Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Seroquel XR – het dodelijkste antipsychoticum – goedgekeurd voor de Europese markt

Datum: 8 maart 2013, 09:49 ~ Bron: MarketWatch

astrazeneca seroquelAntipsychotica zijn giftige middelen die het leven met gemiddeld 30 jaar verkorten en die mensen chronisch ziek maken zodat ze niet meer kunnen stoppen met het gebruik ervan. In een recent onderzoek dat is gepubliceerd in het medische tijdschrift The Lancet bleek dat de top 3 best verkochte antipsychotica (Seroquel, Risperdal en Zyprexa) overeenkomt met de top 3 dodelijkste middelen en dat de modernste antipsychotica dodelijker zijn dan oudere soorten. In deze studie kwam Seroquel naar voren als meest dodelijke antipsychoticum.

Nu blijkt de Europese Commissie Seroquel XR, een injectie variant van Seroquel-tabletten, te hebben goedgekeurd voor het behandelen van zware depressie.

AstraZeneca’s Seroquel XR gets EU add-on approval

AstraZeneca said Thursday that the European Commission has issued a positive decision for the approval of its Seroquel XR extended release tablets as an add-on treatment of major depressive episodes for patients who have sub-optimal response to antidepressant monotherapy. The company said the decision follows a recommendation by the Committee for Medicinal Products for Human Use in April. AstraZeneca said it will now move forward in obtaining local approvals, which is a 30-day process for the 17 member states that have signed up to a mutual recognition procedure.

Bron: MarketWatch

Dit is natuurlijk absurd, en de vraag is: hoe is het mogelijk dat het meest dodelijke antipsychoticum waarover veel ophef is geweest in de voorgaande jaren vanwege het feit dat de producent dodelijke bijwerkingen opzettelijk heeft verzwegen, goedgekeurd wordt voor een off-label toepassing in Europa?

Zie bijvoorbeeld de volgende bronnen:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Antipsychotica is extreem giftig en verkort het leven van gebruikers met gemiddeld 30 jaar (verschillende bronnen noemen een ander getal)

In de wetenschappelijke literatuur is het duidelijk dat antipsychotica de kans op herstel van complexe psychische problemen vermindert en dat het mensen chronisch ziek maakt. Volgens medisch journalist Robert Whitaker veroorzaakt antipsychotica een atrofie van de hersenschors en een vergroting van de basale ganglia wat op termijn zorgt voor een verergering van complexe psychische problemen en daarbij blokkeert antipsychotica Dopamine D2 receptoren in de hersenen waardoor de hersenen in reactie de receptoren gevoeliger maken zodat wanneer iemand probeert te stoppen met het gebruik van antipsychotica hij of zij terugvalt in antipsychotica-geïnduceerde psychose die vaak vele malen ernstiger is dan iemand voorheen had ervaren.

In de volgende grafiek zie je de resultaten van een lange-termijn studie die bevestigt dat mensen meer kans hebben op herstel zonder behandeling in vergelijking met de gebruikelijke combinatie van antipsychotica en psychiatrische therapie.

Lange termijn resultaten schizofrenie

Lange termijn resultaten schizofrenie, bron: Martin Harrow and Thomas Jobe. “Factors involved in Outcome and Recovery in Schizophrenia Patients Not on Antipsychotic Medications: A 15-year Multifollow-up Study. The Journal of Nervous and Mental Disease, 195 (2007):406-414.

Antipsychoticum Seroquel is het meest schadelijke antipsychoticum blijkt uit studies en gebruikers ervan sterven het snelst in vergelijking met andere antipsychotica. Hoe kan het dat de Europese Commissie dit middel goedkeurt voor het behandelen van zware depressie? Ik vind dit werkelijk absurd en vermoed dan ook dat hier financiële belangen spelen, want de EU komt in vergelijking met de Amerikaanse overheid (en haar FDA) net om de hoek kijken en is wellicht niet bestand tegen de vele belanghebbende partijen en hun invloeden. Dat een farmaceut een omstreden middel goedgekeurd krijgt voor een off-label toepassing is daarvoor wellicht een aanwijzing.

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 
 • dieder

  10jaar seroquel astra zeneca geslikt kreeg opeens generieke teva waar ik absoluut niet tegen kon , werdt niet gelooft wat moet je dan , moest gedwongen stoppen met allerlei klachten daarna zoals ontzettende lawaai in het hooft oren , hartslag die steeds op hol slaat , 6 maanden verder nog steeds , huisartsen blijven zeggen dat het psygisch is , en dwingen naar mijn gevoel weer naar een psygiater ik wil dit niet meer na deze helse ervaring , ik ben er van overtuigd sat ik deze kwalen heb te danken aan seroquel 200 mg 2md , artsen houden ook elkaar de handen boven het hooft , seroquel is naar mijnweten en evaring zeer gevaarlijk en als je er mee stopt dat kun je er naar weten niet meer buiten daar komt het op neer , het is vergif voor lekkere slapen begin er niet aan

 • Arjan

  Beste Dieder,

  Ik kan u bevestigen dat Seroquel, evenals Risperdal en Zyprexa, veranderingen in de hersenen veroorzaken die bij onthouding de problemen veroorzaken die u noemt. Seroquel maakt mensen opzettelijk chronisch ziek volgens gerenommeerde medisch journalist Robert Whitaker (hij is genomineerd voor Pulitzer prijs voor artikelen over antipsychotica in Boston Globe). Voor de samenleving maakt antipsychotica tijdbommen van mensen die bij onthouding kunnen ontploffen.

  Antipsychotica zoals Seroquel veroorzaakt o.a. een atrofie van de hersenschors en een vergroting van de basale ganglia. De hersenen verzetten zich tegen die schade wat het daardoor in feite doet is als een bosje met takken naar achter duwen, en zodra iemand stopt met het gebruik klapt het bosje takken terug en belandt iemand in een zware psychose die jaren kan aanhouden gedurende de tijd dat de hersenen zich moeten herstellen.

  De hersenschade die antipsychotica veroorzaakt wordt vaak als bewijs aangevoerd dat schizofrenie een ziekte is, echt schunnig.

  http://www.psychminded.co.uk/news/news2010/july10/Anti-psychotics-likely-to-cause-brain-damage001.html

  Psychiaters weten dat het niet goed is waar ze mee bezig zijn. Dat heb ik bewezen, zie http://www.zielenknijper.nl/dankjewel-dokter-de-vries.html (onderaan).

  Er zijn wetenschappelijke behandelopties die u 90+% kans kunnen geven om geheel van de problemen te verlossen, deze worden al decennia verdrukt door de psychiatrie. De psychiatrie bepaalt welke onderzoeken worden bekostigd én welke behandelingen door de verzekering worden vergoed. Ze willen per sé de ziekte-religie van de psychiatrie doordrukken dat ze miljarden oplevert (antipsychotica is het meest winstgevende medicijn in de farmaceutische industrie)

  Hoogleraar Loren Mosher heeft ontslag genomen uit afkeer tegen de zwendel met antipsychotica.

  Wellicht heeft u er iets aan om u in zijn verhaal en studie te verdiepen. Zijn Soteria psychotherapie biedt volgens wetenschappelijke studies (goede studies) meer dan 90% kans op volledig herstel bij de meest ernstige psychische problemen en met goede lange termijn resultaten in het sociale / academische leven. Het is gebaseerd op het idee dat vriendschap (menselijke relaties) psychische instabiliteit kunnen verhelpen.

  http://www.moshersoteria.com/articles/i-want-no-part-of-it/

  Er zijn nog veel meer behandelopties die worden verdrukt. Er is niemand die er tot op heden iets tegen kan doen, zoals je ziet moet een hoogleraar ontslag nemen om het publiek bewust te maken van de farmaceutische zwendel met antipsychotica, en het heeft tot nu toe niets geholpen. In 2010 is het aantal antipsychotica voorschriften aan kinderen met 49% gestegen. ADHD medicijnen veroorzaken hallucinaties, dus je ziet hoe gruwelijk en nietsontziend de farmaceutische zwendel is.

 • Gabriël

  jouw mening. doei.

 • je moeder

  zeker een spychiater? doei ,(zie jou op een bankje in hel mafkees )

 • Wat nu?

  Schrik me rot na het lezen hiervan. Heb bewust gevraagd aan behandelaar om te stoppen met Haloperidol, omdat dat na 2 tot 2,5 jaar gebruik van maximale dosering in de dood kan resulteren. Vervolgens wilde een latere behandelaar steeds weer dat ik datzelfde depot zou gebruiken. Heb met moeite Seroquel XR mogen blijven gebruiken. Nu lees ik dat dit het dodelijkste middel is. Ik slik nu al 2,5 jaar 900mg per dag. Nu weet ik echt niet meer wat ik moet. Na 8 episodes is het veel te riskant om helemaal zonder medicatie verder te gaan. Ouder dan 60 hoopte ik te worden in gezonde toestand. Wie heeft een goede suggestie? HELP!

 • Richard Heeringa

  Ik gebuik al 12 jaar Seroquel XR, en het heeft mij enorm geholpen. Luister niet naar het gezwets van scientoloog Arjan Dokelaar en zijn aliassen. Het enige dat hij doet is mensen bang maken. Geloof deze onzin niet. Hij probeert het hele internet te vervuilen met zijn onzin, en komt op forums waar mensen totaal niet op hem zitten te wachten met zijn onzin.

