Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Trend in Amerika: Kinderen met Marihuana rustig maken is veiliger dan ADHD pillen

Datum: 26 november 2009, 10:19 ~ Bronnen: New York Daily News, The Week

marihuana kinderenMeer en meer Amerikaanse ouders geven hun kinderen medische-wiet in plaats van ADHD pillen en het giftige antipsychotica, omdat het een minder gevaarlijk en minder schadelijk alternatief blijkt om het kind rustig te krijgen. Het wordt voorgeschreven voor kinderen met o.a. de diagnose ADHD en autisme.

Bron: New York Daily News (Doctors recommend medical marjiuana for minors with ADHD in California)

Marihuana is veiliger dan ADHD pillen

Gegeven dat we kinderen reeds met zware pepmiddelen zoals Ritalin en Concerta behandelen, waarvan de bijwerkingen – zoals kanker, plotselinge dood en belemmering van de lichamelijke ontwikkeling – vele malen ernstiger zijn dan die van Cannabis, zegt een zegsman van het Marihuana Beleid Project, zou het incidenteel voorschrijven van Marihuana aan kinderen niemand moeten schockeren. Wetenschap en anekdotische gebeurtenissen suggereren dat het effectief is om drukke kinderen rustig te maken.

We hebben meer studies nodig.

Ook in Australië stappen steeds meer ouders van ADHD pillen over op Marihuana.

Zie: Australische ouders geven kinderen wiet als kalmeringsmiddel in plaats van ADHD pillen

Psychiaters openen de tegenaanval met dubieuze onderzoeken waarin ze zogenaamd aantonen dat Marihuana zeer schadelijk is.

Zie bijvoorbeeld Elsevier recent: Cannabis ook bij licht gebruik zeer schadelijk

Ik zag in mijn nieuws reader dat dit de media overspoelde. Ik wist toen echter nog niet waarom, maar zoals blijkt is de reden een opkomende trend bij Amerikaanse ouders.

Het geeft duidelijk aan hoe gehaaid psychiaters te werk gaan als professie. Want waar het de psychiaters in het onderzoek om gaat is dat wiet roken “psychiatrische ziekten” zou veroorzaken.

Dat klinkt angstwekkend voor velen, maar zou je de realiteit kennen dan weet je dat psychiaters het publiek misleiden en dat het om valse berichtgeving gaat om hun ADHD medicijnen markt veilig te stellen.

Want die psychiatrische ziekten waar ze het over hebben zijn in de wetenschap zeer omstreden, en er is geen enkel bewijs voor dat ze daadwerkelijk bestaan, laat staan dat je kunt meten of Cannabis gebruik de ziekte zou veroorzaken.

Hoogleraren in The Lancet: Etiket schizofrenie is bedrog en moet afgeschaft

Psy: ‘Wetenschappelijk gezien slaat schizofrenie nergens op’

Deze psychiaters zouden ook kunnen stellen dat Paddo’s zeer schadelijk zijn omdat het een acute psychose kan veroorzaken. De conclusies in hun onderzoek deugen van geen kanten.

Psychiatrie is een valse wetenschap. Je kunt psychiaters over het algemeen niet vertrouwen.

Wiet gebruik is heel gezond voor de hersenen tonen studies aan.

Studie: Wiet is gezond voor de hersenen en effectief medicijn tegen dementie!

Roken is wel zeer schadelijk, maar je kunt het ook eten. En recent hebben onderzoekers zelfs ontdekt dat de hersenen de actieve stof uit Cannabis (THC) van nature aanmaken:

Endocannabinoïde systeem: Hersenen maken stoffen uit wiet (THC) van nature aan

Wel is het belachelijk om je kind Wiet te geven om het rustig te maken. Dat is net zo goed kindermishandeling als je kind ADHD medicijnen geven.

No Kidding klaagt psychiaters aan

ADHD medicatie is kindermishandeling!

Als je van Cannabis gebruik kan genieten op zijn tijd, dan is dat misschien een stuk minder schadelijk dan af en toe een glas alcohol nuttigen (er is nog nooit iemand gestorven door een overdosis wiet). Maar natuurlijk alles met mate, en alleen boven de 18.

Voor kinderen is het heel schadelijk. Het kind moet zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen. En als je druk bent kunnen er miljarden oorzaken zijn, en misschien ben je van nature wel gewoon zo. Je verdient gewoon respect voor hoe je bent, of je nu druk bent of heel rustig. Geen enkele ouder zou het recht moeten mogen hebben om je ADHD pillen of Wiet te geven omdat je niet aan hun ideaalbeeld voldoet, hoe vervelend dit ook is voor je. Probeer je ouders te overtuigen dat je gewoon jezelf wil kunnen zijn, en dat je daar recht op hebt als mens.

En je kunt altijd nog zeggen: er is geen bewijs dat ik een hersenziekte heb, dus ik wil die pillen (of joint) niet. Hiermee zal je de discussie altijd kunnen winnen.

Bron: The Week

Video: http://www.ktla.com/videobeta/watch/?watch=0db872cd-dd3b-4b03-a74d-061b957168b4

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Afscheid van autisme en ADHD Wat je niet verteld is... Afwijkend En Toch Zo Gewoon
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!