Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Richtlijn voor psychiaters: “Stuur patiënten met zelfmoordwens de straat op”

Datum: 2 mei 2015, 15:09 ~ Bron: De Stentor

 

Terugblik in 2015

De richtlijn als politieke afpersing bleek effectief: voor de richtlijn was euthanasie in de psychiatrie niet toegestaan, sinds de richtlijn is het aantal euthanasie-gevallen in de psychiatrie sterk toegenomen naar meer dan 50 euthanaseringen in 2014.

Zie ook het vervolg:
Ethische bezwaren tegen euthanasie in de psychiatrie

Reacties op social media:
euthanasie-social-media

NS treinAPELDOORN – Psychiaters krijgen van hun beroepsgroep het advies patiënten met een zelfmoordwens de straat op te sturen zodat ze daar zelf een einde aan hun leven kunnen maken.

Dat blijkt uit een nieuwe richtlijn van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP). Psychiaters hebben nauwelijks mogelijkheden om patiënten te helpen bij zelfdoding, zeker als die onvrijwillig zijn opgenomen, en moeten terugvallen op omstreden behandelmethoden zoals jarenlang isoleercel of elektroshock.

Wim Eilert, bestuurder van de vakbond voor rijdend personeel VVMC, reageert verbaasd en geschokt op de richtlijn. Hij gaat het in het bestuur aan de orde stellen.

Wim Eilert“Dit is een fout signaal. Jaarlijks springen 200 mensen in Nederland voor de trein. Dat zijn gruwelijke ervaringen voor machinisten en ook voor conducteurs. Sommigen komen nooit meer aan het werk. Daarom moet zelfmoord op het spoor zoveel mogelijk worden teruggedrongen. Als instellingen patiënten laten gaan om buiten zelfmoord te plegen, eindigt er altijd een aantal voor de trein omdat dit nu eenmaal een zekere weg naar de dood is.”

Het is de vraag waar het de psychiaters om te doen is.

Voorafgaande aan de richtlijn werd vanuit de psychiatrie in kranten en op TV gepleit voor versoepeling van vrijwillige levensbeëindiging bij mensen met een psychiatrische diagnose. In 2010, het jaar van de richtlijn, werden voor het eerst 2 euthanasie aanvragen toegestaan, in 2011 is het aantal gestegen naar 13 (bron), in 2013 naar 42 en in 2014 naar meer dan 50. De richtlijn om patiënten vrij te laten zodat zij op straat zelfmoord gaan plegen kan dus bedoeld zijn geweest als politiek breekijzer (afpersmiddel).

Ook is het mogelijk dat de psychiatrie een poging doet om barbaarse behandelmethoden te verdoezelen. Vanwege toenemende kritiek op behandelmethoden zoals jarenlange opsluiting in een isoleercel (zie VVD kamerlid van Miltenburg die er schande van spreekt en deze Nova reportage) kan de actie een wanhopige poging zijn om de samenleving voor te houden dat de psychiatrie handelt uit onmacht.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Psychiaters sluiten onschuldige meisjes van 17 jaar ongegeneerd voor meer dan een jaar in een isoleercel op of onderwerpen ze aan elektroshock onder dwang (dr. Bram Bakker). Dergelijke respectloze interactie met mensen (die voor de patiënt in alles voelbaar is) draagt niet bij aan de kans op herstel van de problemen. Daarbij hebben psychiaters ook weinig tot geen begrip van de menselijke geest, zie prof. dr. J.J.L. Derksen:

Psychodiagnostiek en psychopathologie zijn met behulp van de fameuze DSM (Diagnostic and Statistical Manual of mental disorders) verworden tot classificatie, ordening van de buitenkant zonder enige betekenis voor een diepgaande behandeling en zonder enig inzicht in de werkingsmechanismen van psychische problemen. Dezelfde wetenschappelijke ontwikkelingen hebben behandelprotocollen gefabriceerd die de behandelaar reduceren tot een technicus in plaats van een clinicus. DSM etiketten plakken en een protocol volgen is het adagium, werkt het ene protocol niet dan probeert men het andere. De complexiteit die eigen is aan psychische problemen en aan de behandeling is volledig van tafel verdwenen en krijgt ook in de opleiding tot psychiater nauwelijks een kans.

De hoogleraar psychotherapie zegt in het kort: Het enige dat psychiaters kunnen is etiketten plakken en pillen proppen of iemand in de isoleercel gooien.

Psychiaters maken misbruik van de problemen en nu ze tegen de lamp dreigen te lopen gooien ze het probleem bij een ander in de schoot.

Zie ook: Halbe Zijlstra (VVD): “GGZ chanteert om schandalen verborgen te houden”

Bron: De Stentor

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 
 • zielenknijper

  Een psychiater kan mensen met psychische problemen niet goed helpen beweren verschillende geleerden.

  Een psychiater denkt dat de menselijke geest het gevolg is van toevallige chemie in de hersenen, een achterlijke visie waar de mensheid en individuele mensen met problemen niet mee gediend zijn.

 • GGz geneest niet. Psyche-haters en hun hulpjes mishandelen mensen fysiek en geestelijk binnen hun locaties. Slechte of geen voeding en vocht in isoleer,geen beweging,dag en nacht fel licht,kijken door het luikje en vernederende opmerkingen maken,politiehonden in Ggz cellen, en dat vaak omdat de waarheid het algemene belang niet dient en justitie deze mensen dan dumpt bij de GGz en die daar weer € 500,- per dag voor vangt. Geen openheid van zaken geven over de ECT mishandelingen die veelal leiden tot hersenbeschadigingen en de dood. Kan zo nog paar A4 tjes doorgaan en ik heb daar maar paar dagen gezeten en ervaren en gezien hoe de rechten van de mens veelvuldig worden geschonden door Ggz . Kijk ook naar wanneer mensen voor de trein springen meestal als ze zijn ontsnapt uit de GGz of er sprake is dat ze weer terug moeten naar de GGz.

 • dikke harry

  tja ik bevindt me in het wereldje van psygiatrische clienten en merk op dat er in de afgelopen 10 jaar veel clienten overlijden tengevolge van medicatie , en of zelf doding gemiddelde leeftijd rond rond de 45 jaar.

 • TCM

  Levenseinde; een keuze? http://www.spvaanzee.nl de cursus voor Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen en Verpleegkundig Specialisten.

 • Jos

  hallo test

 • Jos

  mensen kunnen beter een eigen guilotine maken. een lang stuk metaal scherp slijpen. tussen 4 planken zetten. aan de zijkanten zware zakken met stenen maken. een bankje of stoel waar je hoofd over uitsteekt. eerst uitlijnen met een touwtje of het boven je keel uitkomt, en dan het touw doorknippen.

 • Jos

  enige ervaringen met de psychiatry van mij: ik ben net zolang getreiterd tot ik een keer mijn wroeging zeer mild uitte. ik kreeg direct versuffende medicatie van twee mannen die controleerde of het ingenomen was. deze gevaarlijke medicijnen mogen alleen op recept van een psychiater gegeven worden. maar … deze hadden ze al reeds voor mij klaar liggen …

 • Jos

  een ander dingetje van de psychiatry: ik kreeg opeens gedwongen injecties in mijn reet. ik was volgens de psychiatry: autistisch, schizofreen, paranoide, gevaar voor mijzelf en de samenleving, en nog wat bullshit. ik las later op internet de bijsluiter, en deze medicijnen mogen zelfs in acute gevallen eerst alleen oraal gegeven worden. verder bleek dat de dosis voor ernstige patienten een halve dosis per 4 weken is, ik werd gedwongen met inschakeling van de rechterlijke macht om een hele injectie per week te krijgen.

 • Jos

  de hoogbegaafde universiteits psychologie mensen weten bij het kleinste dingetje altijd niets anders te bedenken dan dit aan te grijpen om naar de gedwongen medicatie te grijpen en deze toe te dienen en flink te declareren ivm een zeer moeilijk geval. ik ben zelf direct gestopt met slikken van pillen (de injecties waren voorbij ivm verhuizingen en andere psychics) en ik heb nergens maar dan ook nergens last van gekregen, afbouw is bullshit, je stopt ook niet langzaam met afbouw van hard drugs.

 • Jos

  sinds ik geen gedwongen medicatie meer krijg, zoals: citalopram, zyprexa, seresta, anatensol decanoaat, seroquel, seroquel off label, abilify (ja ja dat had ik allemaal nodig volgens hun( ik heb hun declaraties van duizenden euro’s per maand gezien)) kan ik weer denken ( ik kon eerst geen regel volgen op de telivisie) en heb ik electronische en mechanische schakelingen ontworpen waarvan er al enkele werken ( de rest moet ik nog bouwen en testen).

 • Jos

  psychics zeggen: wij zijn God, we waren bij de Schepping, we weten er alles over. we zijn hier om je te helpen ( ze zeggen er alleen niet bij: naar de verdommenis)

 • Jos

  nog een ervaring en een idee van mij: toen ik gedwongen medicatie kreeg zonder dat de psychiater die al weken met vakantie was dit goedgekeurd had, werd de dosis verhoogd, omdat ik nog te vrolijk was (ivm met mijn sport hobby). in de bijsluiter staat dat de minimale dosis gehanteerd moet worden… Nu het idee: vraagt uzelf eens af, mocht u dit nog kunnen, autisme adhd schizofrenie dementie borderline depressie, enzovoorts, zijn dit allemaal de oorzaak van dezelfde stofjes en onbalansen? de psychiatry zegt: Ja, dus we donderen er desnoods gedwongen bij al die mensen dezelfde dure troep in die eerst van je eigen risico van de verzekering afgaat, en vervolgens heb je kans dat ze ook nog rekeningen sturen als je een gesprek aangevraagd hebt omdat je er danig last van hebt om bijvoorbeeld je eigen huishouden te kunnen doen. ze willen wel altijd dat je onbetaald vrijwilligers werk doet…

 • Jos

  hier nog een voorbeeld van hoe ontzettend goed de psychiatry het met je voorheeft: ik werd werkelijk knettergek van die injecties, ik lag dagenlang wakker, omdat je niks kunt doen en dus niet kunt slapen, maar je kunt verder ook je bed niet uitkomen. je krijgt allerlei spierkrampen en spasmes, je benen trekken elke keer wild heen en weer in je bed, omdat je anders knettergek word. en god(=psychiater)zijdank hebben ze een ander setje pillen wat je moet kopen om dat zogenaamd op te heffen. ze weten dus reeds dat je knettergek zult worden, en moet je wat extra spulletjes kopen, het probleem is alleen dat het niet werkt, je blijft dezelfde symptomen houden…

 • Jos

  psychiatry is oorspronkelijk oorlogvoering. psychiatry mensen zeggen; iedereen is een homocide aap (maar wij zijn wat beter) dus wij doen lekker mee met de homocide. ze vrezen mensen die zelfstandig vrolijk kunnen zijn of denken. in feite is de psychiatry een tak van de politie: het is de gedachten-Gestapo.

 • Josje

  oh mijn godje, nu hebben die relaxende studenten psychiatry, een negatieve emotie, nu ik niet anders dan wat er gebeurd is heb getypt. maar je moet aan hun gevoelentjes denken, je eigen gevoelens doen er niet toe. ik had dit jonge psychiatry vrouwtje, en ik showde haar wat van mijn sport moves. aanstonds begon zij een heerlijk gesprekje met mij voor een half uur. even later daarna kwamen er mannelijke begeleiders opdagen die in mijn mond en onder mijn tong controleerden of ik de versuffende/impotentie verwekkende medicijnen had ingenomen. een van deze mannen genaamd Wim, van de Kraal in Kockengen, die nadat hij mij op straat gezet had, nadat hij er reeds lang gewerkt had, is daarna aanstonds gevlucht naar een ander psychiatrische instelling. deze vrouw (die vroeg of het wel toegestaan was om mijn sportoefeningen te doen) is volgens mij niet de vrouw van Potifar.

