Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Valse propaganda in tijdschrift Nature

Datum: 19 augustus 2008, 12:00 ~ Bron: Reformatorisch Dagblad

Keer op keer blijven psychiaters ons verbazen hoe zij op basis van niet bewezen theorieën potentiële behandelingen en fysiologische oorzaken of genen vinden voor een hersenziekte die mogelijk niet eens bestaat.

BRUSSEL – Hersenziekten -zoals alzheimer, epilepsie en schizofrenie- kunnen in de toekomst beter behandeld worden.

Dat schreven onderzoekers van de Vrije Universiteit Brussel (ULB) maandag in het wetenschappelijk tijdschrift Nature. De wetenschappers -onder leiding van Pierre Verhaegen- zijn er in geslaagd stamcellen van muizen te transformeren in specifieke neuronen die voorkomen in de hersenschors.

De hersenschors is de meest complexe structuur van de hersenen. De neuronen die ze vormen zijn het doelwit van neurologische en psychiatrische ziekten, zoals epilepsie, alzheimer en schizofrenie. Kennis van de werking van de hersenschors kan een sleutel vormen voor de ontwikkeling van geavanceerde technieken in de behandeling van hersenziekten.

Bron: Reformatorisch Dagblad, 19 augustus 2008

Men spreekt in de publicatie in het tijdschrift over Schizofrenie alsof het reeds bekend is dat het een duidelijk aantoonbare hersenziekte is die problemen veroorzaakt in de hersenschors. Maar het gaat om valse psychiatrische propaganda want niet schizofrenie veroorzaakt problemen in de hersenschors maar de medicijnen die ALLE schizofrenie patiënten moeten gebruiken.

Antipsychotica veroorzaakt een atrofie van de hersenschors wat er voor zorgt dat patiënten biologisch meer gevoelig worden voor een psychose en niet meer zonder medicijnen kunnen. (zie Robert Whitaker, persoonlijke brief)

Schizofrenie is niet ongeneeslijk zoals psychiaters doen voorkomen. En er bestaat geen bewijs voor een fysiologische oorzaak.

We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel bewijs voor ofwel de oorzaak of de fysiologie voor geen van elke psychiatrische diagnose.

Elk geval waarin een “hersenstoornis” gevonden zou zijn, bleek vals te zijn. Geen enkele claim voor genen die bepaalde psychiatrische condities zouden veroorzaken heeft de tands des tijd doorstaan. Ondanks de populaire valselijke propaganda.

Prof. Dr. Joseph Glenmullen, M.D.

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Evolution as Natural History Collision Uw brein als medicijn The Diseasing of America's Children
 

Hoogleraar: "ADHD is boerenbedrog"

Hoogleraar psychotherapie prof. dr. Paul Verhaeghe, auteur van het boek "Het einde van de psychotherapie", stelt dat aandoeningen zoals ADHD en PDD-NOS niet bestaan. De symptomen natuurlijk wel: drukke of verlegen kinderen zijn een feit. Het probleem ontstaat wanneer een patient niet als een persoon met een aantal eigenschappen wordt beschouwd, maar als die eigenschappen worden gefilterd tot een paar goed te classificeren afkortingen. Diagnose van zon soort aandoening gebeurt meestal met behulp van de DSM, een diagnostisch handboek dat niet, zoals men zou verwachten, samengesteld werd door onafhankelijke wetenschappers maar eerder een allegaartje van meningen is. De samensteller is de Amerikaanse Psychiatrische Associatie, een belangenvereniging die ooit zelfs met een stemming besloot of homoseksualiteit al dan niet een categorie moest worden. Zo worden ook te pas en te onpas aandoeningen toegevoegd, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie. Zo kan er bijvoorbeeld weer een nieuwe pil in de markt worden gezet tegen een abnormaal lange rouwperiode. De DSM methode valt dus moeilijk wetenschappelijk te noemen, en blijkt in de praktijk al helemaal niet bij te dragen aan een structurele oplossing.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net