 • Yvonne

  Prijs jezelf gelukkig ! Genoeg mensen die er niet zo rooskleurig vanaf komen na gebruik Seroquel .

  http://psychiatrie-nederland.nl/word/het-maligne-neurolepticasyndroom-en-serotoninesyndroom-nader-beschreven/

 • Michel

  Luister ook weer niet naar deze mevrouw. Dit is waarschijnlijk weer Arjan Dokelaar, a.k.a. Mitch a.k.a tientallen aliassen waarmee hij het web vervuild. Arjan D. zet er namelijk ook altijd onzin linkjes bij. Dit linkje kan je gemakkelijk onderuit halen, want want hier genoemd wordt komt bij minder dan 1 op 1000 mensen.

  Ik heb het gehad met Arjan Dokelaar en zijn aliassen. Niet voor mezelf, want ik weet dat hij gestoord is. Maar toen ik voor het eerst dit soort dingen las, kreeg ik zware angst aanvallen. Terwijl de informatie totaal niet klopt.

  Hij beseft zich niet wat hij mensen aan doet door valse informatie te geven. Dus mensen GELOOF HET NIET. Bijwerkingen treden inderdaad op, maar de hele ernstige zeer zeer zelden.

  Arjan Dokelaar, of wat je echte naam ook is, ik hoop echt, maar dan ook echt, dat jij liever vandaag als morgen niet meer leeft, want je tast de samenleving aan. De mensheid is beter af zonder jou. Je bent niet goed in je hoofd. Je zaait paniek onder mensen, alleen omdat je jouw scientolgy gedachten ten gehore wilt brengen.

  En ik zeg het nog netjes nu. In mijn hoofd denk ik anders over jou…..

 • Yvonne

  Beste lezer , dank voor uw reactie ! Al is de door u genoemde Donkelaar mij niet bekend.

  Het al dan niet optreden van bijwerkingen ligt bepaald in het Cyp450 enzym systeem . De meeste van dit soort medicatie wordt afgebroken in de Cyp2d6 & en Cypc19 -systeem .
  Dit valt onder te verdelen in mensen die Ultra snel metaboliseren – Gewoon metaboliseren -Langzaam metaboliseren en mensen waarvan de Cyp2d6 en cyp2c19 helemaal niet werken! Deze groep mensen zullen veel vaker te maken krijgen met soms zeer ernstige bijwerkingen . De 1% groep blijkt na degelijke onderzoeken toch een stuk hoger te liggen . En op zich kan dit gevaar tot een minimum worden gebracht wanneer patienten voor aanvang van dit soort medicatie gescreend worden middels de Ampli-chip . Deze Ampli-chip onderzoekt hoe de enzymen en dus de metabolisering werkt . Preventie dus ! Helaas wordt dit onderzoek niet in alle psychiatrische instellingen standaard verricht . Mensen worden dus onnodig geconfronteerd met soms bijna dodelijke bijwerkingen . En ja , seroquel valt hier ook onder . Ik heb hier persoonlijk bijna een dierbaar familielid aan verloren . Dus laten we elkaar gewoon respecteren maar wel open blijven staan voor elkaars verhalen . Groet

  Op 24 november 2013 21:51 schreef Disqus :

 • Arjan

  Beste Michiel,

  De informatie die ik deel is 100% oprecht en mijn bronnen zijn betrouwbaar (grote kranten en hoogleraren)

  Ik heb helemaal niets te maken met Scientology.

  Vooraanstaande Nederlandse hoogleraren berichten dat antipsychotica het leven van gebruikers met 30 jaar verkort. Het maakt mensen opzettelijk chronisch ziek.

  Prof. dr. Ivan Wolffers:
  http://www.zielenknijper.nl/sterfte-door-gebruik-van-antipsychotica.html

  http://www.zielenknijper.nl/patienten-gedood-door-antipsychotica.html

  Hoogleraar Loren Mosher heeft ontslag genomen uit afkeer tegen de antipsychotica zwendel die onnodig ‘jonge levens verkwanselt’

  http://www.moshersoteria.com

  Dat ik hierover bericht doe ik niet voor mijzelf maar om mensen te beschermen.

  In 2010 is het aantal voorschriften van antipsychotica aan kinderen met 49% gegroeid. Antipsychotica is een zwendel volgens meerdere hoogleraren.

  ADHD medicijnen veroorzaken een psychose en ‘toevallig’ stijgt het aantal antipsychotica voorschriften net zo hard als het aantal ADHD voorschriften.

  http://www.zielenknijper.nl/hallucinaties-bij-adhd-medicijnen-niet-ongebruikelijk.html

  http://www.zielenknijper.nl/professor-walter-vandereycken-klapt-uit-de-school-over-relatie-adhd-antipsychotica.html

  Mijn bronnen zijn betrouwbaar en correct en hebben niets te maken met scientology.

 • zielenknijper

  Beste Michel,

  De informatie die ik deel is 100% oprecht en mijn bronnen zijn betrouwbaar (grote kranten en hoogleraren)

  Ik heb helemaal niets te maken met Scientology.

  Vooraanstaande Nederlandse hoogleraren berichten dat antipsychotica het leven van gebruikers met 30 jaar verkort. Het maakt mensen opzettelijk chronisch ziek.

  Prof. dr. Ivan Wolffers:
  http://www.zielenknijper.nl/sterfte-door-gebruik-van-antipsychotica.html

  Hoogleraar Loren Mosher heeft ontslag genomen uit afkeer tegen de antipsychotica zwendel die onnodig ‘jonge levens verkwanselt’

  http://www.moshersoteria.com

  Dat ik hierover bericht doe ik niet voor mijzelf maar om mensen te beschermen.

  In 2010 is het aantal voorschriften van antipsychotica aan kinderen in Nederland met 49% gegroeid.

  ADHD medicijnen veroorzaken een psychose en ‘toevallig’ stijgt het
  aantal antipsychotica voorschriften net zo hard als het aantal ADHD
  voorschriften.

  http://www.zielenknijper.nl/hallucinaties-bij-adhd-medicijnen-niet-ongebruikelijk.html

  http://www.zielenknijper.nl/professor-walter-vandereycken-klapt-uit-de-school-over-relatie-adhd-antipsychotica.html

  Mijn bronnen zijn betrouwbaar en correct en hebben niets te maken met scientology.

 • zielenknijper

  Een grote studie in 2009 gepubliceerd in The Lancet heeft aangetoond dat Seroquel het meest dodelijke antipsychoticum is.

  http://www.reuters.com/article/2009/07/12/schizophrenia-drugs-idUSLA49330220090712

  De studie toonde aan dat moderne antipsychotica dodelijker zijn dan oude soorten en dat de top 3 best verkochte antipsychotica overeenkomt met de top 3 dodelijkste antipsychotica met Seroquel als meest dodelijke antipsychoticum.

  http://www.youtube.com/watch?v=XY0eWolHjqo&feature=youtu.be&t=37s

  Prof. dr. Ivan Wolffers heeft er een column over geschreven:

  http://www.zielenknijper.nl/sterfte-door-gebruik-van-antipsychotica.html

 • Michel

  Jij misbruikt je bronnen of je komt zelfs zonder bronnen. Je verwijst alleen naar verhaaltjes op je eigen site.

  Je manipuleert mensen. Je komt op forums waar men je helemaal niet wilt hebben. Je komt met verhalen die men helemaal niet wilt horen, op Fora die helemaal niks met psychiatrie te maken hebben.

  Je bent gewoon een missionaris van de anti-psychiatrie.

  Nogmaals je manipuleert en bedriegt.

  En ik heb nog nooit iemand dood gewenst. Maar voor jou maak ik echt een uitzondering. Je maakt mij niet gek met je manipulerende teksten.

  Maar nietsvermoedende mensen, die makkelijk vatbaar zijn voor dit soort onzin, die schrikken zich rot en nemen dit voor waarheid aan.

  MENSEN GELOOF NIETS VAN WAT OP DEZE WEBSITE STAAT. ARJAN DOKELAAR a.k.a zielenknijper a.k.a. MITCH PLAATST VERHALEN ZONDER BRON OF MANIPULEERT BRONNEN. DEZE MAN IS GEK.

  Als je anti-psychotica nodig hebt, dan heb je het nodig. Probeer het met een zo laag mogelijke dosis en zo kort mogelijk. Het is veel en veel beter dan met een psychose of meerdere psychoses te blijven leven. Ik spreek uit ervaring. En ik leef echt niet 30 jaar minder. Nee ik sport elke dag, ik ben lichamelijk gezond, ik laat mij om de zoveel tijd helemaal nakijken. Bloedprikken, Hersenscan. NIKS AAN DE HAND.

  Dit is mijn laatste bericht. Ik hoop dat ik een paar mensen ‘red’ van paniek door deze man die een gevaar voor de samenleving is.

  Hij vertelt er niet bij dat hij van meerdere sites en fora is geflikkerd…..

 • Hans

  Ik ken psychiaters in mijn kennissen- en vriendenkring maar die vinden
  het sop de kool niet waard en halen hun schouders op. Zij staan boven
  Dokelaar’s geleuter en haatzaaihetzes. Wel zijn ze het eens dat een
  pilletje in zijn geval geen kwaad zou kunnen en is de algemene
  conclusie: “hoogstwaarschijnlijk een paranoïde persoonlijkheidsstoornis
  die nodig behandeling behoeft”.