 • Jos

  nog een klein berichtje: deze mijn heer Wim, die directeur was van mijn kamer, en die mij eerst versuffend medicatie gegeven heeft zonder goedkeuring van een psychiater, en later de dosis verhoogd heeft zonder reden, (van de Kraal in Kockengen, hij is er na lange tijd opeens vandoor gegaan naar een andere instelling in Bilthoven), was niet aanwezig toen een bewoner met haar bezoek 1 van de 2 boerderijen in lichter laaie had gezet. toen het jonge hoogopgeleide zelfstandig nederlandse psychiatry meisje gebeld had, nadat ze gezellig een half uur met met gebabbeld had, kwam hij aanstonds opdagen met 1 van zijn gespierdere mannen. het meisje was erg bang, en dat bleek helemaal niet toen ze een half uur met me zat te kletsen nadat ik mijn moves geshowed had. deze Wim heeft waarschijnlijk ook daarna 2 politieagenten pistooldragend bevolen bezoek te nemen en mij te interrogieeren. (zie hier de link van de brand gebeurtenis: http://kockengennet.blogspot.nl/2014/07/grote-brand-in-zorgboerderij-in.html)

 • jos

  ik had deze muslim ( mag ik dat eigenlijk wel zeggen?) psychiatrist die zichzelf mijn casemanager noemde, hij zelf had de majella in Utrecht (dus MAVO) gedaan en ik had hbo met versnelde propadeusus met VWO-ers in de klas gedaan. deze man vond het nodig dat ik een wekelijkse dosis nodig had van deprimerende en impotentieverwekkende medicijnen nodig had die 8 maal hoger was dan voor ernstig psychotische patienten. (dit was trouwens niet het enige wat ik nodig had aan medicatie volgens deze verrijking voor de samenleving) zie hier 1 van de linken met bijwerkingen: http://www.exmedica.nl/bijsluiter/anatensol/h106278)

 • jos

  ok ik zal een video en wat plaatjes uploaden van een paar van de dingen die ik (mede dankzij de leukere mensheid) bedacht heb en gesoldeerd en zo heb.

 • Jos

  Goed, dan zal ik u nu een inzicht geven in de denkwijze en vervolgens ook handelwijze van een psychatry directeur die met zijn staff overlegd heeft. het gaat over die bewoner die 1 van de 2 boerderijen in brand had gezet. u moet begrijpen dat op die boerderij mensen in hun kamer wonen en die zelfs overdag vaak in coma liggen vanwege de versuffende medicatie. (ikzelf had zelfs het brandalarm niet eens gehoord en een medewerker kwam mij van mijn kamer halen en toen zag ik dat iedereen al buiten stond). de directeur heeft deze bewoner gewoon laten blijven en tijdelijk met de andere bewoners ondergebracht in een motel totdat de boerderij schoongemaakt en hersteld was. echter ik, die 1 van mijn sportmoves liet zien, was een dusdanig gevaar, dat ik eerst lange tijd versuffende, depressiefmakende, impotentieverwekkende medicatie toegediend kreeg, die vervolgens zonder reden in dosis verhoogd werd, en daarna moest ik opeens op een dag de volgende dag vertrekken. mijn spullen op mijn kamer zouden na 2 weken met grofvuil afgevoerd worden als ik ze (ik had weinig geld want ik mag (en wil dat ook niet meer)) niet zelf beheren) (er stonden trouwens nog wel 1 of 2 grotere kamers leeg dus vandaar waarschijnlijk de haast)

 • Jos

  nog een voorbeeldje van de werkwijze van dames psychiatry medewerkers: deze blonde jongedame pakte mijn arm beet, en zei : lieve Jos, je moet dit klusje ook nog voor me doen. (ik werkte meestal wat harder zodat ik even kon rusten op mijn kamer, en daar kwam ze dan vervolgens ook in door met haar sleutel mijn deur te openen (wat andere psychiatry mensen ook wel gewoon zijn te doen bij mij)) . een andere psychiatry medewerker zei tegen mij: we hebben uitsluitend een werkrelatie. flirten en grapjes over seks of liefde zijn niet toegestaan.

 • Jos

  nog een voorbeeldje van de werkwijze van meerder psychiatry dames die ik meegemaakt heb. ze nodigen je bijvoorbeeld uit in de kamer waar het bed voor de nachtdienst staat voor een gesprek (terwijl ze helemaal niet mijn begeleidster zijn) en beginnen dan langzaam continue over hun heupen of bovenbenen te strelen, of ze hebben een potlood in de hand, waar ze langzaam met een rondje gemaakt met de duim en wijsvinger alsmaar van boven naar onder over heen en weer gaan.

 • Jos

  ik zal u een voorbeeld geven wat de medicatie waarschijnlijk tot mijn psychische en fysieke conditie gedaan had. er had een jonger blond meisje met krulletjes mij aangesproken op straat en ze kwam wel eens thuis bij me langs en ik op haar kamer. ze was een keer bij mij thuis en ontblootte haar poes en borsten voor me. ik kon de werkelijke verschijning die hem toehoort niet veroorzaken, nochthans had ik de fut om over te gaan tot geslachtsgemeenschap met langdurige keiharde superdiep penetratie. zelfs niet toen ze zei: je mag me ook anaal nemen als je dat lekker vind.

 • Jos

  nog een advies dat voor mij werkt; ik heb een apagonia agapornis vogeltje gekregen, ze worden love-birds genoemd. ze zijn ook heel lief. je kunt ze trainen om met je te knuffelen en ik kan hem zelfs in 1 of 2 handen vasthouden nu. het zijn dwergpapagaaitjes en ze kunnen verschillende kleuren hebben, ook al is het dezelfde soort. ze zijn liever dan mensen, en ze merken het als je je rot voelt, dan leiden ze je af, met geluiden of als hij losvliegt gaat hij bijvoorbeeld dingen op de grond gooien of je bijten of in je tshirt kruipen. als ze je goed kennen kunnen ze ook allerlei verschillende vreemde geluidjes lange tijd maken.

 • Jos

  de vogel vliegt ook vaak met je mee als je naar de wc, douche, gang of slaapkamer gaat. soms slaapt hij achter een sierhandoek die aan de muur hangt. of hij slaapt mee op je hoofd, of kussen, of deken. ze zijn ook heel nieuwsgierig. ze willen alles bekijken wat je doet. en als je in een andere kamer soms iets doet, dan hoor je dat hij treurig roept om te kijken wat je doet. en dan gilt hij weer vrolijk.

 • Jos

  hier nog een redelijk objectief inzicht/conclusie over de psychiatry en wetenschappers van de pharmacy: als u zo eens wat willekeurige bijsluiters leest met de bijwerkingen die ze veroorzaken, dan veroorzaken ze juist de psychische en fysieke klachten waarvoor deze medicijnen ze juist zouden moeten beschermen en verwijderen. vreemd, als deze medicijnen zelfs zo goed zijn dat ze toekomstige klachten preventief kunnen voorkomen, waarom nemen ze die medicatie dan voor de zekerheid dan zelf niet in?

 • Jos

  hier nog een tip als je last hebt van ‘adhd’ : doe wat fitness en aerobic oefeningen, trek jezelf af met slaolie, en ga douchen! (laat me weten als dit niet geholpen heeft)
  excerpts from diabloII : ‘two things are infinite: the universe, and the human stupidity, although i am not sure about the first thing.’ (ikzelf ben ook een soort mens dus ik kloot ook maar zoveel mogelijk wat aan)

 • Jos

  slaolie is aanzienlijk goedkoper dan glijmiddelen, en is uitermate geschikt voor mensen die de hand aan zichzelf slaan. (lach niet, het is niet grappig)

 • Jos

  wat deze ‘medicijnen’ doen is; de hersen netwerken verwoesten en het verwijderd het krijgen van stofjes zoals dopamine bij alle dingen. op den duur zul geen gevoel meer hebben en ook geen plezier meer beleven aan dingen die je leuk vond. dit is hetzelfde wat harddrugs met mensen doet; je veranderd in een wrak of een zombie.

 • Jos

  ook zul je vrijwel impotent worden. 1 van de dingen die ik al vrij snel kreeg na de seroquel ‘behandeling’ was een blaasontsteking met bloed in de urine. uitdroging is een bijwerking staat in de bijsluiter.

 • Jos

  een ander ding wat die spullen met me deden was het verwerken van eten. soms at ik ongelooflijk veel en kwam 10 kilogram aan, soms at ik weinig en viel ik af tot 10 kilo onder mijn normale gewicht. je darmen gaan ook verstopt raken zodat je elke dag een rot dof gevoel in je buik en hoofd hebt. op den duur wil je toch gevoel hebben en zuip je zoveel alcohol (want het gevoel dringt niet tot je door) totdat het in 1 keer doorklapt en je een boze dronkenschap hebt. ook was ik al 15 jaar gestopt met roken en deed ik zelf aan sporten. door de medicijnen wil je je beter proberen te voelen, sporten is te zwaar, dus ben ik weer gaan roken, aan de sterke drank gegaan, en drugs gaan gebruiken. ((die behandelaar zei achteraf: we wisten dat je drugs gebruikte) De conclusie is dus: ze zijn doorgegaan met het verplicht gebruik van medicatie, ook al had ik er over geklaagd, en ze hebben besloten om geen verplichte urinedrugstestcontrole te doen (wat in andere bepaalde instellingen waar ik zat gebruikelijk was)

 • Jos

  de psychiatrie heeft een visie/geloof op de mensen ‘onder’ hun en ziet ze als ‘onderbewuste gevaarlijke’ systemen. ze hebben daarom het recht om je chemisch te castreren en in een onzichtbare dwangbuis te stoppen. hun kennis gebruiken ze om je in hun richting te dwingen zodat ze gelijk krijgen. ik had bijvoorbeeld geleerd dat je trigger momenten om drugs te gaan gebruiken moet vermijden. nadat ik afgekickd was vond deze case manager het geschikt om me in een instelling te zetten waar openlijk gebruikt werd. in een andere instelling werd ik stiekum in de gaten gehouden als ik een peukje uit de asbak haalde, en na 3 maal zou ik op straat gezet worden. er zaten hier bewoners die meerdere malen op harddrugs en alcohol betrapt waren maar die mochten soms blijven. ze proberen je vaker met dit soort toepassen van hun kennis om je uit de tent te lokken zodat ze een reden hebben om je te behandelen. (ze zuigen ook allerlei dingen uit hun duim over je, die ik eens vluchtig in hun verslagen gelezen heb) vecht met je intelligentie; toon aan dat hun ideeen leugenachtig zijn, geef ze geen aanleiding waaruit blijkt dat je voor een slechte oplossing hebt gekozen. ze zullen de kracht om jezelf te verbeteren proberen kapot te maken, maar ga dan bijvoorbeeld naar een afkickkliniek om jezelf te laten observeren. ik ben daar ook geweest en ze hebben gezegd dat ik geen medicatie nodig had. daarna hadden ze in een andere instelling weer een reden gevonden om me een nieuw middel te laten gebruiken. ik met mijn stomme hoofd gehoorzaamde, neem de tijd om na te denken, stel je jezelf voor in hun om te kijken wat ze eigenlijk doen, zelfs voor een aankoop heb je 3 dagen bedenk tijd. laat je niet leiden door de angst die ze opwekken met hun dreigingen, zoals op straat zetten of de rechterlijke macht inschakelen.

