Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 

Als een oliemaatschappij van $180 miljard dollar het met gemak doet...

>>> hoe vaak wordt giftig afval in de oceaan gedumpt? <<<

CEO van Trafigura BV aan schipper: Voorbij Dover hoor, en zeker niet in de Oostzee

Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Valse propaganda in tijdschrift Nature

Datum: 19 augustus 2008, 12:00 ~ Bron: Reformatorisch Dagblad

Keer op keer blijven psychiaters ons verbazen hoe zij op basis van niet bewezen theorieën potentiële behandelingen en fysiologische oorzaken of genen vinden voor een hersenziekte die mogelijk niet eens bestaat.

BRUSSEL – Hersenziekten -zoals alzheimer, epilepsie en schizofrenie- kunnen in de toekomst beter behandeld worden.

Dat schreven onderzoekers van de Vrije Universiteit Brussel (ULB) maandag in het wetenschappelijk tijdschrift Nature. De wetenschappers -onder leiding van Pierre Verhaegen- zijn er in geslaagd stamcellen van muizen te transformeren in specifieke neuronen die voorkomen in de hersenschors.

De hersenschors is de meest complexe structuur van de hersenen. De neuronen die ze vormen zijn het doelwit van neurologische en psychiatrische ziekten, zoals epilepsie, alzheimer en schizofrenie. Kennis van de werking van de hersenschors kan een sleutel vormen voor de ontwikkeling van geavanceerde technieken in de behandeling van hersenziekten.

Bron: Reformatorisch Dagblad, 19 augustus 2008

Men spreekt in de publicatie in het tijdschrift over Schizofrenie alsof het reeds bekend is dat het een duidelijk aantoonbare hersenziekte is die problemen veroorzaakt in de hersenschors. Maar het gaat om valse psychiatrische propaganda want niet schizofrenie veroorzaakt problemen in de hersenschors maar de medicijnen die ALLE schizofrenie patiënten moeten gebruiken.

Antipsychotica veroorzaakt een atrofie van de hersenschors wat er voor zorgt dat patiënten biologisch meer gevoelig worden voor een psychose en niet meer zonder medicijnen kunnen. (zie Robert Whitaker, persoonlijke brief)

Schizofrenie is niet ongeneeslijk zoals psychiaters doen voorkomen. En er bestaat geen bewijs voor een fysiologische oorzaak.

We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel bewijs voor ofwel de oorzaak of de fysiologie voor geen van elke psychiatrische diagnose.

Elk geval waarin een “hersenstoornis” gevonden zou zijn, bleek vals te zijn. Geen enkele claim voor genen die bepaalde psychiatrische condities zouden veroorzaken heeft de tands des tijd doorstaan. Ondanks de populaire valselijke propaganda.

Prof. Dr. Joseph Glenmullen, M.D.

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Evolution as Natural History Het Spirituele Brein Medicijnen 2006-2007 Top 100 van meest gebruikte medicijnen
 

Tros Radar undercover bij farmaceutische bedrijven

Bezig met laden video...
Tros Radar: Deel 1 / Deel 2
Jaarlijks overlijden in Nederland meer mensen door medicijnen dan in het verkeer. Toch wil de farmaceutische industrie documenten over bijwerkingen niet openbaar maken.

Steeds vaker wordt het duidelijk dat dodelijke bijwerkingen worden verzwegen, en dat de bedrijven weinig tot niets om het welzijn van mensen geven.

De bedrijven worden beloond voor het zo lang mogelijk 'beter maken' van mensen, en niet voor het beter gemaakt hebben van mensen. En dat is te merken, vooral in de psychiatrie, waar medicijnen ongegeneerd mensen chronisch ziek maken en houden.

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net