 • Arjen Duikelaar
 • Arianne van den Helzen

  Ik ken psychiaters in mijn kennissen- en vriendenkring maar
  die vinden het sop de kool niet waard en halen hun schouders op. Zij staan boven Dokelaar’s geleuter en haatzaaihetzes. Wel zijn ze het eens dat een pilletje in zijn geval geen kwaad zou kunnen en is de algemene
  conclusie: “hoogstwaarschijnlijk een paranoïde persoonlijkheidsstoornis die nodig behandeling behoeft”.

  Arjan Dokelaar verwijdert berichten die bewijzen dat hij gek is!!!!!!!!!!!!

 • Arianne van den Helzen

  Ik ken psychiaters in mijn kennissen- en vriendenkring maar
  die
  vinden het sop de kool niet waard en halen hun schouders op. Zij staan
  boven Dokelaar’s geleuter en haatzaaihetzes. Wel zijn ze het eens dat
  een pilletje in zijn geval geen kwaad zou kunnen en is de algemene
  conclusie: “hoogstwaarschijnlijk een paranoïde persoonlijkheidsstoornis die nodig behandeling behoeft”.

 • Arianne van den Helzen

  Ik ken psychiaters in mijn kennissen- en vriendenkring maar
  die
  vinden het sop de kool niet waard en halen hun schouders op. Zij staan
  boven Dokelaar’s geleuter en haatzaaihetzes. Wel zijn ze het eens dat
  een pilletje in zijn geval geen kwaad zou kunnen en is de algemene
  conclusie: “hoogstwaarschijnlijk een paranoïde persoonlijkheidsstoornis die nodig behandeling behoeft”.

  Arjan make love not war!!!!!!!!

 • zielenknijper

  Als dat zo is, waar blijven psychiaters dan? Het enige dat die laffaards kunnen is op de man spelen. Bedenk je wel dat als psyhiaters oprecht zouden zijn dat zij geen moment zouden kunnen twijfelen om deze website aan te klagen. Dat durven ze niet omdat ze heel goed weten dat het niet deugt waar ze mee bezig zijn.

  Psychiaters worden door vooraanstaande hoogleraren beschuldigd van fraude. Ze behandelen de hersenen van kleine kinderen zonder bewijs voor een ziekte terwijl politici daar al jaren schande van spreken.

  Antipsychotica maakt mensen opzettelijk chronisch ziek en verkort het leven met gemiddeld 30 jaar (volgens officiële cijfers). Ik bericht hier niet over voor mijzelf maar in het belang van mensen die zich niet kunnen verdedigen. Mijn bronnen zijn zeer betrouwbaar en ik heb vooraanstaande hoogleraren en journalisten achter mij staan.

 • Team Psychiaters

  Geachte heer Dokelaar,

  Wij als psychiatrie hebben het helemaal gehad met u. U kunt een rechtszaak verwachten. U heeft uw zogenaamde hoogleraren achter uw staan. Wij hebben een team van 40 psychiaters over het hele land verzameld om uw aan te klagen o.a. wegens het verspreiden van onzin, en daarbij behorend psychisch letsel, aangebracht bij patiënten.

  Wij zien u en uw ‘hoogleraren’ in de rechtszaal.

 • Henry van der Schut

  De waarheid over Arjan Dokelaar!!!!!!!

  Eerst nog even de feiten die we allemaal al kennen:

  – Noemt zich ook wel /Mitch Plat/Ace of Babes/Susumu Harimoto
  – Was psychiater van nu.nl, maar is daar af gegooid
  – Laat zich op meerdere forums zien, wordt er meestal ook meteen weer af gegooid
  – Zonder dat iemand er op zit te wachten opent hij allerlei topics waar niemand op zit te wachten

  Goed, hier komt de informatie die je misschien nog niet wist over onze held, de maker van deze site, zielenknijper.nl:

  Arjan
  Dokelaar werd na een zware inzinking opgenomen in het psychiatrisch
  ziekenhuis te warnsveld. Hij had een goede baan, een leuke vrouw en 2
  kinderen. Zijn vrouw ging op een gegeven moment vreemd, waarom is niet
  duidelijk. Hij mocht zijn kinderen nog maar 1 keer in de week zien, en
  raakte ook nog eens zijn baan kwijt. Er knapte iets, bij de toen nog
  geheel normale persoon Arjan Dokelaar. Na een zeer zware psychose werd
  hij opgenomen in Warnsveld. Hij had paranoïde wanen en weigerde
  medicatie, omdat hij dacht dat het zijn hersens zouden krimpen tot een
  de grootte van een tennisbal. (Hier komen ook zijn hersenkrimp verhalen
  vandaan die hij overal tentoon spreidt) De agressie tegen het personeel
  werd op een gegeven moment zo erg dat hij in de isoleercel werd gezet.
  Hier besloot de op dat moment 32 jarige Dokelaar dat hij alles zou doen
  om de psychiatrie terug te pakken, nog steeds compleet paranoïde. Omdat
  hij altijd medicatie en behandeling heeft geweigerd is Dokalaar nog
  steeds ernorm instabiel en zijn leven is gericht alleen maar op
  anti-psychiatrie. Hij heeft zelfs geen interesse meer in het andere
  geslacht, maar dat gevoel was inmiddels wederzijds geworden. Hij was
  ervan overtuigd dat dit zijn levenswerk was, de anti-psychiatrie. 3 jaar
  na zijn opname, bekeerde de eens zo katholieke Dokelaar zich ook nog
  eens tot de scientology kerk. Toen hij van nu.nl werd afgegooid en ook
  van meerdere fora werd afgegooid, besloot hij zielenknijper.nl op te
  richten. Tot op de dag van vandaag zet hij hier valse of gemanipuleerde
  informatie op, met verkeerde links en verkeerde geïnterpreteerde
  onderzoeken, of zelfs verzonnen onderzoeken. Al zijn tijd gaat hierin
  op, om mensen zijn rare gedachten op te dringen. Helaas zijn er altijd
  mensen die hierin trappen……

  Moraal van dit verhaal: Arjan
  Dokelaar is onbehandeld psychiatrisch patiënt van de scientology kerk en
  richt zijn leven op het verspreiden van leugens.

  Geloof deze man dus nooit. Hij is een meester in het manipuleren van mensen en ook zijn vrienden…..

  Groet,

  Een
  oude verstoten vriend van Dokelaar, uit de tijd dat het nog goed met
  hem ging. Kan niet meer aanzien hoe hij mensen op de kast jaagt. De
  waarheid moest boven tafel komen.

 • Irma

  Het is onzin? dus dat vermoorden van die vrouw in de isoleer was ook terrecht?
  Het is weer een leuk new world order grapje die hele psychiatrie.. ze moeten terug gaan van waar ze vandaan komen! DOEI

 • 777

  Geachte team Psychiaters,
  De illuminatie eert u waarschijnlijk zeer bij de bohemian rituelen.. als iemand tegen de NWO is sturen ze hen naar u!! GEFELICITEERD

 • ik

  de DSM waar je dit uithaalt mag op de zelfde brandstapel als de MALLEUS

 • Hellélouya

  via onderstaande discussie geven we je graag gratis een tripje psychose heen en terug. gelieve onderweg niet verloren te lopen. wij zijn niet verantwoordelijke voor niet weder gekeerde mentaliteits toestanden. tot zoverre piet en co.

 • Veronique B.

  Ik slik al 12 jaar seroquel. Ik heb op dit moment te weinig in huis, en voel me vreselijk! vandaar dat ik Seroquel ging “googelen” Ik schrik hier behoorlijk van! Ik heb 12 jaar geleden seroquel van een psychiater gekregen omdat ik erg druk in mijn hoofd was, en veel te vroeg wakker werd. Het werd opgebouwd tot 800 mg!!! Toen ik 7 jaar geleden zwanger raakte wilde ik stoppen. Het afbouwen was vreselijk, toen ik niets meer had kreeg ik klachten die ik nooit heb gehad. Zoals extreme angst voor bijv. oorlog.(waar ik echt nooit bang voor ben/was) Ik sliep (een uurtje per nacht) met het licht aan, en het ergste was dat ik stemmen in mijn hoofd kreeg, dingen ging waarnemen (reuk en smaak) die er niet waren. Wat voor mij nieuw was en heel erg eng. Ze hadden me toen Haldol gegeven, omdat dat niet schadelijk was voor de baby. Maar dat werkte niet. Dus moest ik voor de veiligheid van de baby weer terug naar 100 mg. Een jaar na de bevalling maakte ik iets vervelends mee, en vroeg om iets kalmerends .Ik dacht aan diazepam ofzo. Maar nee! dat is zo ongezond en verslavend volgens de psych. Dus hupsakee 300 mg seroquel! Ben door dit medicijn ook aangekomen, en al een paar keer flauwgevallen door een veel te lage bloeddruk. Ik drink denk ik 4 liter per dag, en plas veel. Dus wil snel op diabetes getest worden. Mijn angst is dat ik nooit meer van dit rotmedicijn afkom! Ik zie dat mensen die geen psychiatrische achtergrond hebben maar slecht slapen tegenwoordig seroquel krijgen omdat slaappillen verslavend zijn! Dat klopt idd. Maar van een slaapilletje kan je afkomen weet ik uit ervaring. En van Seroquel niet, en het doet rare dingen met je hoofd. En over de chronische vermoeidheid maar te zwijgen!!!

