Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

SSRI antidepressiva veroorzaakt geboorteafwijkingen bij ongeboren kinderen

Datum: 9 augustus 2009, 19:46 ~ Bron: Jo Jo Club Afslanken

En psychiaters weten van niets… Of toch wel?

En, natuurlijk, vertellen de uitverhuurde psychiaters maar de helft van het verhaal. Hoe algemeen bekend is het, bijvoorbeeld, dat Prozac en andere antidepressiva van haar klasse sexuele dysfunktie veroorzaken bij minstens 70% van alle gebruikers?

Zie: prof. dr. Loren Mosher geeft titel ‘psychiater’ op: “Ik doe niet meer mee aan deze fraude”

antidepressivaPsychiaters weten er blijkbaar al van sinds 1970, dus je kunt gerust stellen dat het een bewuste bijwerking is dat het mensen onvruchtbaar maakt, want een foppil met een bijwerking (actieve placebo) werkt in studies immers net zo effectief, en telkens weer blijkt in klinische studies dat antidepressiva juist meer zelfmoorden veroorzaken.

Beluister de uitzending van Argos over het onderzoek naar de effecten van antidepressiva (7 december 2007)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Beluister de discussie over antidepressiva voor jongeren in Argos Supplement (12 december 2007)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Psychiaters zijn misdadigers. Voor velen klinkt deze opvatting extremistisch in de oren, maar het is helaas de absolute waarheid. Er zit geen goede bedoeling achter die pillen.

Er zijn een paar naïeve psychiaters die profiteren van geld, macht en status die ze krijgen door die pillen voor te schrijven en geen vragen te stellen. En er zijn een paar intens kwade en ‘ziekelijke’ geesten die de dienst uitmaken in de psychiatrie, en die weet hebben van deze bijwerkingen. De holocaust is uit de psychiatrie voortgekomen, en stop nu niet direct met lezen maar kijk de volgende bronnen er eens rustig op na:

Die mensen zijn echt niet plotseling verdwenen of zo. Ze zijn in het geniep gaan werken. En nu hoef je niet meteen bang te worden, want het zijn de psychiaters die bang zijn. Ze moeten schuilen voor het licht, want wat ze doen kan het daglicht niet verdragen.

Waarom anders denk je dat ze zich stil houden en deze website negeren?

Er zijn ook enkele goede psychiaters die mensen proberen te waarschuwen voor de gevaarlijke realiteit:

~ Quote uit Jo Jo Club Afslanken ~

Huisartsen schrijven nog steeds antidepressiva zoals Seroxat aan zwangere vrouwen voor, maar uit studies blijkt dat het afwijkingen bij ongeboren kinderen veroorzaakt. Verschillende studies wijzen uit dat SSRIs waaronder Seroxat en Prozac het risico op een geboorteafwijking verdubbeld. Als een vrouw bijvoorbeeld in de eerste weken van de zwangerschap Seroxat gebruikt, kan dit afwijkingen aan het hart bij het ongeboren kind veroorzaken.

Medicines and Healthcare Products Regulatory Authority (MHRA) en het National Institute for Clinical Excellence (NICE) waarschuwen voor de potentiële gevaren bij het ongeboren kind en hebben de huisartsen uitdrukkelijk laten weten om deze middelen niet voor te schrijven aan zwangere en vruchtbare vrouwen. Maar het blijkt dat het nog steeds op grote schaal in Engeland wordt voorgeschreven.

Amerikaanse artsen hebben van de FDA strenge instructies gekregen om geen Seroxat (Paroxetine) voor te schrijven aan vrouwen in de eerste drie maanden van hun zwangerschap en aan vrouwen die zwanger willen worden. In Amerika is men van plan om juridische stappen te ondernemen tegen GlaxoSmithKline, de Britse fabrikant van Seroxat.

Dit artikel komt van de DailyMail

Bron: Jo Jo Club Afslanken

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Wat je niet verteld is... Afscheid van autisme en ADHD Afwijkend En Toch Zo Gewoon
 

Bijwerkingen antidepressiva verzwegen

Meer dan 1 miljoen Nederlanders slikken antidepressiva. Er is sprake van een depressie epidemie. De middelen blijken verslavend en hebben nare bijwerkingen.
Een fopspeen (actieve placebo) werkt 100% zo effectief. En er is helemaal geen bewijs voor een ziekte in de hersenen.
Daarbij veroorzaken antidepressiva juist meer zelfdodingen en extreem gewelddadig gedrag.
Argos op Radio 1 over antidepressiva

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Bron: VPRO/Vara

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net