Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Verband tussen stijging ADHD medicijnen en antipsychotica bij kinderen

Datum: 13 februari 2012, 11:03 ~ Bron: Wall Street Journal

Het blijkt dat ADHD medicijnen zoals Ritalin psychose en agressie kunnen veroorzaken waartegen antipsychotica wordt voorgeschreven bij kinderen en ook blijkt dat het aantal voorschriften van antipsychotica aan kinderen hard stijgt, ook in Nederland.

Verband tussen ADHD medicijnen en antipsychotica (2011)

Bron: Wall Street Journal

Forse stijging antipsychotica bij kinderen in Nederland

Toename agressie door Ritalin

Veroorzaken psychose door Ritalin

Antipsychotica veroorzaakt hersenschade die de gebruiker chronisch ziek maakt. De psychotische verschijnselen zoals hallucinaties en agressief gedrag worden tijdens het gebruik onderdrukt maar door de ontstane schade zal de gebruiker bij onthouding te maken krijgen met ernstige psychotische problemen en kan agressief gedrag toenemen.

Hersenschade / chronisch ziek maken door antipsychotica

In het specifiek (volgens medisch journalist Robert Whitaker) veroorzaakt antipsychotica een atrofie van de hersenschors en een vergroting van de basale ganglia. Dit zorgt ervoor dat iemand biologisch gevoeliger wordt voor psychose en tegelijkertijd worden de symptomen onderdrukt. Hierdoor kan iemand niet meer stoppen met het gebruik ervan.

Robert Whitaker kan per telefoon en e-mail worden bereikt voor wetenschappelijke informatie over antipsychotica.
http://robertwhitaker.org/robertwhitaker.org/Contact.html

Antipsychotica verkort het leven met gemiddeld 25 tot 30 jaar

De top 3 best verkochte antipsychotica komt overeen met de top 3 dodelijkste antipsychotica, dit zijn tevens de modernste en duurste middelen (10x duurder dan oude middelen). Dit bleek uit een studie gepubliceerd in The Lancet:

http://www.reuters.com/article/2009/07/13/us-schizophrenia-drugs-idUSTRE56C15Z20090713

—————————

Eugenetica

Eugenetica - Charles Darwin

Is het mogelijk dat er een ziekelijke ideologie schuilt achter ADHD behandeling waarbij het uitgangspunt is om kinderen met de diagnose ADHD via antipsychotica behandeling weg te drijven uit het menselijk ras, vanuit de overtuiging dat zij ‘foute genen’ hebben?

Ik heb deze hypothese verder uiteengezet op het volgende adres:

http://tinypaste.com/fbb915f4

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Top 100 van meest gebruikte medicijnen Afscheid van autisme en ADHD Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Hoezo ADHD?
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!