 • Ruud

  Heb ook jaren dit middel gebruikt als “stemmingsstabilisator”, naast anti-depressiva (300 mg/d). Ik sliep als een os, droomde elke nacht, en was ’s morgens met geen stok het bed uit te krijgen. Overdag futloos, niet eens puf om de hond uit te laten en apathisch . Nu gestopt sinds 3 maanden met veel afkickverschijnselen: ontzettende jeuk aan handen en voeten, zo heftig dat ik ze wel wilde afhakken (grapje, maar je kan beter pijn dan jeuk hebben), korte nachten (4 uurtjes slaap, idioot vroeg wakker), emotioneel labiel en geprikkeld. Iets beter gaat het inmiddels maar ik slaap nog steeds erg kort, ben overdag daarentegen weer fitter en heb ook meer zin in dingen, ik moet echter oppassen niet door te draven/slaan. Voor mij was dit middel uiteindelijk toch erger dan de kwaal, hoewel ik, zoals gezegd. prima hierop kon (in)slapen. Nu kies ik toch om vol te houden, dan maar met wat minder slaap.

 • eva

  weetje, ik heb nooit een zware depressie gehad, ik werd circa 9 jaar geleden gedwongen en verplicht door GGnet in een soort traininghuis om deze troep medicatie in te nemen, anders werd letterlijk ik op straat gezet.De arts die mij overhaalde dit ik dit moest gebruiken, is zelf inmiddels weg geimmigeerd naar New Zeeland. En ik had helemaal geen depressie. Enkel stress volle situaties van inmidels gescheiden ouders. Helaas dit is erg! Ik voel mij als proef konijn gebruikt door deze GGnet organistie en die mensen zijn ook allemaal duidelijk vrijmetselaars die mensen zelf vanuit geestelijk gezondheid tot hun club willen laten behoren. De verantwoordelijkheid ligt ook deels bij de overheid. En heb ook vele bijwerkingen van dit medicijn ervaren ook al heb ik het niet meer dan ander half jaar moeten gebruiken.

 • marianne

  Ik heb alle medicatie die hier genoemd word voorbij zien komen, had heel lang een relatie met iemand die Borderliner is. het is ALLEMAAL GIF!

 • marianne

  Jullie slikken die middeltjes zeker ook??

 • marianne

  Natuurlijk vinden psychiaters dat! Die willen nl aan het werk blijven, en hun gezin kunnen onderhouden

 • anonymousnetherlands

  Ik zie alweer aan de vele haat dragende reacties naar de oprichter van zielenknijper.nl toe, dat het precies de om gekeerde wereld blijkt te zijn!
  Zijn het niet de psychiaters zelf die onder verschillende aliassen al deze berichten plaatsen? Wat hebben deze schurken te verbergen? Zien zij zelf in dat hun middelen wel degelijk meer kwaad doen dan goed? En verdient dit zo goed, dat menig mens hier maar onder lijden zal moeten? Is dit het waard meneer de psychiater? Vanwaar al die haat gericht aan de eigenaar van deze site? Zoals ik het hier zo zit te lezen zie ik steeds meer in dat jullie juist de personen zijn die achter slot en grendel zouden moeten, want elkaar dood wensen, dan wel het ook nog zelf zouden willen uitvoeren . Gaat mij wel HEEL VER!

 • Arjan

  Effectieve alternatieven voor antipsychotica worden al decennia verdrukt. Antipsychotica is het meest winstgevende medicijn-type van de farmaceutische industrie. Het is peperduur en maakt patienten chronisch ziek zodat ze de rest van hun leven moeten blijven gebruiken.

  Professor Loren Mosher nam verontwaardigd ontslag toen de financiering van zijn onderzoek Soteria psychotherapie werd stopgezet nadat het had aangetoond dat tot 90% volledig herstel mogelijk is van zware psychose /schizofrenie zonder het gebruik van antipsychotica.

  http://www.moshersoteria.com/

  “The psychiatric establishment was offended. Prestige and Money won. Truth and Love lost.”

  Gelukkig lijkt er een bewegin vanuit de overheid / GGz-organisaties van Finland qua financiering van oprechte initatieven. Professor Jaakko Seikula boekt daar zeer goede resultaten met OpenDialoog psychotherapie waarbij reeds is aangetoond dat 80% van alle mensen met een zware psychose / schizofrenie volledig kan herstellen zonder het gebruik van antipsychotica.

  http://www.zielenknijper.nl/open-dialoog-finse-psychotherapie-blijkt-groot-succes-80-kans-herstel-van-schizofrenie-zonder-medicatie.html

  OpenDialoog ontvangt vanwege de veelbelovende resultaten aandacht van over de gehele wereld dus ook Nederland.

  Wellicht kunt u initiatieven voor OpenDialoog vinden in Nederland.

  Waar u ook terecht kunt voor meer tips en informatie is de blog Psychose Anders: https://psychoseanders.wordpress.com/

  Verder kunt u contact zoeken met:

  prof. dr. Jim van Os j.vanos@sp.unimaas.nl
  dr. Rogier Hoenders hjr.hoenders@ggzgroningen.nl

  Ik hoop dat het u lukt om te herstellen en een goede effectieve behandeling te vinden!

 • j

  Nu ik dit lees ben ik zo blij dat ik niet in ben gegaan op het advies seroquel te gaan slikken. Ik voel mij de afgelopen dagen niet goed en erg onrustig in mijn hoofd dus kwam de psycholoog na overleg met de psychiater met het idee dat seroquel wel kon helpen. En dat terwijl ik mij gewoon een paar dagen slecht voel. Ik weet dat medicatie soms nodig is maar ik weet ook dat dit nare gevoel ook ooit wel weer over gaat. Dat ze dit zo makkelijk voorschrijven ook als er geen sprake is van een psychose. Ik schrik daar echt van. Voor onrust gebruik ik valeriaan en zorg ik voor veel beweging. Niet schadelijk (als je gewoon de aanbevolen hoeveelheid valeriaan gebruikt) en beweging vind ik altijd wel therapeutisch helpen.

 • zielenknijper

  Dat is opmerkelijk. Het is belangrijk dat dat aan het licht komt bij het grote publiek. Seroquel is het meest dodelijke antipsychoticum, het is 41% dodelijker en 10x duurder dan oude antipsychotica van 30+ jaar geleden.

  Antipsychotica is het meest winstgevende medicijn-type van de farmaceutische industrie. Het aantal voorschriften groeit ontzettend hard (49% groei bij kinderen in 2010)

  http://www.artsennet.nl/nieuws/op-tv/uitzending/91952/gebruik-antipsychotica-kinderen-zorgwekkend.htm
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/steeds-meer-kinderen-aan-antipsychotica

  Zie prof. dr. Ivan Wolffers: http://www.zielenknijper.nl/sterfte-door-gebruik-van-antipsychotica.html

 • j adema

  ik begrijp het niet bedoel je nu dat het gezwets is dat je dood kunt gaan aan bijverschijnselen ook omdat het maar super weinig voorkomt deze nare bijverschijnselen bedoel ik
  ik slik seroquel eerst om te slapen
  ik slik lamitigrine voor epilepsie je zou zeggen daar word je ze suf als een konijn van maar nee ik sliep 2 uurtjes per nacht en was altijd klaarwakker ook weer riskant voor mijn epilepsie dus kreeg seroquel voorgeschreven en nu slaap ik goed
  maar had tevens verschijnselen van borderline voor ik seroquel ging slikken al ik schoof het op epilepsie maar dat was niet zo toen ik aanvalsvrij werd had ik nog steeds die verschijnselen en het blijkt borderline te zijn dus kreeg meer seroquel het helpt me wel maar niet afdoende ik denk dat ik misschien wel meer moet slikken maar dat wil ik niet
  maar ik hoop dat je bedoelt dat het onzin is dat van die verschijnselen
  want anders als het wel waar is wat ze beweren dan moet ik stoppen en slaap ik niet meer wat dan
  overdag nou ja dan daar maar mee stoppen maar om te slapen wil ik ze graag houden
  ik heb de slaap nodig i.v.m. met mijn epilepsie
  gr

 • Marin Egtgeheim

  Ik heb nu 1 jaar Seroquel 300mg xr, vanwege een psychotische depressie maar daar ben ik al ruim een half jaar van verlost. Echter slik ik nog steeds Seroquel 300. De psychiater vindt dat ik niet moet stoppen. Ik vind zelf van wel. Het spul heeft totaal geen nut meer en geeft alleen maar vervelende bijwerkingen als zware vermoeidheid en slechte concentratie. Slaap een gat in de dag. Ik ben bezig met de chauffeursopleiding theorie op het moment en over anderhalve maand verwacht ik met de rijopleiding te beginnen. Echter, met Seroquel achter het stuur gaan zitten van een grote auto van 12 ton is niet bepaald een goede combinatie en wil per direct stoppen met die rotzooi. Ik heb nog voorraadje lagere doses liggen dus als mn psych niet akkoord gaat met stoppen dan doe ik het zelf wel. Laat mn toekomst als chauffeur niet weggooien en het geld dat daar mee gemoeid is ook niet (chauffeursopleiding is mega duur €5000+) door een stel rotpillen die alleen maar problemen veroorzaken. Slecht voor de gezondheid is die meuk ook nog eens. De kans die ik heb om af te bouwen die pak ik gewoon, met of zonder akkoord van de psych.