 • Jos

  stel jezelf voor: er komt een exacte kopie van u bij u in huis wonen. zou u deze persoon altijd perfect begrijpen? heeft deze persoon nooit dingen gedaan waar u spijt van heeft gekregen? zouden andere mensen die de macht over u hebben soms nog beter en beter begrijpend zijn? volg dus niet zomaar iedereen klakkeloos en onmiddelijk op.

 • Jos

  ik zal nog wat feiten mededelen zoals in Nederland gebruikelijk is: ooit liep ik met een mooie dolk aan mijn riem, zo een als mijn vader ook gekocht had vanaf de winkel naar huis. 2 agentes zagen dat, en ik liep verder. 4 straten later kwam er een politie auto, ik rende gewoon verder langs de Boot wiet shop. een agent trok zijn pistool en vermelde: liggen of ik schiet. dus ik ging maar op mijn buik liggen totdat de handboeien kwamen. er kwamen eens wat buitenlanders in mijn huis die mij achtervolgden, ik kon niks doen omdat ik volledig verslapt was door de ‘nodige medicatie’ van de ‘verrijking van de samenleving’. ze boden mij ongeveer voor 10 euro cocaine crack aan die ik wel kon gebruiken om te lopen. ik ging met zo’n cocaine meisje om, en ze fietste mij er keihard uit, dankzij de medicatie van de verrijking van de samenleving, terwijl ik een paar maanden voordat de politie mij onder de psychiatry bevool zo’n 70 kilometers rond de 2 uur fietste. nu zag ik laatst op internet dat een politie agent een schot uitdeelt bijvoorbeeld als hij gewurgd werd op msn. ik ben zelf wel eens door een groep jongens in de sloot getrapt of onder water gehouden, enz. maar het is niet de bedoeling als de politie ziet dat je gefitnesst hebt dat je bijvoorbeeld kunt wegrennen of een trap in zijn maag geven. nee alleen de politie mag vuurwapen vuur openen bij een veel kleinzerige dingetje, en als je geleerd hebt puur uit noodzaak dat je je blote handjes en voetjes nodig hebt, dan schakelt de politie de gedachten politie in, die schijt heeft aan je lichamelijke integriteit en gewoon de overheid met de rechterlijke macht inzet als je je onderbroek en je reet niet bloot geeft. verder nog: deze ‘asielzoekers’ waar ik wel een cocaine bij kocht, reden rond in de grootste bmw’s en audi’s. ik was een keer op zo’n hostel: en ze zeiden: als je weer langskomt dan schakelen we de politie in. (daar waren ‘medelanders’ die mijn geld afgetroggeld hadden, en dat kwam ik terugvragen aan de ingang)

 • Jos

  oh ja en daar was het me eigenlijk om te doen om het verhaal hiervoor, die buitenlanders die met messen in mijn kamer kwamen hoefden van de nederlandse blanke politie niet op de buik op het asfalt plaats te nemen. ze kregen eerst en in hoger beroep ook advocaten. gode mag weten wat u dat gekost heeft. het 2e gedeelte van de schadevergoeding heb ik niet gekregen, want dat haalde de bewindvoerder van mijn rekening. toen ik hem er naar vroeg beweerde hij dat hij niet wist waar het over ging.

 • Jos

  ik ga u nu 3 namen mede delen die u mocht u ze tegengekomen zijn als hoger dan hun opgeleide in de psychiatrische ‘verbetering’:
  -wim cornelisse, 1 van hun vriendjes zei, nadat ik een etenswaar items van de tafel gepakt had door zelfstandig op te staan, dit is erg onrustig, ik word er onrustig van dat je opstaat, (misschien moet iedereen door elkander heen roepen en spullen over de tafel aanrijken)
  -oetie hamidi (laat eens wat horen over de resultaten die deze man bij u geboekt heeft, deze man heeft bij mij de bijsluiter en nederlandse rechten ruimschoots overschreden, maar goed…)
  -Quinta (ik ken haar achternaam niet, maar naardat ik weggestuurd was zag ik haar wel eens over straat lopen, en ze zag er opeens 30 jaar ouder uit, terwijl ze 15 jaar jonger is dan mij, misschien wat depressie na een gewetenswroeging???0

 • Jos

  ik ga u nu enige gedachten mededelen waarom die psychiatrie bazen dit mij geflikt hebben. hij zei eens: de arts heeft bij mij geconstateerd dat ik tn otaal gebrek een fysiek/lichamelijke activiteit heb, en daardoor gezondheid problemen en een pens van hier tot Tokyo heb. nu, ik werd verplicht in de afkickkliniek om in het sporthonk te oefenen, dus ben ik doorgegaan om te trainen. ik dansde wel eens voor zo’n psychatry meisje, en ze wapperde wel eens op een uitgaan met haar venusheuvel terwijl ze me aankeek. ik denk dat dit die psychatry mannetjes in het verkeerde keelgat geschoten is, meermaals omdat juist dit soort persoontjes beweren dat elke activiteit die je verricht, hoe zeldzaam ook, gewoon is omdat je geil bent… en als je wat sportiever en beter in bed zou kunnen zijn, dan moet dat verwoest, vernietigd worden. ok, ik heb de namen vermeld, nu moet ik ook niet achterbaks zijn; ik heet Jos Coumou, en serieuze vragen zal ik proberen te antwoorden op punt.uit@outlook.com

 • Jos

  psychiatry mensen beweren: alles draait om seks. jullie zijn zo ongelooflijk geil dat jullie 2 halve dagen per week werken en dan een paar maanden op vakantie gaan. is dat alles wat jullie de mensheid kunnen bewijzen? wat hebben jullie in godsnaam meer bereikt dan de medicijnen uit de nazikampen van joseph mengele kunnen verkopen?

 • Jos

  ok ik zat dus bij Altrecht van Utrecht. deze mensen gaan de ‘behandeling’ stoppen, omdat het anderszins enigzins zou opvallen dat een velen jaren ‘behandeling’ met meer dan een x aantal zeer zware zeer dure medicatie minder resultaat opleverd dan als ik in een voor mij geschikte woonomgeving woon, zei het nog enigzins wel echter dan dat ik vele malen frequenter word gecontroleerd dan een allochtone (ex) crimineel, zoals ik meegemaakt heb en die gewoon doorging met het verkopen van grote partijen harddrugs, maar zoals ik reeds vermoed heb, de stromen harddrugs moeten maximaal beschermd beschikbaar zijn voor de rijkeren en aanzienlijken ‘boven’ ons.

 • Jos

  mag ik u mededelen dat zijn vrouw reeds is ontslagen uit de gezondheidszorg. en dat deze mijnheer oetie hamidi, ondanks dat ik mijn persoonlijk begeleider had vermeld dat ik dit als een inbreuk op mijn persoonlijke huiselijke rust beschouwde, aangezien hij niet meer mijn ‘case- manager’ was, (hij beweerde bij hoog en laag dat ik over een beperkte intelligentie beschikte, ik was hbo opgeleid met vwo-ers in de klas, en hij had mavo gedaan). het is niet de 1e keer dat dit soort ‘psychics’ zichzelf werkjes geven, en bijvoorbeeld 2 uur later aankomen, en dit uiteraard ruimschoots kunnen declareren, omdat ze met een zeer zwaar zeer lastig ‘geval’ te maken hebben. deze mijnheer beweerde ook dat hij een maandenlange depressie had gehad. hij stond blij voor mijn huis te trippelen, en wilde een bakkie koffie doen en mijn huisje bekijken. nu heb ik zelf wel eens meisjes meegemaakt die een depressie gehad hebben en daarvoor opgenomen waren, maar die gedroegen zich een tikkeltje anders…

 • Jos

  ik geef u een laatste bericht over de psychiatry in nederland, want ik ben er wel zo’n beetje klaar mee, en ik wil me nu richten op mijn eigen dingen die ik nog kan doen; deze ‘verrijking van de samenleving’ zei dat hij het geregeld had dat ik na vele jaren in een instelling kwam die voor mij geschikt was, echter het was zo dat collega’s (zijn naam was Hans of Frans, met oorbellen in) die opving dat zijn sociale experimentjes wederom gefaald hadden, en letterlijk toegaf dat ik naar deze instelling moest gaan….

 • Jos

  ik heb eigenlijk nog geen conclusie gegeven en dat zal ik nu voorzover ik dat overzien kan proberen. de overheid zweert bij de kroon en de troon en alles wat onzichtbaar en heilig is dat iedereen gelijkwaardig is en gelijkwaardig behandeld word. nu ben ik zelf een behoorlijk aantal malen flink afgerost en bedonderd. maar ik kan niet over straat lopen met een pistool in mijn zak, en mensen kunnen sommeren om met de handen op de rug op hun buik met het aangezicht ter aarde gebogen op aardkloot plaats te nemen. ik kan ook geen injecties in mensen hun billen zetten als ik een verhaaltje over hun uit mijn duim zuig dat ze gevaarlijk zijn. sterker nog, ik zou niet eens kunnen wegrennen. ook bezit ik geen audi en een bmw en een compleet huis waar ik nauwelijks gecontroleerd word, en verhandel ik ook geen harddrugs. nochthans beweerd de overheid dat niet-raszuivere mensen het slechter hebben en slechter behandeld worden dan blankhuiden. ik ben voor de rechter geweest en heb een boete moeten betalen voor het naar huis dragen van een ‘blank’ wapen die een lengte heeft groter dan de handpalm. nochthans nadat ik deze straf had voldaan heeft de politie de psychiatrie die ze over mij bevolen hadden niet teruggeroepen. ik vermoed dat u wel begrijpt dat ik wel een kuchje moet laten bij het inslikken bij de woorden van onze ‘gelijkwaardigen’ omdat er een korreltje zout meekwam.

 • Jos

  oh by the way mijn nieuwe psychiater kwam langs en zei dat dat prachtige jonge hollandse psychatry vrouwtje nu zei dat ze ‘dacht’ dat ik agressief was. ze hebben wel eens tegen mij gezegd dat ze professionals zijn en dat ik toch niet wil dat hun carriere in het geding komt. toen een andere bewoner agressief werd, werd er direct de politie gebeld. ze hebben weken later de 2 politieagenten laten langskomen (blijkbaar was het niet zo dringend), beiden een pistool in hun holster aan de riem gekoppeld, dragend. normaliter weet ik uit ervaring noteren deze de aanklacht en gebeurtenis, en laten dan een handtekening zetten onder het proces verbaal. in mijn geval echter verlieten ze het pand na het aanhoren van het gesprek en heb ik nooit meer iets van ze gehoord.
  in deze verhalen staat beschreven hoe de psychiatry als een leeuw heeft gestreden om hun nageslacht en de samenleving te beschermen voor het grote gevaar dat ik vorm.

