Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Uitnodiging Symposion “Onze Gezondheid” over de toenemende macht van farma!

Datum: 22 januari 2010, 17:45 ~ Bron: Belfort Group

13 februari 2010

VACCINEREN : ja, natuurlijk ! of toch beter niet ?

Open debat
met professor MARC VAN RANST

en dokter KRIS GAUBLOMME

&

BEKENTENISSEN VAN EEN FARMA-INSIDER

Getuigenis door JOHN VIRAPEN

Plaats : Oehoe-auditorium van de Campus Biowetenschappen, Coupure- links 653 te Gent

Aanvang : 14.00 h stipt ( deuren open vanaf 13.00 h )

Inkom : 10 euro ( ter plaatse te betalen )

BELANGRIJK : gelieve zo vlug mogelijk in te schrijven via email

info@belfort-group.eu

Het aantal zitplaatsen is beperkt tot 400. Bij massale belangstelling overwegen wij een ruimere accommodatie

YouTube voorvertoningsafbeelding

Professor Marc Van Ranst

viroloog en influenza-commissaris Dokter Kris Gaublomme

huisarts-homeopaat en stichter van VZW Vaccinatieschade

onze gezondheid symposionOpen debat Van Ranst – Gaublomme

Gedurende maanden is heel de wereld in de ban geweest van de Mexicaanse griep en de vaccinatiecampagne. Heel wat mensen zijn zich hierover vragen beginnen stellen en meer algemeen is er een maatschappelijke discussie op gang gekomen over onze hedendaagse geneeskunde ( klassieke versus alternatieve benadering ).

Met deze twee specialisten willen we de verschillende aspecten en argumentaties hiervan bespreken in een open en respectvol tweegesprek.

Farmaceutische bedrijven, verkoop van medicijnenGetuigenis door een farma-insider

De toenemende invloed van de farmaceutische industrie is voor vrijwel iedereen duidelijk en opent vele vragen.
We zijn zeer trots en dankbaar dat dokter John Virapen als ervaringsdeskundige ermee ingestemd heeft hierover te komen spreken op basis van zijn kennis en ervaringen.

Met voorouders uit India is hij geboren in Brits Guyana. Daar bracht hij zijn jeugd door. Zijn familie had geld gespaard zodat hij in Amerika en Engeland medicijnen en psychologie kon studeren. In 1968 begon zijn carrière in de farmaceutische industrie. Hij werkte zich op tot directeur van Eli Lilly, een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld .

In die functie heeft hij meegewerkt aan corruptie, omkoping van ambtenaren e.d. om medicijnen goedgekeurd te krijgen. Later begon hij zich te realiseren dat de farmaceutische industrie uitsluitend geïnteresseerd is in winst en in het geheel niet in de gezondheid van de consument. De farmaceutische industrie creëert zelfs nieuwe ziekten om verzekerd te zijn van omzet. Hij wilde deze praktijken kwijt aan de wereld.

pillenmaffia in KIJKIn 2008 heeft hij zijn boek “Side Effects

Death” gepubliceerd als e-boek. Dit boek is in het Nederlands op de markt met als titel Bijwerkingen, waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. Het boek is een “wake-up call” voor diegenen die het verhaal willen horen.

U kunt ter plaatse dit boek kopen voor 19.95 euro en persoonlijk laten signeren door de auteur.

U hebt de mogelijkheid ter plaatse een specifieke vraag te stellen, maar voor het open debat dient u deze op voorhand mee te delen via email aan rudyjayvandamme@gmail.com .

VU en info : Peter Vereecke, Hooiwege 20, 9940 Evergem –
tel. 09/357.33.36 – peter_vereecke@hotmail.com

Bron: Belfort Group

Zie ook:

Tros Radar: Tweeluik over de Farmaceutische Industrie

Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.
Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.
Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Nieuwe wegen voor de geneeskunde Geneeskunde tussen Geleerdheid en Gezond Verstand Wie is van hout ... Afscheid van autisme en ADHD
 

Hoogleraar: "ADHD is boerenbedrog"

Hoogleraar psychotherapie prof. dr. Paul Verhaeghe, auteur van het boek "Het einde van de psychotherapie", stelt dat aandoeningen zoals ADHD en PDD-NOS niet bestaan. De symptomen natuurlijk wel: drukke of verlegen kinderen zijn een feit. Het probleem ontstaat wanneer een patient niet als een persoon met een aantal eigenschappen wordt beschouwd, maar als die eigenschappen worden gefilterd tot een paar goed te classificeren afkortingen. Diagnose van zon soort aandoening gebeurt meestal met behulp van de DSM, een diagnostisch handboek dat niet, zoals men zou verwachten, samengesteld werd door onafhankelijke wetenschappers maar eerder een allegaartje van meningen is. De samensteller is de Amerikaanse Psychiatrische Associatie, een belangenvereniging die ooit zelfs met een stemming besloot of homoseksualiteit al dan niet een categorie moest worden. Zo worden ook te pas en te onpas aandoeningen toegevoegd, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie. Zo kan er bijvoorbeeld weer een nieuwe pil in de markt worden gezet tegen een abnormaal lange rouwperiode. De DSM methode valt dus moeilijk wetenschappelijk te noemen, en blijkt in de praktijk al helemaal niet bij te dragen aan een structurele oplossing.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net