 • Laurie

  3 jaar geleden ben ik vrijwillig in opname gegaan in een psychiatrisch ziekenhuis. Ik was juist 16 en ze hadden me vanaf de eerste dag seroquel 200mg gegeven. Exact 6 maanden heb ik daar gezeten en nam iedere avond de medicatie in. Na de opname moest in dit verder zetten. 6 maanden later was ik iedere dag moe, had geen concentratie dus ben naar een psychiater gegaan. Hij schreef me seroquel XR 300 mg voor. Toen ik een half jaar geleden alleen ben gaan wonen wou ik stoppen met medicatie te nemen. Ik was het beu dat het een ‘gewoonte’ was geworden. Ik ben in 1 jaar tijd 30kg bijgekomen terwijl ik exact hetzelfde at als altijd. En ik was van bijna al mijn problemen af. Heb toen 1 nacht het niet ingenomen en had niet normaal veel ontwenningsverschijnselen. Ben naar mijn nieuwe huisdokteres gegaan. De eerste vraag die ze me stelde was: ben je stabiel genoeg om af te bouwen en te stoppen? Ik zei ja. Dus vanaf dan ben ik om de 2 weken gaan afbouwen en voelde me nog mezelf. Nu heb ik al 3 dagen geen seroquel meer ingenomen en voel nog steeds mezelf. Ok, wat hoofdpijn en moeheid. Maar dat is alleen het teken dat de medicatie, die er zo lang heeft ingezeten eruit aan het gaan is. Voel me eindelijk terug onafhankelijk. Heb soms wel jeuk of hoofdpijn. Dat schrikt me dus absoluut niet af. Ik ben een sterke vrouw en weet dat binnen een dikke week ik er niets meer van merk. Ik ben zo blij dat ik met de medicatie ben gestopt. Ze hadden me 3 jaar geleden gewoon maar vlug, van de eerste dag zo’n zware medicatie voorgeschreven, veel te veel voor iemand van 16 jaar. Maar nu weet ik 200% zeker dat ik stabiel in mijn schoenen sta. Het verleden achter me laat en een sterke vrouw ben dat eindelijk van haar depressie en zelfmoordgedachten af is.

  Mijn raad is om heel goed na te denken over dit soort medicatie. En zeker als je wil stoppen er goed over praten en stap voor stap het met een dokter te doen, ik ben in 2 maand tijd gestopt. Dit kon alleen als ik stabiel was. Als je voor een lange tijd deze medicatie inneemt blijft het langer in je lichaam zitten. Je lichaam is het gewoon geworden. Dat is toch het slechtste wat er is. Een menselijk lichaam mag toch niet afhankelijk zijn van medicatie? Zo lang je ervoor zorgt dat jij zelf iets doet aan het probleem en van je problemen af geraakt, dan sta je sterk genoeg om zonder medicatie te leven!

 • 200BPM splitblast!

  Dank voor de censuur! Getuigt van lafheid, onzekerheid, je voelt je belachelijk gemaakt. 10/10 voor de zielenknijper!

 • 200BPM splitblast!

  Seroqueal is oorspronkelijk een anti-schizophrenicum…

 • Gast

  Gen mutaties Kaukasische bevolking 5- 10 % :

  misschien valt u persoonlijk niet in de groep van patiënten met polymorfismen aan de Cyp2d6 en Cyp2c19. Maar 5-10 % van de Kaukasische bevolking wel ! Dus wees een beetje voorzichtig met je uitspraken in het vervolg . Tenzij andermans leven jou niets waard is . Ik vind dat jij gevaarlijke uitspraken doet !

  https://www.nvkc.nl/publicaties/documents/2006-3-p234-235.pdf

 • Sjaan

  Een psychische aandoening is net zo zeer vergif, het verziekt je leven..