 • Jos

  ik zal u nog twee voorbeelden geven van de tactieken die de psychiatry toepast. – ik moest een lange autorit maken en naar een instelling gaan waarvan deze gespecialiseerde case manager op mijn gebied wist dat het niet geschikt was voor mij. van te voren moest ik een pamflet invullen waarin gevraagd werd hoe het met mijn seks leven gesteld was, varieerend van sucks tot kan niet beter. (ik had ingevuld kan niet beter, want dat kan het ook niet) Toen ik het kantoor betrad werd ik enkele minuten alleen gelaten tegenover een schilderij waarop stond: dirty girls, payback time. beide dames kwamen tegenover mij zitten. 1 daarvan had een trainings jack aan met een volledig geopende rits in het midden zodat ik zag dat ze geen bustehouder droeg. toen we terug reden in de auto vroeg mijn case manager: wat ga je nu eerst doen als je thuis bent? (ik zei dat ik een biertje ging drinken, maar ik ging me natuurlijk eerst aftrekken). bij een andere instelling kwam ik smorgens in het kantoor aan de tafel zitten om een kopje koffie te drinken, en warempel. het jonge blonde psychiatry meisje boog voorover en kon ook daar in haar decollete zien dat ze geen buste houder droeg. mehehehe, ik ben zo eenzaam en depressief zonder liefdesvriendin. oh ja, mijn nieuwe persoonlijk begeleider vraagt ook regelmatig wat ik nou ‘savonds thuis doe, en of ik niet eens wat meer sociale contacten bij mensen thuis wil hebben in de buurt…

 • Jos

  ik ben er nu redelijk van overtuigd dat de psychiatry doelbewustandermans gezond opgevoede kinderen kapot maakt. nadat ik een jaar gestopt ben met medicijnen, wordt ik gewoon regelmatig ingehaald door grijze bejaarden op de fiets, terwijl ik amateur sporter was. ook heb ik wat uitgezocht op internet. ik ken iemand die schizofreen is, en die kreeg medicijnen die ze mij langdurig in de allerhoogste dosis gaven. maar het bleek helemaal niet goed voor haar te zijn, dus nu gebruikt ze andere medicijnen. echter de nieuwe medicijnen mogen niet zomaar gebruikt worden met die andere medicijnen, en die troep blijft lang in je hele lichaam zitten (ze noemen dat spiegel opbouwen). gevolg is dus dat ze knetterhard van de fiets gedonderd is en iets aan de knie heeft. verder, ik had dus een angstpsychose gekregen van paddo’s. op internet staat dat je in een aantal weken tot maanden met lichte dosering genezen bent. ze hebben me echter jaren en jaren lang de allerhoogste dosering gedwongen, met een medicijn zelfs vele malen boven de maximaal toegestane dosering. (dit is een waarschuwing, psychiatry mensen zijn op mensen gerichte mensen, ze trainen mensen om continue op andere mensen te focusen, ipv zelf na te denken wat je zelf kunt en het beste kunt doen, ze zijn jaloers voor relaties, als ze vermoeden dat je beter geschikt bent in de evolutie,dan steken ze er een stokje voor, want ze weten dat levensvormen in een geschikte omgeving kunnen verbeteren, dus weten ze ook dat geschikte vormen in een slecht gemaakte omgeving, door iemand te treiteren, en met medicijnen kapot te maken, verslechterd). mijn laatste woord is: de laatste maal dat ik weer gedwongen werd om medicijnen te nemen, kon zelfs de politie niets doen. of te wel ik had niets verkeerds gedaan, niets tegen de wet, en dit land beweerd dat je onschuldig bent totdat het tegendeel bewezen is. hoed u voor de psychiatry mensen…

 • Jos

  psychiatry mensen staan eigenlijk ver boven God en de wet. het zijn helderzienden die in de toekomst kunnen kijken en voorzien dat je een gevaar bent dat chemisch vergiftigd uitgeschakeld moet worden (ze zijn helemaal niet paranoide of achterdochtig of jaloers omdat je sportiever en intelligenter bent. (ik had een keer een verslagje wat ik zelf bedacht had over electrotechniek aan zo’n psychiatry medewerkster gegeven, en die had het doorgestuurd naar een universiteits vriendin van haar, maar die begreep het niet)). daarnaast zijn ze ook rechter en beul, ze kunnen je veroordelen tot een etiketje/hokje/afwijkinkje zodat je eigenlijk geen mens meer bent, en de straf van de chemische vergiftiging geven, zonder dat je enige criminele misdaad begaan hebt.

 • Jos

  de psychiatry doorwrocht de geesten der mensen, en doorgrond het kwaad in hun harten, en geeft alvast bij voorbaat de straf der medicijnen/treitering/op straat zetten, zelfs nog voordat God dit besloten heeft.

 • Jos

  hier zijn nog wat voorbeelden hoe de psychiatry met je geest rommelt. ik had een klein grappig liefdesbriefje geschreven en aan haar gegeven in het kantoor in aanwezigheid van anderen. onmiddelijk staat mijn case manager op de stoep, maar toen ik op straat gezet was, zocht hij niet uit of dit terecht was en liet hij maanden niet van zich horen of zien. hij zei toen ook dat ik geen vlieg kwaad doe, en aanstonds krijg ik de opdracht om een vlieg te roosteren met een electrische vliegenmepper in hun kantoor. zo werken deze mensen; blijven zitten op de stoel, problemen verzinnen of desnoods creeeren, en opdrachten geven, en dan declareren. ook moest ik onkruid steken met zo’n L-vormig mesje wat je naar voren moet steken als een dolk om de taaie steeltjes te breken. (je moet niet schrapen in die brede voegen, want de kans dat je dat dunne steeltje keer op keer raakt en steeds dunner maakt is kleiner en duurt veel langer, probeer het maar eens uit). toen liet ik een keer met een keuken mes zien wat je ook kunt doen met die techniek, en u weet wat er gebeurde (zie het vervolg/eerdere in dit verhaal). ze willen zo graag de goede waarden die je ouders je meegegeven hebben veranderen.

 • Jos

  ik wil niet gaarne stoken tussen een goed huwelijk tussen psychiatry&pharmachemie&overheid. maar hoe kunnen die psychiatry mensen regelmatig wekenlang vakanties naar het buitenland betalen. lees mephisto, Goethe, Faust. de overheid verdiend zijn inkomsten met alvast geld harken op toekomstige resources harvesting en arbeid, zoals olie. tenslotte zijn medicijnen gemaakt van aardolie, of niet soms?

 • Jos

  ik heb me trouwens vergist, ich habe ein Fehler gemacht, ich habe es nicht gewusst; ik moest van mijnheer de directeur dezelfde dag nadat hij terugkwam van zijn zeer uitgebreide vakantie, direct nog vertrekken diezelfde dag. gelukkig waren mijn ouders (mijn vader van 1942, en mijn moeder 1 jaar jonger, en ik ben 40) nog in leven, en ik mocht warempel de telefoon gebruiken om te vragen of ik daar mocht in leven blijven. toen mijn oude Pa een paar dagen begon meehelpen de spullen te verhuizen, hadden bewoners de deuren van mijn Vaders opengetrokken en opengelaten. toen we naar de gehuurde opslagplaats reden in Overvecht, was er een jonge dame in een automobiel, ze reed op de middelste baan van een tweestrook rotonde, en plotsklaps rukte ze het stuurwiel om naar rechts zonder richting aan te geven zodat mijn vader in de koppeling en remmen moest stampen. had hij even geluk dat hij vroeger 1e klas soldaat en opzichter was in het oefen vuur peloton en de luchtdoel artillerie, anders waren we nu beiden invalide geweest, en dat zou natuurlijk erg jammerlijk zijn.

 • Jos

  ah ik bedoel dat die bewoners de deuren van mijn vaders automobiel hadden opengetrokken, (ik had het woordje automobiel niet getypt, sorry)

 • Jos

  Nederland is een heerlijk vrij land als je bijvoorbeeld als overheid je inkomsten verdiend met verkoop van drugs en terrorisme wapens en dat je deze inkomsten verhoogd met het opheffen van grenscontroles. ook als Gestapolitie is het een heerlijk leventje, buitenlandse drugsdealers bedek je met de mantel der liefde (ik heb een keer een cocaine huis aan de politie doorgegeven, en maanden later nadat ik dat bezocht had, bestond het nog steeds), en vanuit mijn urenlange cel opsluiting zag ik dat een blanke man letterlijk vuistslagen op zijn kinnebak kreeg van de hoge heren omdat hij tegen de deur schopte. als allochtone laag opgeleide kun je ook heerlijk hoger opgeleide autochtonen compleet vergiftigen met medewerking en betaling van deze overheid.

 • Jos

  Volksgenoten, het is zeer belangrijk dat u hard werkt en veel geld verdiend om slaven op te voeden die geschikt zijn om door deze lager opgeleide overheid en zijn vazallen te laten drogeren en hun ziekenfonds budget te souperren. (ik kreeg een rekening van een psychiater van Altrecht van 1200 euro voor een gesprekje van een kwartier. ook heb ik een switched mode pulsed power supply gemaakt die niet op internet te vinden is en waarvan de universiteit ingenieur op school zei dat je dat niet kan maken. verder het ik een H-brug versterker ontworpen die alvast in de computer simulatie werkt, ik moet hem nog in het echt bouwen, deze worden in PA systemen gebruikt, en daarvan worden de schema’s ook verborgen gehouden op het vrije internet)

 • Jos

  als ik mijn buitensporige salaris zou kunnen verdienen met het geven van etiketjes/hokjes/woordjes/naampjes en vervolgens hun een arsenaal aan gevangenis regime medicatie forceren die ze zelf moeten betalen aan de mensen die jarenlang in nederland over mij geregeerd hebben in nederland dan zou ik het doen. blijf nederig mensen, in nederland, blijf onderdanige onderdanen, want je weet wat er anders gebeurt…

 • Jos

  ik heb gezien dat schattige diertjes zoals cavia’s konijnen vogeltjes honden elkaar bevechten en letterlijk kapot bijten krabben, en ik heb meegemaakt wat sommige mensen doen. maar als je dat verteld zegt de psychiatry: je liegt, je bent geestesziek, je moet medicijnen gebruiken.

 • Jos

  ik heb het voor de zekerheid nog even nagevraagd aan mijn ouders; mijn Vader werd eerst 1e klas soldaat en daarna was hij ook nog korporaal geworden en mijn moeder werkte in het ziekenhuis. ik bedoel te zeggen: als je pas tussen je 30e en 40e met een goed kans kinderen maakt krijg je geen overbevolking, geen schaarste, leeft niemands op elkaars lip, en ik kan nou niet zeggen dat ik bepaald mislukt ben bij de tienerzwangerschappen die deze overheid als perfect aanprijst. God bless you, may the Forces of Heaven shine upon your path.

 • Jos

  er zijn klassen van hogere en lagere mensen in nederland. mijn vader heeft het verteld hoe het in het leger aom een plaatje met gekleurde streepjes en koperen figuurtjes aan Prinsen en Koningen en Ministers te beschermen met je eigen invalide en leven. er kwamen officieren die met een speld gingen controleren of de inklapbare bekers en etensgerij perfect schoon was. met linialen controleerden ze of de kleding op de milimeter nauwkeurig opgeborgen was in de kasten. en de lager opgeleiden gaven mijn vader letterlijk klappen op het hoofd, stalen dingen uit zijn kast, en lieten hem zware kisten met munitie sjouwen. en ze maakten ook bijvoorbeeld als grap (hahaha) zijn matras nat des nachts, en dat soort dingetjes. ook moest hij een keer de score van de schietoefening opnemen en een lager opgeleide van het blijkbaar grappig om een overgebleven patroon die nog niet geteld was langs zijn hoofd te schieten, zodat hij de kogel letterlijk langs het oor voelde en hoorde fluiten. maar oh wee oh wee als je een minuscuul foutje maakt bij deze trutjes overheid… (ik heb gezegd)

 • Jos

  finale conclusie: overheden zijn complete anarchisten: ze storen zich noch aan God noch aan gebod noch aan wet noch aan ethiek.

