Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Steeds meer zwangere vrouwen slikken antidepressiva, welzijn babies in gevaar

Datum: 18 februari 2009, 19:46 ~ Bron: HLN.be

Steeds meer vrouwen gebruiken tijdens hun zwangerschap medicijnen tegen een depressie, zogenaamde antidepressiva. Een onderzoek aan de Universiteit van Londen toont aan dat er de laatste 15 jaar vier keer meer antidepressiva werden voorgeschreven aan zwangere vrouwen.

Risico op baby met aangeboren afwijking

Antidepressiva nemen tijdens de zwangerschap is niet zonder gevaar. Wanneer de stoffen van bepaalde antidepressiva in de placenta terecht komen dan kunnen er verschillende problemen ontstaan die kunnen resulteren in het krijgen van een kind met een aangeboren afwijking. De meeste vrouwen nemen antidepressiva echter niet tijdens de hele duur van de zwangerschap. Slechts 1 op de 5 vrouwen gebruikt gedurende de gehele zwangerschap antidepressiva.

Aantasting vruchtbaarheid

In een recent onderzoek aan het Cornell Medical Center in New York naar de effecten van antidepressiva op de vruchtbaarheid bij mannen werd reeds ontdekt dat antidepressiva de vruchtbaarheid kunnen schaden, het aantal spermacellen kunnen doen afnemen en dat bepaalde soorten antidepressiva zelfs de DNA van het sperma beschadigen waardoor eveneens de kans op het krijgen van een kind met een aangeboren afwijking aanzienlijk toeneemt.

Bron: HLN.be

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
  Hacking attempt...