 • anoooo

  dit is nou zo’n typische reactie……
  jij bent degene die er niks van snapt.
  dat het bij jou goed werkt, is mooi maar wil niet zeggen dat dat dus de waarheid is. Amerika is niet om niks zo vaak aangeklaagd. jij bent een van hen, van de elite. die de bevolking ‘indoctrineerd’ net als onze media, het gaat er niet om wat we ‘wel’ zien op het nieuws het gaat erom wat we niet! zien op het nieuws. de leugens krijgt de mensheid te zien, en de waarheid en weggestopte geheimen…. oa. het vaticaan, 9-11 , verdwenen vliegtuig…. mh17 waarmee 2 aids wetenschappers die een geneesmiddel hadden, zijn omgekomen. jij bent degeen die het niet snapt. dan kan je tekeer gaan tegen de geen die wel de waarheid neerzet……. word destemeer duidelijk dat jij bij die satanistische elite hoort. je maakt die man uit voor scientologist…… zoals hij zelf al heel mooi antwoorde, daar heeft hij niks mee te maken. hoe weet ik dat zo zeker? omdat ik weet , wat de elite niet wil dat ik weet. jij bent zoéen die alles tegenmoet spreken omdat de elite niet wil dat mensen zo denken en dus zet jij erop niet geloven mensen! onzin blablablabla………..
  wat jij schrijft, dat is de grootste onzin. de reden dat hij van meerdere sites en fora geflikkerd is? heel simpel . de elite wil niet dat de waarheid gezegd word. en dus worden de mensen die meer weten dan ze horen te weten, keihard tegengewerkt. het is zo simpel als 1 + 1……… en jou reacties zijn lachwekkend, want jij weet zelf heel goed blijkt wel uit je reacties. wat de waarheid is en wat niet. en jij bent een van hen, die alle waarheid om moet gaan draaien, naar hoe de elite wil dat wij denken. of ze hebben jou ook simpelweg gehersenspoeld dat je niet meer helder hebt wat de waarheid is. hou toch op zo te kankeren op de mod. want die heeft het bij het juiste end. en jij alles behalve. alle waarheid word tegengesproken. net als de media doet dag op dag op dag. alles wat we zien zijn de grootste leugens en wat we niet zien???? gelukkig zijn er mensen zoals hier, die wel gewoon durven zeggen hoe het inelkaar steekt! en die zich niet laten manipuleren door jou !!
  zo mooi. de waarheid, hoeft niet zijn best te doen, om geloofd te worden. juist de leugen word boos op de waarheid. dus daarom ben jij boos op de waarheid die de mod hier neerzet. de hele pharmaceutische industrie is gecreerd om de mensheid te manipuleren. mensen worden onder het mom,goed voor je, kapot gemaakt door al die medicaties. ik heb vanaf mijn 12e er ook mee te maken en een na ander medicijn sloopt mijn hele geest en lichaam.. en is dan idd zo ver , dat als je stopt je alles dubbel en dwars zo hard krijgt. ik ben een medisch bewijs dat de medicijnen je slopen. jij bent zo dom in de medicijnen te geloven en blijkbaar is er maar 1 nuance bij jou en dat is jou ervaring. terwijl ik 1 ben van die 1 procent die er verkeerd op reageerd. en er een ziek lichaam op na houdt. ik snap waarom je je reacties gezet hebt………. dat snap ik heel goed…….
  daarop wil ik zeggen. hoe meer jij je best moet doen alles tegen te spreken, hoe meer jij jezelf bekend maakt. hoe minder mensen jou geloven. want het is afgelopen met de satanistische spelletjes. medicaties. vaccinaties. ziektes maken. gif in ons drinkwater, harp ,
  maar vooral de dingen waar we niks van horen, zoals de ‘verdwenen vliegtuig’ , wat nodig is geweest om de ramp van mh17 in scene te zetten. maar de echte reden dat die uit de lucht gehaald is hoor je niet !! Kennedy , pim fortuin , tupac, micheal jachson , alles en iedereen die meer weet dan de elite wil , word koud gemaakt of afgemaakt onder het mom van een ‘ramp’. het is allemaal opgezet. stuk voor stuk, voor stuk. jij zal dit allemaal ongetwijfeld weten want anders zou je niet zo’n moeite doen de mensen hier te overtuigen van jou mening. ( de leugen dus ) de waarheid heeft weinig nodig !!
  en hoe meer de leugen versprijdt word, hoe zwakker jullie als elite zijn !!!! alleen zo bekijk je het vast niet he ??!! de mensheid gaat wakker worden……….. de new world order is in your face al van de beginselen af aan, enorm hard aan het optrekken. mensen worden juist gek gemaakt, door vaccinaties, door vervuilde medicaties, door vervuild eten !! door vervuilde lucht en nee niet door de autos vliegtuigen etc, doordat ze zelf gif in de lucht spuiten!! dat de koningskindjes wel pure vaccinaties krijgen zegt al genoeg!! het gaat erom wat we niet horen , Rochild, de grootste kwaad himself!! Bilderberg……. en dan kunnen mensen nu denken, die is kierewiet, geloof wat je wil geloven. iedereen die genoeg geindoctrineerd is zal dit alles te niet willen doen. en tegenspreken. niet te geloven dat alle volk zo geindoctrineerd is door de overheid, elite , media en alles. dat ze de echte wereld die gaande is niet snappen. alles, maar dan ook alles, word gemanipuleerd door de elite. Amerika die alle vijanden voorziet van munities wapens f16’s, tanks… de oorlog van vroeg af aan, eerder Hitler, nou mensen wake up! pim fortuin… theo van goch…….. iedereen die de waarheid spreekt word de mond letterlijk gesnoerd en word zonder pardon afgemaakt. met op de media er een leugen verhaal omheen verzonnen wat de bevolking gaat geloven, wantja het is toch het nieuws? een feit. het nieuws, is de grootste bullshit die er maar bestaat op de wereld. het zou interresant worden als we de geheime onderzoeken van mh17, verdwenen vliegtuig… 9-11 ……. als de waarheid eens zou komen. wat heeft dit met medicatie te maken denk je misschien………… alles !! want mensen , alles maar dan ook alles in dit leven word gemanipuleerd !!! ons eten , drinken ,medicijnen , injecties , vaccinaties , lucht , water , alles !! de reactie van die hierboven, is dus het grootste voorbeeld van wat de elite doet met alles en iedereen in dit leven. de leugen voorschotelen!! en de waarheid tegenspreken !! wake-up! begin het grote geheel te snappen. de overheid strijd niet voor humaniteit, maar voor het belang van alle elite. ergens in alle reacties las ik 1 reactie van iemand die het wel heel goed snapt, de new world order. medicijnen zijn er 1 van. net als dat ze aids gecreerd hebben, Mexicaanse griep, vogelgriep, nieuwe griepvirussen, ebola…….. alles, maar dan ook alles is gemaakt !!!! en daarna komen ze met ziekmakende vaccins, die zogenaamd je beter zouden moeten maken! wake-up. als je doorhebt dat alles in dit leven gecreerd is mensheid uit te roeien en ziek te maken, dan pas je wel op naar welke leugens je luisterd . je noemde de mod een scientologist… ik denk dat jij juist aan die kant staat en dus de waarheid in alle vrijheid wilt tegenspreken. en mensen leugens wilt laten geloven. doe je best zou ik zeggen. mensen die een sterk genoeg mind hebben, zouden jou leugen zo ontrafelen en om je kunnen lachen. als je eenmaal snapt welke strijd er echt gaande is, zal je heel anders in je leven staan. en zal de mening van een leugenaar je ene oor in en andere uit gaan. jammer hoor. mensen hebben vrijheid van meningsuiting. iedereen hier deeld zijn ervaring. ik deel de meeste ervaringen ,uit eigen ervaring helemaal. wie ben jij dan om hier te gaan verspreiden dat je niet moet luisteren , naar , notabene iemand die het lef heeft, om hier de waarheid neer te zetten. diegeen , weet net als mij hoe alles inelkaar steekt. en diep respect voor die mooie reacties. en voor jou, diep on-respect voor het verspreiden van leugens, en je poging mensen met jou rechtlijnige mening te indoctrineren. alleen iedereen die de leugens helpt verspreiden vergeet 1 ding. jullie hebben vrij spel gekregen op deze wereld, dankzij God. Zonder God, zouden jullie als elite niet zo ver komen als je nu komt in de wereld. iedereen geloofd blind het nieuws, terwijl je juist alles wat ons voorgeschoteld word in twijfel zou moeten nemen. alle geheime rapporten, onder andere het vaticaan, zal ooit bloot komen te liggen, en als dat moment aanbreekt, zal ik lachen! lachen om alle kwaad! want ‘jullie’ denken alle wereldmachten in de hand te hebben. maar jullie vergeten dat dankzij god jullie vrij spel hebben de mensen aan jullie kant te krijgen. en de mensen zelf sterk genoeg moeten zijn jullie leugens niet te geloven. en het allermooiste, jullie zullen nooit maar dan ook nooit, overwinnen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  laat dat een grote troost zijn, jullie verzuipen in je eigen leugens. en God zal als de tijd komt, alle kwaad vertrappen!!!!!!!!!! en iedereen die aan die kant staat !! jullie zullen nooit overwinnen met alle zieke plannetjes de mensheid uit te roeien. God is overwinnaar in dit alles. dus ook jij, zal jezelf nog wel tegengaan komen en hopelijk voor jou, dat je beseft dat jij de enige bent op dit hele forum die de leugen verspreid !!!!!!!!!! bespaar jezelf een reactie, want ik ga niet de moeite doen, naar reacties van mensen als jij, te lezen. ik vond het tijd door jou reacties, dat iemand jou eens de waarheid zegt. t is maar wat je er zelf mee doet. al die mensen die slim ziek worden onder andere ik van de Seroquel. laat staan alle andere medicaties. dat is de waarheid. en dat jij er goed op gereageert heb………. hm misschien wel omdat je aan ‘hun’ kant staat dat jij niet ziek ervan word.. waarschijnlijk heb je je ziel verkocht……… maar wat jij nog niet weet is dat de duivel de grootste leugenaar is en hij zijn pact nooit en te nimmer zal nakomen. ik hoop voor je dat dit je inzicht wat verruimt. stop mensen jou mening op te dringen. en hou je bij de waarheid. ipv de leugen verspreiden. ‘al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel. en zo is het met alles op deze wereld. waar ze nu nog denken alle macht te hebben,zullen als die tijd aanbreekt, de rollen omgekeerd zijn en alle kwaad en aanhangers zullen hun eigen lot bezegeld hebben. denkend dat ze zullen winnen. nou succes. hoe hard de leugen ook optreed…. ik lach erom want winnen zullen ze nooit. je snapt er blijkbaar niks van, alle mediapoppetjes, satanistische poppetjes, en ziekmakerij van de mensheid….. daar is de pharmaceutische industrie de allergrootste!! dus daarom mijn reactie hierop. mensen moeten het geheel gaan snappen dat het niet alleen om medicaties gaat maar het zieke systeem achter alles in deze wereld gaan snappen. want ben ik nou echt de enige die erbij stilstaat dat 9-11 inside job was. dat er genoeg bewijzen zijn die stuk voor stuk van het net verwijderd worden. net als dus de waarheid die de mod verspreid niet gek toch dat ie van sites geflikkerd word, want dat willen ze niet. zo is het ok met de media, alles wat ze niet willen dat wij weten word eruit gehaald en omgedraaid met leugens en ‘nieuwe waarheid’ . mh17 geheime rapporten. qua 9-11 is het mooiste, wat veel mensen dus blijbaar niet zien. de enige van alle mensen die ze lieten zien op tv…… die de waarheid sprak, werd als de donder door de fbi voor de camera weggehaald. ‘there were goingg off boms, boom boom boom boom per verdieping. iedereen hoort te weten dat het weken voorbereiding heeft gekost om deze zogenaamde ramp in scene te zetten. en om het geheel iets duidelijker te maken, waarom doen ze dat alles? rampen creeeren? nou simpel ook een 1+1 zelfs een kind kan het nog snappen. elke keer onder het mom van moslims extremisten of terrorise…. dus.. rampen creeren , om vervolgens oorlogen te kunnen gaan voeren tegen die bevolkingsgroepen. en zo steekt elke rampt die gemaakt word inelkaar. de mh17 ging om 2 aids onderzoekers die een geneesmiddel hadden na jaren onderzoek. nu zijn die dood dus blijft aids voortvaren en alle bewijzen/onderzoeken hadden ze bij zich. tadaaaaa weer een ziekte die voort blijft duren. zo werkt deze wereld. mensen wake up!!! voor je eigen bestwil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Nelleke

  Lees eens over CBD olie (12%)

 • Nelleke

  Google eens op CBD olie! Helpt tegen depressies bipolair, schizofrenie epileptie, echt een goed natuurlijk middel waarmee ik mijn zoon uit zijn psychose heb gekregen nadat niets hielp

 • Nelleke

  Google eens op CBD olie , dit is een natuurlijk middel tegen angsten, depressies, bipolair, schizofrenie, psychoses, epilepsie. enz.enz. Het werkt heel snel met een paar druppeltjes onder je tong, Het heeft mijn zoon uit zijn psychose gehaald (stiekem gegeven in separeer) nadat geen enkele antipschychotica aansloeg of voor ernstige bijwerkingen zorgde. Binnen 2 dagen was hij weer helemaal terug, en het heeft geen bijwerkingen, en kan samen gebruikt met ieder medicijjn. Het werkt ook nog immuunversterkend! 🙂
  CBD olie 12%

 • Nelleke

  Google eens op CBD olie , dit is een natuurlijk middel tegen angsten,
  depressies, bipolair, schizofrenie, psychoses, epilepsie. enz.enz. Het
  werkt heel snel met een paar druppeltjes onder je tong, Het heeft mijn
  zoon uit zijn psychose gehaald (stiekem gegeven in separeer) nadat geen
  enkele antipschychotica aansloeg of voor ernstige bijwerkingen zorgde.
  Binnen 2 dagen was hij weer helemaal terug

 • Nelleke

  Google eens op CBD olie , dit is een natuurlijk middel tegen angsten,
  depressies, bipolair, schizofrenie, psychoses, epilepsie. enz.enz. Het
  werkt heel snel met een paar druppeltjes onder je tong, Het heeft mijn
  zoon uit zijn psychose gehaald (stiekem gegeven in separeer) nadat geen
  enkele antipschychotica aansloeg of voor ernstige bijwerkingen zorgde.
  Binnen 2 dagen was hij weer helemaal terug, en het heeft geen
  bijwerkingen, en kan samen gebruikt met ieder medicijjn. Het werkt ook
  nog immuunversterkend! 🙂
  CBD olie 12%

 • Nelleke

  Google eens op CBD olie , dit is een natuurlijk middel tegen angsten,
  depressies, bipolair, schizofrenie, psychoses, epilepsie. enz.enz. Het
  werkt heel snel met een paar druppeltjes onder je tong, Het heeft mijn
  zoon uit zijn psychose gehaald (stiekem gegeven in separeer) nadat geen
  enkele antipschychotica aansloeg of voor ernstige bijwerkingen zorgde.
  Binnen 2 dagen was hij weer helemaal terug, en het heeft geen
  bijwerkingen, en kan samen gebruikt met ieder medicijjn.

 • GH Kymco Driver

  Omg ik krijg de enaa zwaarste dosering voorgeschreven. 600mg mijn psychiater heeft me vooraf een verklaring laten teken dat hij niet aansprakelijk kan worden bevonden als ik zou komen te overlijden. Nu ik dit allemaal heb gelezen snap ik zijn waarom. Ik heb ptss en heb geen psychotische klachten!! Dit middel is gewoon levensgevaarlijk!! Hier ga ik toch werk van maken. Ben nog te jong om 30 jaar van mijn leven te missen.