 • Jos

  ik zal u nog wat voorbeelden geven van wat de ware aard is achter het masker van de hollandse dames. (de ware aard van de mensheid kunt u bekijken op de cutscenes van diabloII op youtube en het nieuws). ik was op mijn kamer en daar kwam het jonge hoog opgeleide meisje met een strak wit t-shirt dicht op mij af, dus ik loop achteruit, en zei herhaald wat ze doet, en dit zo een paar maal. ik werd door een jonge aantrekkelijke brunette vrouwelijke psychiatry (universiteit) gesommeerd op de slaapkamer van de nachtwacht terwijl ze niet mijn begeleider is, en tijdens het gesprek zit ze zich langzaam over haar heerlijke begeerlijke in een strakke zwarte broek van zachte stof te strelen. deze dame slurpt en smakt tijdens het eten of als ik in de keuken het eten bereid op haar vingers. een andere blondine greep mijn arm teder en riep mij vervolgens aan met: Lieve Jos… Dan nog een wat rijpere psychiatry dame die tijdens ons gesprek langzaam met een cirkel gemaakt met de duim en wijsvinger op en neer streelde over en potlood, en tijdens een ander gesprek waar ze haar heup en bil in gekruiste benen positie naar mij gericht had en langzaam over haar welvingen streelde. een ander meisje zat tijdens het eten kreungeluiden te maken die ik enigzins vaagjes ergens van herken. een ander meisje zat smakkend en slurpend op lepels te zuigen tijdens het eten, wat ik ook ergens van schijn te herkennen (haha u raad het al ik ben een viezerik want ander zou ik niet weten waar ik dit mee asocieer). dan nog dit: ik dekte de tafel zo netjes mogelijk voor een groep mensen soms en vouwde de servetten in figuren, hielp soms mee met schillen, deed de afwas, en schoonde de keuken. mijn waardering hiervoor was dat iemand stiekum plastic zakken in de ingebouwde oven had laten branden, zodat de oven onbruikbaar was vanwege de stank. ook was de waardering voor het schoonmaken van de keuken dat de overrijpe dame die de volgende dag de keuken kwam ‘schoonmaken’ er met het salaris vandoor kon gaan.

 • Jos

  ik heb van een ander spel geleerd: a pretty face may hide an evil mind…

 • Jos

  als een psychiatry medewerker zegt: hallo ik werk in de psychiatry en ik weet alles over het menselijk brein, dan moet je deze mensen aldus begrijpen: hallo ik werk in de psychiatry en ik weet alles over het (kapot maken met vergif van het waarschijnlijk meest ingewikkelde orgaan in het tot nu toe bekende heelal, namelijk het ) menselijk brein.
  ok, die vrouw quinta die mij met de seroquel ‘behandeling’ heeft gezorgd dat ik een blaasontsteking met bloed kreeg, een arm uit de kom kreeg, compleet vastzittende nek en rugwervels kreeg, en een kies die eruit gerukt moest worden, en die beweerde dat ze me totaal niet begreep, is onlangs hier komen werken en heeft in haar introductie hier gezegd dat ze hier al eerder gewerkt had. verder heeft ze er bij de manager van deze panden erop aangedrongen om ondanks dat ik hiertegen bezwaar had om mijn huis binnen te komen om doodleuk hallo te zeggen en een handje te schudden, terwijl ze zogenaamd doodsbang voor me is, en nu moet ze dat helemaal zijn want ze weet dat ik geen medicijnen meer gebruik. er komen hier regelmatig nieuwe medewerkers en die komen niet langs om een handje te schudden, dus hiermeer geeft ze aan dat ze dmv de handdruk een bevestiging wil dat ik haar niets zal terugdoen ondanks dat ik daar recht op heb. verder heb ik juist telefonisch geverifieerd dat me Pa inderdaad ‘knakker’ heeft, dus mijn case manager van Altrecht, die dit wist, want alles gaat als een lopend vuurtje rond in psychiatry land, ging toch maar even stande pede langs bij mijn ouders om te vragen ‘of het goed gaat’. ik zal hier reeds een project van hobby van mij geven, ondanks dat de psychiatry beweerd dat ik daginvullingen nodig heb zoals op mijn knieen onkruid krabben met een klein werktuigje, en dat ik volgens hun oa deze aandoeningen heb: psychotisch, zwaar autistisch, psychose gevoelig, labiel, schizofreen, gevaar voor de samenleving, gevaar voor zichzelf, adhd. hierbij dient u te beseffen dat ik geen medicijnen meer gebruik (dat wil niet zeggen dat mijn denknivo teruggekeerd is op het nivo voor de jarenlange vergiftiging door de psychiatry), gebruik deze link uitsluitend op eigen risico:
  https://youtu.be/8AaNptS7SVs

 • Jos

  ik laat nu zien wat een psychiatry medicijnen in ongeveer anderhalf jaar met mij gedaan heeft: eerst zag ik eruit als op de foto in de link in dit bericht:
  http://i.imgur.com/zPWr57k.png
  Daarna zag ik eruit zoals de video in het bericht hieronder.

 • Jos

  deze Overheid en het Koningshuis, delen de bul uit aan de universiteits studenten met daarop : Zon Der Gerechtigheid. ik wens deze mensen veel succes in dit leven, op hun sterfbed, en als ik tegen hun zal getuigen tegenover de Rechterstoel van de Zon Der Gerechtigheid.

 • Jos

  please, allow me to lubricate you. everytime i see a shooting star i wish upon a slightly bigger penis so i finally can get myself a blowjob.

 • Jos

  de mens is in staat om met gedachten, en als u wenst met de geest, in een andere wereld te leven. door dit te samen het lichaam te leren, oefenen en proberen, kan men fantasieën tot werkelijkheid brengen.

 • Jos

  de mens is in staat om met gedachten, en als u wenst met de geest, in
  een andere wereld te leven. door dit samen met het lichaam te leren,
  oefenen en proberen, kan men fantasieën tot werkelijkheid brengen.
  (vorige tekst was niet goed getypt)

 • Jos

  Prins Willem de Zwijger Alexander de Grote, deze man vind het te privé om zich uit te laten over zijn ongeloof in God, met andere woorden hij doet hetzelfde als Petrus die bij de haan kraait, terwijl mij ten gehore is gekomen dat mannen van dit soort stand de generaals aansturen; en door zijn beleid was niets maar dan ook niets privé voor mij.

 • Jos

  de afrikaanse boeren en trekkers en indie vaarders hebben hun vrienden en gezinnen laten afslachten door horden getinten, opdat dit koningshuis nu in de ferrari en zich niet houdend aan de verkeersregels op de skipiste zich schuddebuikend om die sukkels die erin getrapt zijn kan vermaken. tot op heden moorden de getinten in afrika oa de beschaving die wij volgens God moesten brengen uit om bijvoorbeeld de boerderijen in afrika te bemachtigen.

 • Jos

  voor de 2e aarde oorlog heeft die overheid gezegd we hoeven geen wapens en geen gezonde mensen te hebben, want de andere mensen die wij treiteren omdat wij jaloers op ze zijn omdat ze dingen kunnen die wij niet kunnen, zijn liefjes en tedertjes. het eerste wat het koningshuis deed was zich zijn eigen hachje redden met een prive vervoerstuig, en zeggen via de duitse rundfunk uitvinding (terwijl ze merkwaardig de drugs uitvinding van de duitsers gebruikten) dat ze geen weerstand mochten bieden.

 • Jos

  ik zal het nog eenmaals duidelijk zeggen: dit koningshuis en de overheid heeft een systeem waarbij het mogelijk is om willekeurige mensen door de politie van straat te laten oppakken (als ze een frustratie bemerken omdat ze beter zijn in hardlopen of er stoerder uitzien), deze over te dragen aan de psychiatry die deze mensen als onderzoeksobjecten kunnen gebruiken en blootstellen aan zeer schadelijke experimenten, om zo de aapmens evolutie theorie te kunnen proberen bewijzen. (Oh koning en overheid, leef in eeuwigheid in de plaats in het hiernamaals)

 • Jos

  enerzijds is de functie van psychiatrische medicijnen is om de verfijndere functies van het brein uit te schakelen, om zo het subject te reduceren tot een simplistisch model systeem van de mens ‘onder’ de psychiatrie medewerker die ‘alles’ over de mens weet, wanneer het subject niet de verwachte output levert bij de situatie en input signalen, zodat het binnen het begripsvermogen van de psychiatry medewerker valt. anderzijds is de functie van psychiatrische medicijnen om intelligentia monddood te maken aangezien de zittende machtsstructuren realiseren dat ze tot een verouderde onverbeterde orde horen waarbij jaloezie en gevoel van bedreiging een rol spelen. bovendien veroorzaken psychiatrische medicijnen waanzin, wanhoop, en heeft mensen aangezet tot moord en zelfmoord, zodat de consumptie voor deze van allerlei vormen van gekte verklaarde en in de categorie gevaarlijke mensen vallen opgevoerd kan worden.

 • Jos

  deze psychiatry dames (die er echt aantrekkelijk uitzien zodat je het idee krijgt dat ze onschuldig betrouwbaar en intelligent zijn) hebben letterlijk gezegd dat mijn maniertjes en de stofjes in mijn hoofd niet perfect genoeg voor ze zijn. blijkbaar is dit kak-de-la-kak-volk dusdanig verwend dat iedereen de aangename en welbevallige ideale levenspartner voor ze moet spelen. (in plaats van dat ze nou eens een campagne starten om mensen bij te brengen dat ze de voorbindpenis als oorlogswapen zouden moeten gebruiken; want dan zou er pas geen oorlog armoede ellende hongersnood meer zijn)

 • Jos

  ik zag een keer op een televisie uitzending dat psychiatry mensen er mee gepreoccupeerd zijn dat autisten niet hun sociale antennetjes op hun fijne gevoelentjes gericht hebben. in een paar berichten hieronder kunt u zien dat ik me bezighoud met schakelingen van 350Volt, als ik mij niet concentreer en ik soldeer ook maar 1 draadje of onderdeeltje van 5 cent verkeerd dan blaas ik zo 50 euro aan onderdelen op. (en ik moet ook nog eten en wcpapier kopen)

 • Jos

  ik zag ook een keer een opgenomen uitzending op de televisie waarbij de psychiater een test deed met autisten. er waren twee poppen met een mandje en een doosje, en 1 pop bewaarde de knikker in haar mand omdat ze ging buitenspelen. de andere pop nam toen de knikker en stopte het in haar doosje. de psychiater vroeg toen aan de autist waar het teruggekeerde popje de knikker ging zoeken; en zei dat het in de doos zat. autisten hebben geen zin om na te denken hoe anderen je bedonderen, en als ik dat wel doe over wat ik meegemaakt heb dan zeggen ze dat je paranoide en achterdochtig bent. psychiatrymensen zijn alpha mensen; het zijn meesters in social engineering manipulatie technieken die ze niet ten goede gebruiken gezien het enorm aantal fraudes dat ze plegen volgens internet. ik zal een voorbeeld geven van de villijne treitertechnieken die mijn persoonlijk begeleider bijvoorbeeld toepast. hij had een keer gevraagd of ik een vrouwelijk medewerkster wilde verkrachten, en ik had dat een keer aan mijn vader verteld die dat onbetamelijk vond en daarover gebeld had. dit is de gehele psychiatry rondgegaan, waarbij ’s morgens twee wildvreemde psychiaters mijn voordeur openden en mijn woning binnenkwamen. ook iemand van altrecht waarbij de behandeling al gestopt was, kwam samen met nog een begeleiding langs. toen de persoonlijk begeleider zelf langskwam zei hij dat hij zich beledigd voelde en dat ik rare gedachten begin te krijgen. hij zei: hoe kom je er nou bij dat ik je aangeraden heb om haar te verkrachten? hij probeerde me eerder al een document te laten ondertekenen met dingen die ik niet gezegd heb. hij legt altijd zijn mobiele telefoon uitgebreid neer op mijn bureautafel en ik weet dat er een spraakrecorderprogramma inzit. toen ik zei dat ik nu de geluidsrecorder van mijn computer zou aanzetten zodat we het later nog eens kunnen terugluisteren als hij weer eens aan zijn geheugenverlies lijdt, werd hij opeens erg zenuwachtig en verliet direct mijn woning.

