Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Aankondiging: Symposium over Soteria met ‘eerlijke’ psychiater Detlef Petry

Datum: 16 juni 2009, 09:39

psychotherapie soteriaSoteria is een psychotherapie voor het behandelen van schizofrenie en psychosen die 90% van alle patiënten kan doen herstellen zonder (of met zeer minimaal) gebruik van medicijnen. De therapie is in de jaren ’70 ontwikkeld door de toenmalige directeur Schizofrenie onderzoek aan de National Institute of Mental Health (NIMH) in Amerika, prof. dr. Loren Mosher. Hij was de oprichter van het Schizofrenie bulletin en leide het Soteria project.

De gebruikelijke psychiatrische behandeling voor schizofrenie en psychosen is pure fraude, en patiënten hebben tegenwoordig meer kans om te kunnen herstellen zonder enige behandeling dan met de conventionele combinatie van antipsychotica en psychiatrische therapie (ziekte-inzicht aanleren).

Lange termijn resultaten schizofrenie, bron: Martin Harrow and Thomas Jobe. “Factors involved in Outcome and Recovery in Schizophrenia Patients Not on Antipsychotic Medications: A 15-year Multifollow-up Study. The Journal of Nervous and Mental Disease, 195 (2007):406-414.

Het Soteria onderzoek toonde aan dat er een betere manier is: een betere manier om schizofrenie en andere vormen van psychosen die het leven van vele jonge mensen verwoest te behandelen. Het Soteria onderzoek toonde aan dat de prevalente en excessieve psychiatrische drogering van al deze jonge mensen een zeer grote en tragische fout is. Het psychiatrische establishment voelde zich aangevallen en prestige en geld wonnen het uiteindelijk van eerlijkheid en liefde voor mensen.

Het succes van Soteria was de reden dat hoogleraar Mosher zijn titel ‘psychiater’ en zijn aanstelling als hoogleraar psychiatrie, en zijn hoge positie in de Amerikaanse psychiatrie moest opgeven. (zie Hoogleraar psychiatrie geeft titel ‘psychiater’ op: “Ik doe niet meer mee aan deze fraude!”)

Zie ook: Soteria in Nederland en het wetenschappelijke onderzoeksraport over Soteria

Symposium over Soteria in Nederland

In Nederland willen enkele wetenschappers samen een Soteria huis realiseren. Op 3 september a.s. organiseert Stichting Soteria Nederland in samenwerking met ‘eerlijke’ psychiater Detlef Petry van Vijverdal te Maastricht een congres rond het thema: Wat heeft Soteria anno 2009 in Nederland nodig om een Soteria-huis te openen.

Binnen enkele weken is het programma gereed. I.v.m. de organisatie en de beperkte plaatsruimte willen we jullie echter nu al vragen of mensen aanwezig kunnen zijn. Zo ja, laat dit dan z.s.m. weten aan de betrokken onderzoeker Mario Domen via e-mail soteria.mariodomen@gmail.com.

Behalve de reiskosten zijn er aan deze dag geen kosten verbonden. Voor de lunch wordt gezorgd.

Het is ook een mooie gelegenheid om de mede-geïnteresseerden in de Soteria psychotherapie te ontmoeten.

Indien je oprecht interesse hebt in een eerlijke en effectieve behandelvorm voor schizofrenie en psychosen waarbij je een grote kans hebt om 100% te herstellen, laat je interesse dan blijken door bij dit wetenschappelijke symposium aanwezig te zijn!

 

Mogelijk interessante boeken

Soteria Haal je een moederband niet meer in? Het einde van de psychotherapie Collision
 

Tros Radar undercover bij farmaceutische bedrijven

Bezig met laden video...
Tros Radar: Deel 1 / Deel 2
Jaarlijks overlijden in Nederland meer mensen door medicijnen dan in het verkeer. Toch wil de farmaceutische industrie documenten over bijwerkingen niet openbaar maken.

Steeds vaker wordt het duidelijk dat dodelijke bijwerkingen worden verzwegen, en dat de bedrijven weinig tot niets om het welzijn van mensen geven.

De bedrijven worden beloond voor het zo lang mogelijk 'beter maken' van mensen, en niet voor het beter gemaakt hebben van mensen. En dat is te merken, vooral in de psychiatrie, waar medicijnen ongegeneerd mensen chronisch ziek maken en houden.

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net