 • jo

  Slik nu een jaar of 8 seroquel in lage doses voor het slapengaan – na eerst enkele lange jaren praktisch niet te hebben geslapen wegens traumatische stress – met soms een pilletje extra. Een vriendin confronteerde mij ermee dat ik de ochtend na zo n extra pilletje (20mg) ander – minder wenselijk – gedrag vertoon. Van de
  huisarts kreeg ik het advies om bij geval van agitatie (onredelijke externe prikkels) ook overdag maar te gaan slikken. Enkele malen gedaan, maar hoe ik daar uitkom: veel moeite om de zaken dan in perspectief te zien waar me dat normaliter geen moeite kost. Heb wel moeite met t perspectief op zich (sombere vooruitzichten) maar weet dat altijd te relativeren, na een hogere dosis seroquel echter (40 – 60mg) valt relativeren niet mee.. Tevens heb k dan ook t idee t niet lang meer te zullen maken maar wijt dat aan hart- en vaatproblemen. 24 uur nadien is alles weer bij t oude.

 • Ik

  Wat een zever! !!!!

 • Sanchez

  Wauw de wereld bang maken voor medicatie top actie!! Er zijn mensen die hebben er wel baat bij.. Maar die zie je hier niet tussen staan.. Triest joh.. Leven is dodelijk en verslijt met de jaar meer.. Vandaag kun je leven morgen ben je dood.. Doe eens lekker normaal en ga ergens anders een hype van maken zeg..

 • Stephane

  Deze hele site stinkt naar de leugens en waanzin die schizofrenen en/of psychoten gebruiken om hun leven structuur te geven en al hetgeen “normaal” af te zweren… Puur ressentiment.
  Ik heb na een acute episode 3 jaar seroquel genomen en ben volledig genezen, na een jaar afbouwen ben ik weer helemaal de oude en kan voort met mijn leven zin te geven.
  De dwaze Amerikanen die zich vol vreten (en niet letten op vrij goed gedocumenteerde bijwerkingen en ook niet luisteren naar hun eigen lichaam) krijgen inderdaad diabetes en andere stofwisselingsstoornissen, indien men een onregelmatig leven blijft behouden kan de vermoeidheid zelfs QT interval problemen veroorzaken, en al deze verdringing plus de seroquel geeft uiteraard angst en paniek…. Het hele punt van een antipsychotica is dat je je leven eindelijk op orde steekt, getting your shit together… natuurlijk, als je gaat blijven verzetten tegen je eigen lijf en dus als een gedrogeerde plant alles lekker haat en niets onderneemt en klaagt en je vol vreet en niet sport en niet op tijd gaat slapen (Cicardiaans ritme Hallo!!) enzovoort, verbaast het me niet dat de bijwerkingen uitgelokt worden…

  Mensen zijn zo gemakzuchtig, ik walg er van, nog liever gaan mensen geloven dat de hele samenleving een soort samenzweerderig plan opzet om hun arme (maar belangrijke blijkbaar) drommels het leven zuur te maken…. Kijk naar jezelf, de hele reden dat je dit leest, wordt een beetje zelfbewust alsjeblieft… Steeds in vluchten in sprookjes… Valt het leven je te licht? Te weinig kleur? Te veel “”domme”” mensen die blijkbaar wel mentaal sterk genoeg zijn en gedisciplineerd genoeg zijn om geen luie wartaal plant te worden die hun eigen prachtige hoofd en daarna lichaam kapot maken uit pure levensmoeheid en destructie? Pleeg dan gewoon zelfmoord… stop er dan nu mee… Of ga voort en stop met die speciale plek in de bekrompen wereld in te nemen… maak er zelf een en communiceer erover, wees iemand.

  Dit gaat niet over bijwerkingen, dit gaat over iets zodanig ver drijven uit pure gemakzucht dat teruggaan geen optie is. Zoals bijvoorbeeld suikerslurpende amerikanen die niet beseffen dat seroquel gewoon ontwikkeling van diabetes versneld, niet veroorzaakt! Zoals problemen met angst omdat seroquel gewoon de verdrukking uitvergroot en je compleet dissocieert. Zoals toch blijven drugs doen en dan maar klagen over hartkloppingen of onregelmatig innemen van medicatie omdat dat allemaal niet serieus kan worden genomen…. Boontje komt om loontje. Ik ben toen geminderd in suiker, heb alcohol gelaten, ben gestopt met roken, sportte meer en sliep regelmatig, en guess what? Geen enkele bijwerking… buiten de sufheid die na een tijd stabiel zijn verdwijnt.

  Als je hulp zoekt dan neem je die best serieus, waarom zoek je die anders??? Je wilt toch overleven? Wel dan, gebruik uw rede, stap uit uw maskers en rolletjes en neem uzelf serieus als mens onder mensen….

 • Quinten de riemer

  Ff een hele simpele vraag, en waarschijnlijk ook een eye-opener. Is er IEMAND op dit forum ook een echte arts? Of is dit wederom een hang groep slecht, moeilijk of niet te behandelen lotgenoten die een reden zoeken om te bitchen. Soms werkt iets wel en soms niet je hebt aanhangers en tegenhangers op ieder front. Stel je gaat 30 jaar eerder dood, stel!! Maar de tijd die je leeft, leef je naar omstandigheden goed en gelukkig. Stel!! Je leeft 30 jaar langer in misère en depressie met alle sociale gevolgen van dien. Waar zou je dan voor kiezen? Zolang er geen alternatieven zijn voor middelen als seroquel, zyprexa of dergelijk soort medicatie, zorgverleners overbelast zijn door toedoen van bezuinigingen zullen deze middelen meer goed dan kwaad doen. Ik ben zelf geen arts of deskundige op dit gebied hoor….gelukkig, ik ben al 20 jaar patiënt en heb ernstige depressies, psychoses en angst stoornissen gehad zit al meer dan 3 jaar iedere week weer in therapie en ik ben DANKBAAR. Dankbaar voor het feit dat ik in een land leef waar ze de mogelijkheid hebben tot BEHANDELEN!! Dat betekent dat ik in mijn begin periode enorm veel medicatie heb moeten slikken om even een klein overzicht te geven

  56 mg concerta (methylfenidate)
  150 mg efexor
  75 mg prometazine
  4 mg zyprexa
  400 mg seroquel XR
  150 mg oxazepam
  60 mg tranxene
  15 mg zopiclone
  6 mg olanzepine

  En nog een hele bups pillen om de bijwerkingen te onderdrukken.

  I had my fair share.
  Je kan heel het seroquel verhaal wel afschuiven op je behandelaar of de farmaceutische industrie, maar het grootste deel ligt bij onszelf als patiënt.
  Alleen een pilletje, werkt niet. dat zal iedere arts beamen als dat zo zou zijn zouden ze enkel aan symptoom bestrijding doen en is er dus geen behandeling die is er pas op het moment dat er een combinatie van diagnostiek (uitgebreid en niet volgens de dsm-5) instellen medicatie(om weer in balans te komen) en therapie(om het daadwerkelijke probleem aan te pakken). Het langdurig slikken van medicatie is dus het gevolg van een welwillend patiënt of een in capabele behandelaar. En ik begrijp de uitspraken wel hoor, als je er mee stopt bestaat er inderdaad de kans dat er symptomen terugkeren. Maar dit is niet enkel gerelateerd aan het middel het is het complete plaatje. Stoppen met dergelijke medicatie moet altijd in een klinische omgeving gebeuren, eentje waarin ze je 24/7 observeren. Maar dit is geen Utopia. Dus dit gebeurd thuis als de patiënt niet tijdig aan de bel trekt om welke reden dan ook krijgt, na een episode vaak de behandelaar de schuld van de patiënt en diens naaste. Maar waar is in heel dit verhaal de verantwoording van de patiënt zelf gebleven??? Wij zijn allemaal zelf verantwoordelijk voor datgene wat we doen ook voor datgene wat ons beter moet maken. Dus als ik ter gevolg van de medicatie sterf so be it das mijn verantwoordelijkheid want ik weet wat het middel doet en bij zyprexa geld precies hetzelfde. Stop met het verwijzen naar dan al niet betrouwbare bronnen en vertel wat je wilt uit ervaring of je mening. Al die medische rapporten die voorbij komen zien er interessant uit en er zal echt wel gedegen onderzoek zijn gedaan naar het daadwerkelijke risico van deze groep medicijnen. Maar zolang ze geslikt worden en ze leveren resultaat blijft dit gebeuren. Wij als patiënten hebben anno 2017 genoeg manieren om zelf uit te vogelen wat een bepaald medicijn met je doet. En dan kan je gewoon tegen je psychiater zeggen;NEE die slik ik niet….of wel.

  Jij als patiënt bepaalt namelijk wat er met je gebeurt.

  Wat ik zelf denk over de reden van het veelvuldig en langdurig voorschrijven van bovengenoemde groep medicatie is: jha ik wil wel een magische pil die me weer gezond maakt maar ik ga geen therapie volgen…. Bijna alle in de dsm-5 beschreven “aandoeningen” zijn te behandelen zonder medicatie. Een op maat gemaakte therapie is dan veel beter maar we spreken dan over een utopie. Er is te weinig tijd om iedereen te behandelen dit kost tijd en daar is geld voor nodig. Zonder medicatiekan als het een niet vergevorderd probleem is(vroeg signalering) of als de patiënt weer geestelijk in balans is(DMV medicatie) maar aangezien langdurige opnames steeds schaarser of duurder worden blijft het lastig.