 • Jos

  mijn zus die 1 jaar jonger is had zuurstofgebrek tijdens de geboorte door de navelstreng. in een peuterzwembad lag ze een paar minuten op de bodem omdat er niemand toezicht hield. op de LOM-school is ze misbruikt, en in de Scheldetax (dat is een busje dat kinderen ophaalt en thuisbrengt voor school) lieten de chauffeurs hun plassers zien aan haar. dit alles heeft ertoe geleid dat ze schizofreen is geworden; ze ziet mensen om zich heen die haar kwaadaardige gedachten opdragen. mijn verdere conclusie is; psychiatry mensen gebruiken ‘andere’ mensen (dat wil zeggen: mensen die er niet een beetje op los socialisen en wat in de rondte neuken en feesten) als zeer merkwaardige mensen, dit verdiend naarstig onderzoek.

 • Jos

  dit is de schandvlek die Nederland op de wereldkaart vormt; mijn zus moet gestraft worden en van een slanke lange haar brunette veranderd worden in een kortharig vatsig mormel omdat ZIJ schizofreen is. dit is het gevolg van het pedagogie systeem van deze overheid en koningshuis: iedereen word gebrainwashed en krijgt oogkleppen op. knetteren en branden zullen jullie vatsige vet en botten voor eeuwig!

 • Jos

  de bemoeizucht en controle van het overheidsapparaat reikt niet slechts tot in de woning, niet slechts tot in de organen zoals de hersenen en de testikelen, maar zelfs de gedachten behoren hun toe.

 • Jos

  dit koningshuis heeft voldoende liquide middelen opgebouwd om tot in levensdagen rente te kunnen genereren om te ‘overleven’. de hel in indie en afrika is het gevolg van hun woekerbejagd. deze mensen die het zwaard mogen dragen hebben degenen die hun de woekerwinsten die afgedwongen werden door de mensen die de arbeid en resources geleverd hebben niet beschermd. ze hebben zich van God afgewend, daarom heeft God zich van hun afgewend; ze zullen nu de inspanningen gelijkzijnde aan God moeten leveren om hun hachje veilig te stellen. (mijn broer van mijn moeder heeft zich een pistool moeten aanschaffen, vanwege plaatselijke bevolking die hun niet al te graag ziet thuis komen. de ouders van mijn moeder zijn na de oorlog naar afrika geemigreerd omdat nederland hun niet al te graag zag. daar had hij een bedrijf en fabriek begonnen om te overleven, maar de plaatselijke bevolking is er niet al te blij mee als er werk beschikbaar is dat afwijkt van het eten van insecten en leven in holen in de grond).

 • Jos

  een systeem waar alles om geld draait is nog erger dan de prehistorie en de steentijd, het leven word gereduceerd tot overleven; als je niet arbeid leverd zodat je je niet verder kunt ontwikkelen om in staat te zijn om oplossingen te bedenken voor je eigen huidige leven, dan sta je op straat en ga je dood van de honger, en je blijft ‘links’ gelijk, d.w.z. je komt niet in de buurt van de regerende linkse overheden. van geld kun je geen huis bouwen, je kunt het niet eten, en je kunt zoveel geld eten als je wilt maar het zal je vaardigheden niet verbeteren. stel dat we al het geld van de wereld met vliegtuigen over afrika uitstrooien, zal het dan een verbetering zijn?

 • Jos

  mensen zijn geneigd om inzichten met anderen te delen omdat dit denkwerk scheelt voor anderen die hier nut van zouden kunnen hebben, anderen gaan verder en proberen anderen te overtuigen van hun standpunten, linkse mensen gaan nog verder en dwingen om anderen, die zich andere vaardigheden aangeleerd hebben in plaats van zich met hun zondige levenswandel bezig te houden, om de problemen die zij veroorzaakt hebben op te lossen met als redenering dat je beter bent en dus een eeuwiglevende oneindige bron van vrije energie bent met als enige recht van leven om hun, de gelijkhebbende meerderheid, te gehoorzamen, en zo niet, dan komt er politie met pistolen op je gericht, af zetten we je gewoon op straat en ontnemen we je de basislevens behoeften, die ze hun eigen objecten van liefde niet zouden ontnemen.

 • Jos

  als er geen niet-linkse mensen waren, zou u geen telefoon, geen auto, geen douche, geen computer en apparaten op uw werk hebben. mijn moeders vader leefde gewoon in een flat appartement en had een Honda als auto. mijn moeders broer (ook universiteit opgeleid) werkte gewoon in het ziekenhuis.

 • Jos

  laat u zich niet misleiden door links. ik heb een boek gelezen waarin beschreven stond hoe de nederlandse overheid de mensen die arbeid verrichtten uit hun zelfgebouwde plaggehutten gegooid werden door overheidsdienaren als ze niet belasting opleverden, terwijl ze zichzelf paleisjes, burgemeesterhuisjes, en marmermen en duur hout hotels lieten oprijzen. de kinderwet is ingevoerd omdat ook de nederlandse kinderen slavenarbeid moesten verrichten. op de afrikaanse slavenmarkten werden blanke kinderen verhandeld. in de romeinse tijd hielden zwarte huisheren blanken als slaven. dit alles is beschreven in boeken die ik gelezen heb, maar tegenwoordig in de nieuw gedrukte versies zijn passages verwijderd of aangepast.

 • Jos

  er is geen verschil tussen rechts, links, socialisme of wat voor politieke stroming dan ook; het komt er altijd op neer dat mensen zich in een groep gaan organiseren, om anderen als een bedreiging te zien, of er dan wel een bedreiging voor zichzelf over verzinnen. deze anderen moeten dan hun eigen mogelijkheden opofferen om de groep maximaal te verzorgen, met als redenering dat er hogere rendementen nodig zijn omdat hun luxe nou eenmaal veel kost. deze groep kan zich dan achter elkaar verschuilen en zeggen dat ze wel gelijk moeten hebben omdat ze in de meerderheid zijn. een goed geoefende vechter of schutter zoals Lucky Luke bijvoorbeeld hoeft niet in blinde paniek iemand dood te knallen, maar kan bijvoorbeeld iemands teennagel of vingernagel eraf schieten of zoiets.

 • Jos

  ik zal nog een stapje verder gaan in het vertellen van de waarheid en wat er gebeurd is; dit koningshuis en de blanke overheden spraken gewoon af; zwarte vorsten en heersers namen gewoon hun eigen bevolking gevangen om deze te verkopen. en dan verwacht deze linkse overheid dat ik eventjes hun probleempjes ga oplossen, ik dank u de koekoek.

 • Jos

  er zijn psychiatry mensen langs geweest en die vragen altijd of ik me veilig voel, want het is belangrijk voor ze dat ik me veilig voel. (ik zag een filmpje op youtube waarbij militairen uitlegden dat ze tot krachtdadig handelen gedreven worden door de angst). maar goed, het is belangrijk voor de psychiatry overheidsdienaren dat ik me veilig voel, en dus niet zoiets verderfelijks als fitness of sport doe. nu zal ik even een email kopieren hier, die ik aan mijn Vader gestuurd had:
  er belden per telefoon en kwamen daarna langs, want ik nam niet op
  omdat ik geen zin had en te moe was, en bovendien hadden we geen
  afspraak, begeleiders langs. ik deed dus ook niet open, maar zij gingen
  gewoon de deur met hun sleutels proberen open te maken, terwijl dit
  (voor de zoveelste keer) helemaal niet mag. ze belden per telefoon wat
  later opnieuw, en ik nam op, en we hadden er een discussie over dat ze
  niet binnen konden komen (vanwege die schuiven die ik op de deur gemaakt
  had). die Kees die belde gaf toen de telefoon aan mijn nieuwe
  begeleider Ralph, die Arnout gaat vervangen, om hem het gesprek maar te
  laten doen. we hadden dus per telefoon besloten dat ze langs konden
  komen, en Kees zag dat er schuiven op de deur zaten, en die zei dat dit
  verboden was. we kregen opnieuw een discussie, waarbij hij zei dat hij
  Arnout als begeleider zou sturen om het gesprek hierover te doen,
  terwijl hij net even eerder Ralph als begeleider had ingesteld voor mij.
  bovendien heb ik genoeg geldige redenen voor die schuiven:
  – er kwam iemand ongeveer een week geleden allerlei sleutels op mijn deur uitproberen, zonder aan te bellen, vreemd…
  – ik heb mijn sleutels wel eens verloren, en zo’n begeleider kan dat
  ook overkomen, en er zit natuurlijk een label aan die sleutels omdat ze
  daar een hele verzameling van hebben voor al die bewoners.
  – sterker nog: ik heb wel eens sleutels gevonden op straat hier, en
  die heb ik afgeleverd bij Lister. iemand zou gewoon die sleutels op
  brievenbussen kunnen uitproberen, want dit is dezelfde sleutel als de
  voordeur, om uit te zoeken bij welk huis het hoort.
  – ik heb hier in dit gebouw al een paar keer politie zien rondrennen om jongens op te pakken
  – er zijn hier al ramen ingeslagen, de politie heeft een keer de
  voordeur bij iemand ingeramd, er waren een keer bloempotten van de
  balkons hier gegooid, de winkelruit hieronder is al twee keer
  ingeslagen, een invalidekarretje is hier op de binnenplaats in brand
  gezet.
  – bovendien is het een recht van een bewoner volgens de wet om mensen niet binnen te hoeven laten, als hij dat niet wil.

  Verzonden vanuit Outlook

 • Jos

  de psychiatry hangt het motto aan; de ander zijn dood is mijn brood. in een paar berichten hieronder kunt u zien dat ik een voeding kan maken die door het lichtnet gevoed word. er is echter ook een andere versie mogelijk te bouwen; namelijk één die de spanning omhoog transformeert zodat er een stroom mogelijk is die de zenuwen verbrand en de dood tot gevolg heeft. dit word een electrocutie(stoel) genoemd. in feite zou ik dus met mijn zelfopgebouwde kennis rijk kunnen worden door deze apparaten te bouwen en te verkopen via bijvoorbeeld een marktplaatsinternetpagina. iets weerhoud mij er tot nu toe van, in tegenstelling tot psychiatry mensen die kennis hebben van experimenten sinds decennia van voor het begin van de 2e wereldoorlog, om mij dit te doen. ik ben nu bezig om een nieuwe versie van deze voeding te bouwen (dit is in feite ook een 2e wereloordlog uitvinding, en wel de dodelijke versie die ik noemde, omdat de accuspanning van voertuigen omhoog getransformeerd moest worden om de vacuumbuizen voor zenders en ontvangers mogelijk te maken, omdat de transistor toen nog niet uitgevonden was.) daarnaast zal ik nog proberen de versterker die ik uitgebreid heb op een ontwerp wat ik op school geleerd heb te voltooien en op internet te zetten.

