Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Voorbeeldfunctie overheid

Datum: 5 november 2021, 04:08

Na een achterbakse aanval op de woning van de hoofdredacteur van in 2019 waarbij alle inboedel van zijn woning werd vernield en waarna hij te maken kreeg met onnatuurlijke laster, geweld, intimidatie en absurd ernstige corruptie van Justitie (o.a. vanuit het Juridisch Loket) waardoor hij zijn woning verloor, werd hij met de problemen achtergelaten en werd gedaan alsof er niets was gebeurd.

Wat volgde in 2021 was een achterbakse doodsbedreiging tijdens een eco-event in Utrecht.

De hoofd-redacteur van voelde zich in de maanden na de bedreiging behoorlijk slecht, niet vanwege een persoonlijke bedreiging, maar vanwege de voorbeeldfunctie van de overheid en dus het feit dat anderen in gevaar werden gebracht. In feite was het een aanzet tot terrorisme.

In Amerika is er een epidemie van massa schietpartijen en dat is wellicht deels veroorzaakt door het feit dat veel mensen oprecht geloven dat de overheid de 9/11 aanslag heeft gepleegd. De overheid heeft een belangrijke voorbeeldfunctie.

De hoofd-redacteur startte na de achterbakse doodsbedreiging in Utrecht het volgende topic op een filosofie forum:

“A fish rots from the top down” – exemplary function of the government
https://onlinephilosophyclub.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=17208

Twee Nederlandse gezegden zijn:

eerlijk duurt het langst” en “wie goed doet goed ontmoet“.

staat voor eerlijkheid en respect.

Een filosoof op PhilosophyTalk.org zei:

Geweld roept geweld op en niets meer.

Het advies van is: blijf trouw aan een oprechte intentie en geef het goede voorbeeld.

Het idee dat pedofielen bij Justitie hebben ‘gewonnen’ door onschendbaar te blijven en als zelfs het Juridisch Loket corumpeert dan kan dat mensen kwaad maken en tot wanhoopsdaden drijven. Het is logisch dat in zo’n situatie niet anders dan als mogelijk wordt geacht dat de overheid een misdadiger is die uit de weg moet worden geruimd.

Terrorisme is geen oplossing.

Boosheid en geweld is een uiting van zwakte en resulteert in meer zwakte en meer problemen. Juist de sterken blijven trouw aan oprechtheid en het geven van het goede voorbeeld, ook in situaties waarin dat onmogelijk lijkt.

Een Amerikaanse politica schreef mij onlangs het volgende m.b.t. haar werk in het onderzoek naar de 9/11 aanslag in Amerika, waaruit blijkt dat situaties ertoe kunnen leiden dat de overheid wordt weggezet als ‘terroristische organisatie’ (een kwaadaardige partij).

Mijn advies aan haar was om focus te houden op hoe het zou moeten zijn. Niet strijden tegen onrecht of een boosaardige partij, maar strijden voor iets waarvan kan worden gezegd dat het ‘goed’ is.

Wat betreft de waarheid over de aanslag van 9/11. Zou het mogelijk zijn om het motief voor uw inzet te delen?

Ik werd een politiek activist na het zien van de film JFK en het doen van onderzoek naar de CIA. Ik was verontwaardigd en vond dat ik iets moest doen om een ​​beleid aan te vechten dat mensen martelt, doodt en terroriseert.

Zou het mogelijk zijn om het beoogde resultaat van uw werk te beschrijven?

Gewoon bewustzijn en bewustzijn verhogen. Op dit moment zullen hopelijk niet meer mensen alle propaganda kopen die ons over Covid19 overspoelt. Als je op onze website was, zul je zien dat we tijdens ons laatste grote jaarlijkse evenement een talk en film over Covid19 hebben opgenomen.

