan toegelaten, omdat ze dienen in de projecten van mindcontrol en populatiecontrole van healthcare, die zorg draagt voor de mensheid.

Het rijk worden ermee is natuurlijk maar een bijzaak.

Bron (23-12-2009) :

http://www.naturalnews.com/027794_narcotics_addiction.html

Deze publicatie is onderdeel van het column van apotheker Fernand Haesbrouck, klik hier voor meer publicaties van de auteur.

 

Boeken van de auteur

ADHD-medicatie
 

Seroquel dodelijk?

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net