Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Stichting Pandora is er niet voor iedereen…

Datum: 22 augustus 2008, 21:48

Ik had mij onlangs geregistreerd op het forum van Stichting Pandora, een Nederlandse stichting die zich naar eigen zeggen inzet voor mensen met psychiatrische of psychische problemen maar tot mijn spijt werd ik om tot noch toe niet geheel duidelijke redenen verbannen.

Ik wilde graag een open discussie starten en plaatste een ervaring van iemand die mij erg nauw staat en enkele informatieve berichten waarmee ik hoopte een discussie aan te kunnen gaan. Maar het paste blijkbaar niet geheel in het straatje van het Pandora bestuur…

Pandora Forum ban

Pandora Forum Ban

Kort voordat ik verbannen werd kon ik via de account van een team-lid nog net een privé bericht lezen van een van de bestuurders en ze vertelde daarin dat mijn berichten beangstigend konden zijn voor de gebruikers en dat ik daarom verbannen was.

Dat kan natuurlijk wel zo zijn, maar het is nog veel enger dat je het negeert.

Voor mensen met nagatieve ervaringen is er blijkbaar geen plaats bij Pandora en dat is jammer. Ze zijn er niet voor de patiënt maar voor zichzelf en het promoten van medicijnen en de psychiatrie, zo lijkt het.

Voor mij heeft de Stichting afgedaan. Ze zijn niet neutraal en patiënten die echt steun nodig hebben, die kunnen dus niet bij Pandora terecht en geraken nog verder in de problemen.

 

Mogelijk interessante boeken

Medicijnen 2004-2005 Medicijnen 2008-2009 Medicijnen 2006-2007 De depressie-epidemie
 

Psychiatrisch onderzoekers ontmaskerd

In deze uitzending van VARA/VPRO Argos worden psychiatrisch onderzoekers ontmaskerd. Antidepressiva van het type SSRI blijken de kans op zelfmoord bij kinderen te verdubbelen. Maar de bewuste psychiatrische onderzoekers trachten het publiek het tegenovergestelde wijs te maken met gehaaide misleiding. In deze reportage vallen ze door de mand.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net