 • Jos

  ik zal nog wat kenmerken die mij opgevallen zijn over psychiatry mensen; wij prediken de aapmens evolutietheorie dus zijn wij gerechtvaardigd om te handelen als primitieven zoals voor de homo-eructus, en mocht er iemand zijn die meer kan, dan moet deze zich tot onder deze soort verlagen om ons te dienen, want wij zijn zeer beklagenswaardig, en dit is niet onze schuld want wij zijn links (het is me nog nooit gelukt om een psychiatrymedewerker te vinden die niet-links was). ik zat een keertje op de inloop en daar zat zo’n goed mollig psychiatry student meisje, en die vond dat ik moest werken om de economie voor haar florerende te houden…

 • Jos

  er werkt ook nog een vrouw hier die zich niet verder ontwikkeld heeft dan rondom haar 40e nog met de zoveelste gezinsuitbreiding bezig te houden, en die vond ook dat ik moest werken want stel je voor dat de winkel niet elke dag voor haar open zou zijn. (ehm, mijn ‘salaris’ zou niet van nut zijn als de winkel elke dag open zou zijn dan wat rond te kijken). verder krijg ik ook van die berichten per email van de psychiatry, waarin de zoveelste borrelhap, gezinsuitbreiding, en nieuwe medewerker beschreven staat. dit zijn net als die mensen op een stage plek van vroeger bij mij; die kregen elke dag taart en gebak. later bleek dat dit een tak van een frauduleus bedrijf van het was.

 • Jos

  de psychiatry vestigt zijn heerschappij en dynastie door zich heel aantrekkelijk voor te doen en als de prooi in de val gelokt is deze te vergiftigen en leeg te zuigen, een strategie die vleesetende planten, slangen, schorpioenen, en gifspinnen ook bedacht hebben.

 • Jos

  nog meer bijwerkingen van de medicijnen waren dat je een sensatie van enorme jeuk aan je neus en voeten kreeg, zodat je de volgende dag zelfs kleine bloedkorstjes op je wreef en schenen had. ook kreeg je periodes dat je continue de ononderdrukbare neiging had om continue te slikken, als je wakker werd lag er een enorme plas kwijl op je kussen.

 • Jos

  hier is een link van de binnenkant van de geluidskast die ik alvast gemaakt heb. die grijze pijp is ongeveer 2 meter en steekt in de holte aan de voorkant van de woofers. de reden hiervan is dat basvoetorgelpijpen ook de langste zijn. bij sommige lage tonen hoor je inderdaad dat deze luider klinken. dit is ook een duitse uitvinding: de Hemholtz-resonator, een holte en buis, die bij bepaalde frequenties uit nature gaat meedeinen zonder dat er veel energie toegevoegd hoeft te worden. je kunt dit vergelijken met een schommel waar iemand van bijvoorbeeld 50 kilogrammen op zit, en als je duwtjes geeft in het juiste ritme kost het veel minder moeite dan dat je diegen zelf elke keer zeg ongeveer 5 meter heen en weer moet sleuren.
  http://i.imgur.com/FA78EGF.png

 • Jos

  het woord ‘ingenieur’ betekent ontwerper. het is in feite een mens die geduldig een stappenplan maakt, met de wetenschap dat het op de lange termijn gaat werken om resultaat te boeken. hierbij moeten dingen genoteerd en opgetekend worden, om de gedachten vrij te kunnen maken voor elk detail. de zegening van deze tijd is, dat er computers zijn die snel bij benadering kunnen uitrekenen wat de gevolgen zouden zijn als je het als experiment in het echt zou bouwen. dit betekent dat je van te voren kunt zien of er nog fouten in het ontwerpidee zitten, en daardoor zouden er geen extra kosten gemaakt hoeven worden om nieuwe onderdelen te kopen die anders kapot zouden gegaan zijn. bovendien leer je om niet bij elke tegenslag je over te geven aan energieverslinden emoties, en de rotzooi om je heen te slopen, die op zijn beurt weer meer tegenslagen voor jezelf zouden geven, en die met wat zelfbeheersing voorkomen hadden kunnen worden. voorts is een veelvoorkomende bezigheid tijdens het ontwerpen dat je onvoorziene fouten moet proberen te achterhalen, het ontwerp vervolgens aanpassen, en opnieuw testen of het resultaat dichter in de buurt van goedkeuring komt.

 • Jos

  psychiatry mensen behoren tot de uiterste absolute top; het zijn de übermenschen. houding, verzorging, uiterlijk, inspanning, gehoorzaamheid, bodylanguage, gezichtsuitdrukking voor de mensen ‘onder’ hun moeten perfect zijn, en deze moeten de werkomgeving voor hun tip top in orde maken. zo niet, dan zal dit resulteren in verstrekkende gevolgen zoals het op straat zetten (nadat je niet meer in staat bent om te performen), het na langdurig bedenken en zorgvuldig opgebouwde en aangeleerde en geoefende bezigheden om in de zoveelste nieuwe omgeving te kunnen overleven, door de zenuwen en herinneringen en gewoontes in jezelf met ‘medicijnen’ te verwoesten.

 • Jos

  het verschil tussen Nederland en Noord-Korea is dat dit land fascistischer en linkser is: in Noord-Korea worden mensen niet verwoest als ze hun best doen, en in Nederland reikt de intelligentie van mensen tot; je moet uitgeroeid worden want je vrouw zou eventueel een gesprekje met je kunnen beginnen, en je zou exact hetzelfde zou doen als mij dan.

 • Jos

  ‘kennisland’ nederland gebruikt zijn gave om hun ‘hogere plan’ wat meer verborgen voor de wereld te bereiken; hoeveel hebben hun vazallen (politie/psychiatry/rechters) al wel niet in hun grafje gebracht met hun ‘behandeling/medicijnen’? zouden het er meer of minder zijn dan de enkele executie van perverselingen en tegendraadse terroristen in China of Korea?

 • Jos

  het grootste probleem is dat mensen huidskleuren hebben, als we willen voorkomen dat de derde wereld de derde wereld oorlog veroorzaakt als links deze oppermachtig gemaakt heeft, dan zullen we huidskleuren niet moeten tolereren maar verwijderen met bijvoorbeeld spuitverf en glitter en lipstick en haarkleurspoeling en gekleurde lenzen in de oog wat ze ook op vrouwen gebruiken als ze zich laten filmen.

 • Jos

  (dit slaat op onderstaand bericht): het is een grote schande dat je dit zegt: deze mensen doen helemaal geen vlieg kwaad met wapens, we zouden ze juist grotere en massa vernietigingswapens moeten kunnen laten krijgen. en dat we jou (schrijver dezes berichten) bij voorbaat zonder enige reden alvast bij voorbaat, in tegenstelling tot al die (gekleurde) marathonlopers en voetballers enzovoorts, impotent en de conditie en uiterlijk verminderd hebben tot minder dan van een hoogbejaarde dat doet er geen flikker toe.

 • Jos

  alles zit erop en eraan aan dat schatje dat lieverdje dat snoepje en niet te zuinig ook! koning keizer admiraal generaal Popla kenne ze allemaal.

 • Jos

  de werkelijke reden waarom er hongersnood in Afrika is, is dat de bevolking aldaar niet wenste dat de blanke Afrikaanse trekkers en boeren aldaar gevestigd waren, ook al hadden zij deze gebieden gekocht van de zwarte vorsten en heersers. deze echter zonden duizenden niets ontziende strijders bewapend met werpsperen stootsperen assegaaien (strijdknotsen) om de blanke kampjes uit te roeien, teneinde de blanke duifjes te kunnen bemachtigen. deze boeren hadden slechts enkelschots geweren ter beschikking vandaar dat zij versperringen opbouwden uit houten palen en het in een kring plaatsen van de huifkarren als er zwarte verspieders gesignaleerd waren. zelfmoord terroristen stammen dus al vanaf de tijd dat eeuwen geleden de blanken de moed durfde te vertonen om op een houten schip huis en haard te verlaten om de aardkloot te verkennen op zoek naar een betere plaats dan waar de blanke overheden hun niet minder behandelde dan sommige zwarte knechten die aangenomen waren in de blanke boeren bedrijven.

 • Jos

  ik bezocht enige tijd geleden een internetpagina van een modern tijdschrift, ik weet niet meer precies welke, Quest, Kijk, Wetenschap of zo, en daar moest ik eerst een enquete invullen over historische gebeurtenissen over onder andere in het volgende bericht. daarna kreeg ik echter te horen in een score dat mijn invulling niet juist was volgens hun, zonder enige referenties te geven, en deze invullingen die ik gegeven had zijn in meerdere historische boeken inclusief datum en personalia aangegeven…

 • Jos

  vroeger toen alles beter was moesten echtgenotes vrouwen zonen dochters getraind zijn om bijlen en een misgeworpen werpspeer te kunnen mikken en smijten op enkelen van de aanstormende negerhordes die het gelukt was om over de versperring te klimmen. de vrouwen moesten ook het afgeschoten enkelschots geweer snel en goed te kunnen herladen voor hun mannen in het front die de werkelijke blanke Afrikaanse scherpschutters waren, hun harten bonkten in doodsangst voor de komende martelingen van hun en hun vrouwen en kinderen maar zij raakten zuiver.

 • Jos

  het lijkt me redelijk als koning willem alexander nogmaals de training (als hij dit uberhaupt gedaan heeft) die mijn vader inclusief nachtelijke treiteringen volstaan heeft en deze techniek van een standaard karate trap tot zegge een niveau van sergeant kan tonen. zo niet dat is het redelijk dat zijn rang verlaagd word tot onder normale soldaat en verliest hij eveneens zijn rang van koning.
  https://www.youtube.com/watch?v=ct2SfaoKY-Y

 • Jos

  Voorts verlang ik bescheiden, gaarne dat mijnheer willem alle documentatie en verslagen van zijn opleiding en bespoediging van zijn huidige status zoals ook ik moest doen openbaar maakt.

 • Jos

  in een Tosh.O film kun je zien dat nikker/muslim broed met meerdere mannen/vaders. deze overheid waagt het om geld te harken om deze mensen te faciliteren. twee van mijn vaders broers die zich de rotkanker vanaf 6 uur sochtends werkten en dood gingen binnen een paar weken na hun einde van het werk. ik heb zelf in instellingen waar ik woonde muslims nederlandse trutten bezwangerden. deze overheid heeft mij jarenlang chemisch gecastreerd door fucking muslim psychiatry en linkse trutten.

 • Jos

  vroeger toen alles beter was en de Muslims tezamen met de Mongolen Christelijk Rusland aanvielen, openden ze een willekeurige Kuran tekst om de plaatselijke veroverde mannelijke en vrouwelijke bevolking te martelen, aangezien de Kuran vol met martel teksten is beschreven.

 • Jos

  je ben een watje een mietje een sukkeltje prins willem, je zeg dat je je met water bezighoud, mijn vaders vader werkte bij rijkswaterstaat en ik denk dat hij een stukje beter was in wiskunde dan jij, en je hebt ook geen ideeen want je hebt de balletjes en de hersentjes niet om in de eu ofzoiets een sugestie te doen, dik rijkeluisbuikje.

 • Jos

  hee alexie willempie warom laat je je niet effe lekker anaal neme door een 24 cilinder scheepdieselmotor aangedreven met een dildo ter grote van een arm op 1 van je zoveelste georganiseerde gay pride tochtjes (die je toch al doe op je prive jacht) met je mietjes ministertjes?