Onze missie is om waarheden te zoeken en te verspreiden over de verschrikkelijke misdaden die zijn gepleegd op 11 september 2001, en hiaten en misleidingen in het officiële verhaal aan het licht te brengen. Ons doel is om meer onthullingen van ooggetuigen, waarheidsgetrouwe berichtgeving in de media en een beweging te inspireren die de verantwoordelijke criminelen voor het gerecht zal brengen en het overheids- en bedrijfsbeleid zal elimineren dat criminele elementen in staat stelt dergelijke daden te plegen.”

In het geval dat de regering de 9/11 aanslag heeft uitgevoerd, wat zou dat moeten impliceren?

Ik denk dat het impliceert dat onze regering een terroristische organisatie IS. Terwijl we slechts burgers zijn; we moeten zijn meer moorddadige activiteiten niet door de vingers zien of steunen. Hoewel, ik denk dat de wapens nu op ons worden gericht.

De meeste mensen steken graag hun kop in het zand en gaan gehoorzaam mee in de gefabriceerde realiteit die hen voortdurend door de media wordt beschoten.

Het klinkt alsof je een grens hebt overschreden om een ​​doelwit te zijn in het Grote Spel…

De hoofd-redacteur antwoordde met het volgende, hetgeen zijn perspectief weergeeft.

Wat betreft de verklaring van de regering als ‘terroristische organisatie’. Hoewel ik begrijp dat het een natuurlijke reactie is, kan het vanuit het perspectief van resultaten het beste zijn om een ​​duidelijke visie te hebben van hoe het zou moeten zijn.

Het idee dat de overheid een terroristische organisatie is, leidt misschien niet tot gunstige resultaten.

Een gezegde in Rusland is “een vis rot van boven naar beneden“.

Een dergelijke wijsheid vertaald naar de algemene aard van mensen maakt het logisch dat mensen geneigd zijn informatie aan de kaak te stellen die het idee propageert dat de overheid een terroristische organisatie is. Mensen (in het algemeen) doen logischerwijs (of zijn geneigd) wat belangrijk is om een ​​vredige geest te behouden, wat essentieel is voor stabiliteit en vooruitgang.

Is ‘waarheid’ belangrijker dan wat er toe doet voor een welvarend bestaan ​​van individuele mensen en mensen? Welke ‘waarheid’ zou er zonder de (terroristische) regering overblijven om voor hen belangrijk te zijn?

Om het potentieel voor twist weg te nemen, moet het hogere doel van mensen worden gediend.

Ik begrijp dat vanuit het perspectief van onderzoeksjournalistiek men gewoon van plan is zijn/haar taak zo goed mogelijk te vervullen en waarheid ontmaskeren in zekere zin het hoogste doel is, terwijl men zich er nederig van weerhoudt mensen te vertellen hoe ze moeten leven of denken.

Om resultaten te boeken op het gebied van ‘preventie van terrorisme’, kan het van belang zijn om de wortel te achterhalen van het feit dat de overheid terrorisme heeft gepleegd.

Ik las recent het volgende:

Er is een oud gezegde in Washington dat de doofpot erger is dan de misdaad.

Volgens de conventionele wijsheid in Washington is de doofpot altijd erger dan de misdaad.

Dit lijkt een bewijs te zijn dat een zekere moraliteit binnen de regering waarschijnlijk mogelijk is. Men hoeft dan alleen maar de oorzaak van het probleem te vinden, wat voor deskundigen inzichten kan opleveren over hoe ervoor kan worden gezorgd dat de overheid een rechtschapen pad volgt.

Hoogachtend,

Vragen die de hoofd-redacteur van interesseren en die zijn positie toelichten:

  1. Is “waarheid” belangrijker dan een vredige gemoedstoestand?
  2. Zo nee, wat betekent dat dan voor (de potentie voor) moraliteit in de politiek?

Terrorisme is geen oplossing. Blijf trouw aan een oprechte intentie. Geef het goede voorbeeld. Verlaag uzelf niet tot vermeend ‘kwaadaardigen’.

 

Mogelijk interessante boeken

Het Spirituele Brein Collision The Spark Denken over geneeskunde
 

Seroquel dodelijk?

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net