Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 

Moraliteit en "de betekenis van het leven"

"Wat is de betekenis van het leven?" is een vraag die velen tot wreedheden heeft gedreven, jegens zichzelf en jegens anderen.

Wanneer moraliteit wordt gereduceerd tot een empirische eigenschap van de sociale wetenschappen, welke theorie zou dan mogelijk het idee kunnen voorkomen dat moraliteit een illusie is?

Neem deel aan de discussie op forum.politics.be (NL) en onlinephilosophyclub.com (EN)
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

CCHR Tsjechië voert protest tijdens de 14e World Psychiatric Congress in Praag

Datum: 23 september 2008, 09:43 ~ Bron: Prague Daily Monitor

CCHR / Scientology protest tegen de psychiatrie Honderden mensen namen deel aan een mars door Praag naar het congres centrum waar de 14e World Psychiatric Congress (WPA 2008) was begonnen zaterdag middag, in een door de Občanská komise za lidská práva (Citizens Commission on Human Rights, CCHR Tsjechië) georganiseerde demonstratie tegen de psychiatrie.

YouTube voorvertoningsafbeelding

De politie schatte het aantal deelnemers op 500, inclusief veel buitenlandse demonstranten.

De CCHR-leden geloven niet in psychiatrische ziektes en stellen dat de psychiatrie mensenrechten schendt.

De rumoerige menigte bewapend met luidsprekers en fluiten stopten voor het congresgebouw en riepen in verschillende talen slogans als “Psychiaters, stop met het vermoorden van onze kinderen”.

Het doel is om kinderen te behoeden voor het gebruiken van hyperkinetische stoornis medicatie omdat de bijwerkingen verschrikkelijk zijn” zegt de organisator Zbynek Svadba.

De CCHR claimt dat de stoornis ADHD een leugen is.

YouTube voorvertoningsafbeelding

De actievoerders droegen T-shirts met Tsjechische en Engelse opdrukken die stelden dat antidepressiva zelfmoord gedachten opwekte bij kinderen en jong volwassenen.

Ze droegen posters met daarop de de oproep voor psychiaters om te stoppen met het drogeren van kinderen met psychofarmaceutica.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Sommigen van hen droegen vlaggen van andere landen, waaronder de Nederlandse, Italiaanse, Hongaarse, Duitse, Australische en Slowaakse vlag.

Bron: Prague Daily Monitor (mirror)

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Doctoring the Mind The ADHD Fraud The Missing Gene Medicijnen 2006-2007
 

Netwerk: Weg met TBS?

Het merendeel van de gezaghebbende tbs-advocaten uit Nederland raden hun cliënten af om mee te werken aan een tbs-onderzoek. De advocaten hekelen de onrechtvaardige aard van TBS, de willekeur door psychiaters en de discriminatie op basis van wetenschappelijk ondeugdelijke diagnoses.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family