Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Vandalen bedreigen eerlijke apotheker en smijten met rotte eieren

Datum: 20 augustus 2009, 21:37 ~ Bron: Nieuwsbrief Fernand Haesbrouck

rotte eierenPsychiaters zijn stil… Op deze website adviseren we mensen met klem om psychiatrische hulp te mijden, omdat het meer kwaad dan goed doet. En het is in Nederland verboden om mensen van noodzakelijk geachte hulp af te houden.

Maar psychiaters houden zich stil…

De gevolgen van het psychiatrische handelen zijn natuurlijk al steeds meer zichtbaar in de praktijk, zoals bijvoorbeeld het feit dat meer dan 1 miljoen Nederlanders antidepressiva slikken.

De informatie die we op deze website bieden is misschien wel vaak ongenuanceerd, maar het is wel waarheidsgetrouw en ethisch correct en over het algemeen zo goed als mogelijk onderbouwd met wetenschappelijke en betrouwbare bronnen.

Het probleem is echter dat je als voorvechter van het ‘goede’ in de psychiatrie (zoals de begrippen “eerlijkheid”, “respect”, “menselijkheid”, “mensenrechten” etcetera) niet altijd steun krijgt van de mensen die je probeert te beschermen, of van het grote publiek.

Zie bijvoorbeeld het verhaal van Loren Mosher. Hij heeft als hoogleraar psychiatrie zijn titel psychiater opgegeven uit afkeer tegen de fraude met het zwaar giftige antipsychotica.

De Maryland Psychiatric Society verzocht een farmaceutisch overheids comité om mijn credentials en voorschrijf praktijk te onderzoeken om er zeker van te zijn dat de Montgomery County patiënten de gepaste — lees: medicatie — behandeling zouden ontvangen. Daarbij regelde een pro-medicijn familie belangenbehartigers organisatie dat meer dan 250 woedende brieven werden verzonden naar de verkozen county uitvoerder die mij ingehuurd had. Gelukkig waren mijn werkgevers niet gedomineerd door de farmaceutische industrie, zodat ik mijn positie kon behouden.

De mensen die door psychiaters misleid worden om psychiatrische pillen te slikken die gedragen zich vaak als ware drugsverslaafden en negeren pertinent alle negatieve informatie over de middelen die ze gebruiken, tot in het absurde. En wanneer je zoals ik probeert om met harde ongenuanceerdheid de informatie aan ze op te dringen, dan worden ze vaak boos/gemeen en misschien zelfs wel misdadig, zoals nu blijkt uit de rotte eieren tegen de deur van apotheker Fernand Haesbrouck, en twee doodsbedreigingen aan zijn adres.

Het kan gaan om ouders van kinderen met het etiket ADHD, die zich gekwetst voelen omdat ze hun kind met het schadelijke Ritalin behandelen en omdat ze de waarheid die apotheker Haesbrouck wereldkundig maakt over de (achtergrond van) de medicijnen niet kunnen verdragen.

Het is absurd hoe soms gereageerd wordt. Deze website is inmiddels verbannen van de website eKudos omdat de admin de waarheid over antidepressiva niet kan verdragen.

En het vervelende is dat je juist voor die mensen probeert op te komen.

Er is weinig respect te verdienen voor ‘eerlijke’ mensen in de psychiatrie. Psychiaters met talent of met oprechte bedoelingen hebben geen kans en worden verdrukt, zie bijvoorbeeld het verhaal van prof. dr. Flip Treffers.

Ze krijgen (op de korte termijn althans) geen respect van het publiek, niet van de patiënten, ze worden er niet rijker van, ze kunnen zelfs hun baan verliezen of het moeilijker worden gemaakt om iets te bereiken.

Er is op dit moment vrijwel geen kans voor eerlijke mensen in de psychiatrie.

Ik vraag mij ook af of psychiaters gezien de verschrikkelijke misdaden die ze al begaan tegen patiënten, in hun eigen overtuiging dat de psychiatrie koste wat kost moet blijven bestaan, op agressie en geweld zullen terugvallen omdat ze het op een legale/juridische manier onmogelijk kunnen winnen. Want een kat in het nauw maakt rare sprongen zeggen ze wel eens. Ze negeren de kritiek e.d. nu, maar dat is omdat ze denken dat ze op die manier kunnen winnen.

Zie bijvoorbeeld het volgende interview met de president van de APA, waarin ze aangeeft hoe ze in de psychiatrie omgaan met kritiek. Het is veelzeggend: “we gaan het te lijf met propaganda via de media”

Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.

Wat nu als straks blijkt dat het niet heeft gewerkt? Psychiaters zijn behoorlijk naïef want dat is een onderdeel van hun strategie, en ze zijn vast nog oprecht overtuigd dat ze wel zullen winnen door weer een paar miljoen euro (belastinggeld) aan valse propaganda ertegenaan te gooien. Maar het feit is dat hun tijd geweest is. De psychiatrie zal hoe dan ook verdwijnen. De psychiatrie is een schadelijke bijkomstigheid van het industriële tijdperk, en de wereld is aan het veranderen. We zijn ons op dit moment aan het ontdoen van dergelijke bijkomstigheden.

Overheden van over de gehele wereld keren zich tegen de psychiatrie, en de reactie van psychiaters is om te doen alsof er niets aan de hand is.

Maar wat als psychiaters straks gaan inzien dat het niet meer te redden is. Velen verliezen hun baan, en er zal vast een wanhopige psychiater tussen zitten. En de veranderingen gaan niet zo snel, dus er is een periode waarin het nog allemaal onzeker is. En dat zijn dus mogelijk gevaarlijke tijden.

Ik vrees dat gezien de corrupte natuur van de psychiatrie en de misdaden die psychiaters (en natuurlijk ook de verpleegkundigen/betrokkenen) dagelijks begaan, dat voorzichtigheid geboden is voor mensen zoals Fernand Haesbrouck en enig ander die zijn nek uitsteekt voor de toekomst van de mensheid, eerlijkheid/humaniteit en basaal respect.

Bron: Nieuwsbrief Fernand Haesbrouck

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Medicijnen 2008-2009 Medicijnen 2004-2005 Psychiatry The Spark
 

Tros Radar undercover bij farmaceutische bedrijven

Bezig met laden video...
Tros Radar: Deel 1 / Deel 2
Jaarlijks overlijden in Nederland meer mensen door medicijnen dan in het verkeer. Toch wil de farmaceutische industrie documenten over bijwerkingen niet openbaar maken.

Steeds vaker wordt het duidelijk dat dodelijke bijwerkingen worden verzwegen, en dat de bedrijven weinig tot niets om het welzijn van mensen geven.

De bedrijven worden beloond voor het zo lang mogelijk 'beter maken' van mensen, en niet voor het beter gemaakt hebben van mensen. En dat is te merken, vooral in de psychiatrie, waar medicijnen ongegeneerd mensen chronisch ziek maken en houden.

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net