  Conclusie: medicatie is ok welke soort dan ook zolang het word ingezet op de juiste manier om iemand in balans te krijgen zodat hij of zij in staat is therapie te ondergaan. Als je 12 jaar aan de seroquel zit doe je jezelf als patiënt te kort omdat je niet werkt aan het echte probleem, namelijk jijzelf.

  Groetjes en we zijn al gek genoeg laat het je niet maken

 • Quinten de riemer

  Je zegt jezelf niet gek te laten maken maare, iemand de dood wensen staat voor iedere gerenommeerde psychiater gelijk aan het hebben van een ernstige gedragsstoornis. En dan ben je in de volksmond wel een beetje gek hé.

  Groetjes Quinten
  we zijn al gek genoeg laat het je niet maken 😉

 • Audrey

  Seroquel is zeker gevaarlijk. Op een gegeven moment kan je er niet mee stoppen omdat je niet zonder kunt slapen. En als je stopt wat mij gelukt is nu voor een week merk je dat je depressieve klachten deels veroorzaakt wordt door deze antipsychotica. In het begin valt het op dat het niet zo prettig is maar na een tijdje ben je gewend aan dit gevoel en vergeet je dat je dat het iets met dit medicijn te maken zou kunnen hebben. Je kunt onder andere last krijgen van droge ogen, vermoeide ogen, een vlak gevoel, spanning in je lichaam, spanning in je gezicht. Deze klachten kunnen zorgen voor allerlei andere soort klachten als bijvoorbeeld concentratie problemen, moeite hebben met diepte zien omdat je oogspieren minder goed gaan werken en een doof gevoel in je lichaam als uiterste. Als je wilt stoppen zou ik adviseren om ook te stoppen met andere troep als bijvoorbeeld de pammetjes en de zopiclon want die werken ook spierverslappend. Dit is niet gemakkelijk en dat begrijp ik daarom zou ik ook gaan kijken naar supplementen die je kunt kopen in de winkel. Chlorella, l-tyrsoine, l-theanine, lutheïne, vitamine b12 en magnesium werken goed als je dit wilt proberen. L-themanummer en l-tyrosine werken ook rustgevend. Veel beter dan die rotzooi pammetjes. Geen placebo maar gewoon echt. Als je dit gaat innemen en stopt met de Seroquel zal je vanzelf veel beter gaan voelen en dan misschien af kunnen komen van al je klachten. Ik ben daar dus nu zelf mee bezig en mijn gevoel keert weer terug en mijn zicht wordt ook weer wat beter. Dus er is hoop als jij ook zoiets misschien hebt. De farmaceutische industrie wilt van elke consument een patiënt maken en veel verdienen. Kijk maar naar het medicijn dat ze nu hebben voor kanker. Het is heel duur. Het draait alleen maar om geld in deze wereld. Dus stop vandaag nog met deze troep want het is echt niet goed voor je. Ik kan het weten. Een hele week zonder Seroquel gedaan met de supplementen en ik begon mij echt beter te voelen. Maar nu gisteren weer 50mg ingenomen en ik werd zo moe wakker en overduidelijk een grote verandering in mijn hoofd kon ik opmerken. Dit artikel heb ik 2 jaar terug ook gelezen en ik dacht dat dit bullshit was maar dat is het dus echt niet. Maandenlang heb ik mij afgevraagd wat het zou kunnen zijn en dit is echt de conclusie. Medicijnen zijn troep. Supplementen hebben ook een werking net als medicijnen maar hebben tenminste geen gruwelijke bijwerkingen. Deze supplementen die ik heb opgenoemd zijn bevorderend voor je zenuwen en dat ga je ook voelen.

 • Audrey

  L-theanine en l-tyrosine doet wonderen meer wonderen dan cbd olie. Ik ben zelf ook een patiënt geen arts. Maar ik heb wel dus zelf die ervaring van wat werkt en wat niet werkt en wat de grootste boosdoeners zijn in alles wat ik heb ingenomen. Deze medicijnen verzuren je spieren. Van Seroquel is het minst bekend maar van al die pammetjes staat het er wel echt bekend om. Daarom mag je het ook als zonodig gebruiken anders wordt je er afhankelijk van lichamelijk. Je spieren worden zwakker en als je dit inneemt ontspannen je spieren waardoor je geen last meer hebt van zwakke gevoel. Het is gewoon harddrugs die pammetjes dus vergif. Ik zou er gewoon mee stoppen. Het is mij nu ook aan het lukken. L-theanine en l-tyrosine zijn geen placebo supplementen maar hebben echt een directe werken naar een paar minuten. Chlorella en lutheïne is ook heel fijn. Ik hoop dat je ook stopt met die zooi want wie weet wat voor spierziektes je gaat oplopen. Stijve handen, stijve schouders, fybriomyalgie, polyneuropatie, ms, artrose. Ik heb echt mijn onderzoek gedaan. Cbd olie zou ik niet proberen. Helpt wel een beetje. Ik heb het namelijk zelf ook geprobeerd. Het is alleen vies en alleen maar voor de rust. Die supplementen die ik heb genoemd werken niet alleen voor de rust maar helpen ook voor je geheugen. En je hoeft ze niet perse iedere dag in te nemen. Als je het een paar dagen inneemt en je doet je ding weer kun je ook goed zonder van de een op de andere dag. En als je dit benoemt bij een arts kennen ze het niet eens. Je zou denken dat artsen alles weten maar dat is dus niet zo of ze doen net alsof. Het beste wat je kunt doen is vertrouwen op jezelf en kijken wat er allemaal wel is om je leven te zuiveren. Ookal is dit heel moeilijk wat ik totaal begrijp. Door medicijnen kan je heel moeilijk verder kijken dan je neus lang is. Maar mij is het dus wel gelukt en ik wil zo veel mogelijk mensen dit vertellen. Onwetendheid door vertrouwen in artsen is echt vreselijk. Mensen moeten weten dat het ook anders kan.

 • Audrey

  Het is wel echt zo en dat kan jij niet weten omdat jij nog niet zover bent of het niet door hebt maar het is wel zo. Ga zelf kijken op internet op Wikipedia of op andere sites want voor werking het heeft op de zenuwen. Lees ook maar in boeken over hersenen en de zenuwstelsel. Kijk op de verdomme bijsluiter bij de bijwerkingen. Het staat er allemaal dat het mogelijk is. Dus het heeft wel een kern van waarheid. Je bent bekrompen als je dit niet kunt inzien. Mensen die het in de leve lijve hebben ervaren kunnen alleen beamen dat dit waar is. Ik ken dit artikel ook al heel lang en eerst vond ik het ook bullshit totdat ik ook allerlei klachten kreeg en uitkwam op dit medicijn.

 • Adrian Belmans

  Dit artikel is regelrechte bullshit en gewoonweg schandalig!!! Medicatie heeft mij enorm geholpen en zonder medicatie zou ik van de psychoses al veel meer hersenschade en dergerlijke gehad hebben dan zonder, gewoonweg zeggen dat mensen zonder medicatie meer kans hebben op herstel dan zonder… crimineel en sadistisch… de medicatie die er bestaat tegen psychosen is niet de beste die je je kan voorstellen wegens de vele bijwerkingen en een gebrek aan een betere behandelmethode maar het is nog altijd de beste keuze waarmee psychoses al redelijk goed te behandelen zijn!!! Blijf weg van zulke zeverwebsites en vertrouw een beetje in het medische systeem ook al heeft het soms nog wat tekorten…

 • Ursula Merten

  Ik sliek ze al een paar Jaaren,ma nu weet ik dat het Hersen,Licham kapoot maakt.Koppijn Gewicht ezv ben niet mij zelf,telkens Caos wen ik opstaa en de heele Dag,ik weet niet mehr verder.Ursula

 • Nens

  Net een maand gestopt met Seroquel, omdat ik nare bijwerkingen ervaarde. Slapen gaat slecht nu!! Echt hel!! Leef ik 30 jaren jonger??? Ik ben een trotse moeder van 37! Heb ik nog maar 15 jaren te gaan??? Heb het middel ongeveer 5 jaren gebruikt, 450 mg!! Daarvoor Zyprexa. Na dit artikel kan ik nooit meer slapen!!! Hier word ik gek van. Ik wil zo snel mogelijk antwoord!! Met bewijzen! Ik hoop toch echt dat dit onzin is!! Wil graag 80 worden en misschien m’n kleinkinderen meemaken!

 • Nens

  Dat het ongezonde medicijnen zijn. Daar ben ik het volkomen mee eens. Maar waar haal je het vandaan dat ik 30 jaren minder zou leven? Ga het dan onderbouwen. Dat zou betekenen dat ik in de 50 zou worden.

  STOP MET MENSEN BANG MAKEN.

  Paniekzaaien met artikelen maar geen antwoord geven .Ook niet op de Messenger. Je klopt niet!!!!

Mogelijk interessante boeken

Slikken Nieuwe wegen voor de geneeskunde De depressie-epidemie Medicijnen 2004-2005
 

Netwerk: Weg met TBS?

Het merendeel van de gezaghebbende tbs-advocaten uit Nederland raden hun cliënten af om mee te werken aan een tbs-onderzoek. De advocaten hekelen de onrechtvaardige aard van TBS, de willekeur door psychiaters en de discriminatie op basis van wetenschappelijk ondeugdelijke diagnoses.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net