 • Jos

  je heb het goed voor mekaar kereltje willempie, ik zat buiten in Houten op Fossa Iberica 1 flesje van 33 centiliter en een rode wijn ter grote van een theekopje te drinken. een nikker zei dat de polisie deraan kwam (dus hij heb m gebeld want anders hoe kennie dat wete?) die vazal van je zeg tegen me: mag je zonder begeleiding naar buite? mag je op dit tijdstip naar buite? heb je id? Fucking kankerkoning, je ben erger dan Hitler fucking strontaapsukkel, jij kom dit aan mij zegge?

 • Jos

  jij godverdomde godvervloekte stinkstrontaap van een koningshuis; jou godverdomde politie zei godverredomme letterlijk tegen me: mag je zomaar de straat op? jij godvervloekte rottende apebaarmoeder je zal door GOD behandeld worden minstens als Noord Korea en Adolf Hitlers Crematoria bijmekaar stinksukkelaap!

 • Jos

  ik heb een verkeerde vertaling getypt in een bericht ergens niet ver hieronder over ‘it began in Africa’; de assegaai was een type speer van de oorspronkelijke Afrikaanse bevolking, en de karwatsj was de blanke benaming voor de strijdknots vanwege het geluid dat deze maakte als hij, net zoals een zweep bijvoorbeeld doet, door de lucht klieft.

 • Jos

  die sinterklaas is een vuile smeerlap met zijn achterlijke gezever uit zijn stinkende muil die kindertjes op zijn schoot lokt, en die zwarte pieten zijn helemaal farcisten, ze roven zo blanke kindertjes mee zonder het aan hen of hun ouders te vragen. joost mag weten wat ze met die kindertjes in spanje en afrika gaan uitspoken.

 • Jos

  psychology en psychiatry zijn twee van de handen op één buik. een andere hand is die van de psychopharmacie en de overheid. laat u zich niet misleiden door psychology mensen die met je komen praten over het verleden om dit zogenaamd te verwerken. de werkelijke reden is dat ze de zenuwnetwerken en herrinneringen versterken, door je het te laten voorstellen en over laten nadenken. dit zorgt ervoor dat je boos word en hulpeloos voelt, en deze boosheid die zich niet kan vergelden zal leiden tot een depressie. een veelgebruikte tactiek is dat je persoonlijke begeleider niet beschikbaar is voor één of andere bogus reden, en dat er herhaaldelijk verschillende psychology/psychiatry medewerkers langskomen, omdat ze zo attent en bezorgd en zo graag willen helpen. uiteindelijk kom je niet meer los van het verleden, en zul je mentaal instabiel verklaard worden, zodat er opnieuw een reden is om je aan hun ‘medicijnen’ te krijgen. de enige geschikte reden om met je boosheid om te gaan is, is om je gewone dagelijkse dingen weer te gaan oefenen en doen. op deze manier neem je de ultiem wraak; het is ze niet gelukt om je leven tot een mislukking te brengen.

 • Jos

  enige van de hedendaagse martelmethodes die in hedendaagse gevangenissen toegepast worden zijn exact hetzelfde als die van die de psychiatry al decennia geleden heeft bestudeerd op onoplettende en geinstitutioneerde burgers. een vroegere methode van psychiatry ‘behandeling’ was om met een metalen pin zoals bijvoorbeeld een schroevendraaier door de oogkas heen in de hersenen van mensen te rammen en wroeten. stelt u zich voor dat u dit bij andere mensen doet; en hier glashard bij vermeld dat dit goed voor hun is. (vele psychiatry expermenten zijn terug te vinden op youtube). deze methode word lebotomy genoemt omdat het gewoon gedeeltes van de hersenen uitschakeld door verwoesting. de hedendaagse moderne chemische psychopharmische medicatie is exact hetzelfde als lobotomy, omdat het zenuwbanen en functies van de hersenen uitschakeld en verwoest. de eerste psychiatry medicijnen waren oorspronkelijk bedoel om ongedierte te doden, maar de psychiatry besloot om dit aan mensen toe te dienen, en bemerkten een sedating side effect. dit effect komt door hersenschade en het letterlijk krimpen van het brein, vandaar dat dit ook ten rechte lobotomy betiteld kan worden. conclusie: hedendaagse moderne psychiatrische psychopharmacie is niets anders dan het uitroeien van mensen met vergif oorspronkelijk bedoeld voor het doden van ongedierte.

 • Jos

  hier is een nieuwe link van de brand (de andere werkt niet meer):
  http://kockengennet.blogspot.nl/2014/07/grote-brand-in-zorgboerderij-in.html

 • Jos

  ik heb het filmpje verwijderd.

 • Tobías Meester

  Beste Jos,

  Ik wil graag met je in contact komen, als jij hier ook voor open staat. Ik vergelijkbare opvattingen over de psychiatrie die ik graag met je wil delen.

 • Jos

  heeft u laatst de advertentie via youtube gezien van de overheid die zei: wij kunnen dit land weer groot maken, als u ons kiest om uw leider te zijn. doet u dit denken aan de lijfspreuk van de psychiatry: eerst afbreken voordat WIJ weer kunnen opbouwen. psychiatry en overheid zijn hetzelfde. in filmpjes op youtube kun je zien dat de aanslag op het World Trade Center al vele jaren voorbereid is, en als predictive programming aan de mensen is voorgeschoteld in films en computer spelletjes. overheden plannen rampen, en laten vervolgens de onderdanen door misbruik te maken van hun goedheid dit alsmaar opnieuw weer opbouwen. zo houden ze altijd de mensen tot onderdaan. want mocht het werkelijk zover komen dat iederen ‘gelijkwaardig’ is, dan zouden ze immers geen onderdanen meer hebben. en dan zou uitkomen dat ze niks voorstellen, ze kunnen alleen met psychology/tovenarij/magie mensen dingen laten geloven, die totaal nog niet aan de hand zijn (als we hun nou eens niet zouden gehoorzamen). als u niet gelooft dat de overheid inclusief het koningshuis behoord tot het pyramide vormige machts systeem (met Satan als toppunt), in plaats van een gelijkwaardige systeem, dan zal ik u nog eens herrinneren aan de Lockheed affaire, de Mabel Wisse Smit affaire, en dat koningin Beatrix occulte satanische seance bezocht in de Bilderburg conferenties, dit alles is terug te vinden op youtube.

 • Jos

  Ja hoor, mijn email adres staat ergens in een bericht op reacties van dit onderwerp, en verder heb ik nog stukjes getypt op het onderwerp over of adhd eigenlijk wel bewezen hoeft te worden door de psychiatry.

 • Jos

  in het vorige stukje hieronder heb ik het over predictive programming. dit heeft voorzover ik kan zien twee gevolgen/bedoelingen: het heeft ervoor gezorgd dat iedereen in een apathische geestelijke toestand en in een lethargische fysieke toestand is gekomen (laat ons eten en drinken en feest vieren en genieten want morgen zijn wij misschien dood). aan de andere kant heeft het mensen op het idee gezet om dit ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren. nu vraag ik mij toch af waarom de overheid die geweten heeft van dit scenario, aangezien ze alles hun goedkeuring vereist alvorens iets in de massamedia voorgeschoteld mag worden. maar anderzijds trekt men tegen mij ten strijde met vuurwapens en chemische oorlogsvoering, omdat in hun fantastische vermogens om imaginaire scenario’s op alle mogelijke uitkomsten te kunnen inbeelden en bespreken, omdat ik mogelijk een gigantisch gevaar kan zijn omdat ik aan enige fitness en zelfstudie deed.

 • Jos

  oei ik heb het plaatje verwijderd, maar hier zijn wat andere plaatjes over geluidskasten die ik gemaakt heb: https://joscoumou.imgur.com

 • Jos

  oei ik heb dit filmpje ook al verwijderd omdat ik gezien heb dat er genoeg andere filmpjes zijn van mensen die goede voorbeelden voor oefeningen kunnen geven die misschien meer motiverend zijn, maar ik heb nog wat andere filmpjes op mijn wereldwijde youtube kanaal staan en die kunt u vinden als u zoekt binnen youtube naar: Jos Coumou, dat is de naam van mijn kanaal.

 • Jos

  met a-pathisch en lethargisch bedoel ik dit; dat wil zeggen niet-pathisch, dus je kunt niet meer zelfstandig en nadenken wat jou en de mensen in het vliegtuig overkomt, en je hebt door het pedagogisch systeem getraind gekregen dat je zelfs de grootste misdadige criminele terroristen gehoorzaamd. als de mensen zelfstandig fysiek in orde waren zouden ze wat gedaan hebben om die drie kapers in het vliegtuig neer te krijgen en vast te klemmen en vast te binden, je zou misschien klappen hebben opgelopen maar dat houden ze niet vol vanwege uithoudingsvermogen tegen een volle bemanning van het vliegtuig. als ze zelfstandig geestelijk in orde waren zouden ze ook bedacht hebben dat het wellicht een betere optie is om wat klappen op te lopen dan dood te gaan door verbranding en verplettering. zelfs in een trein zit de deur dicht voor de machinist, dus in een vliegtuig staat de deur naar de cockpit heus niet zomaar open. en het kan toch niet zo zijn dat de kapers aan boord zijn gekomen met messen en vuurwapens? toch?

 • Jos

  ik moet alvorens u de volgende stukjes die ik geschreven heb nog enige dingen vertellen die niet meer in het collectieve geheugen van ons mensen aanwezig zijn. in de tijd van Karel de Grote had ook Nederland een eigen inquisitie, die mensen uithongerde in gevangenschap, op de brandstapel zette, aan de galg hing, onthoofde op het blok, enzovoorts, als de overheid, die zich uitgaf voor God en de Kerk, het vermoeden had dat men er een ander geloof op nahield dan zij, die het volk leerde dat men best mocht zondigen, mits men aflaten voor geld bij hun kocht. verder komt links altijd aan met het verhaal dat wij gekleurde glaskraaltjes verkocht voor goud. de negers hadden dit wel degelijk donders goed door, en verkochten als goud soms stenen met een laagje goudverf, of stukjes koper. verder hielden de Noord-Afrikaanse landen veelvuldig blanke slaven, vaak gevangen genomen van handels of oorlogs schepen. deze werden zeer bruut behandeld, omdat het aantal blanke slaven op de markten aanzienlijk was, en daarom goedkoop. overdag waren ze geketend aan ijzeren kettingen om de enkels, die wonden veroorzaakten, en des nachts aan een ijzeren ring in de muur. vaak werden ze geslagen en geschopt en bekogeld met stenen door het Afrikaanse publiek als met hun last door hun woongebieden sjokten.

 • Jos

  toen de Blanke Boeren Afrikaners, eenmaal een redelijke gezeten positie hadden, kwamen er vanaf de hele wereld mensen op af waaronder ook de Engelsen, die de zwarte bevolking uitrustte met wapens om hun te verdrijven, omdat ze goudaders gevonden hadden in hun gebied. dit is altijd, tot de dag van vandaag toe het motto van de zwarten gebleven; wij vechten als huurlingen voor jullie, maar we laten nooit één groep winnen, want dan hebben we niets meer over voor onze vernielzucht, en verder vinden we jullie spullen ook best leuk om te gebruiken.

 • Jos

  ik moet zeggen dat de waarde van koper of goud afhangt van de mensen die het willen gebruiken. goud word vrijwel uitsluitend gebruikt door mensen die in een decadente machtspositie zitten en is als een effect op vrouwen die een nachtje in de bedstede willen doorbrengen met status mensen. voor mij persoonlijk, en voor de meerderheid van de mensen, is koper een veel waardervoller stof dan goud, want de meeste elektrische apparaten gebruiken deze stof ipv goud.

 • Jos

  goud werd pas een hot item nadat de pioniers die de wereld verkenden en bewerkten, een veilige verzorgde luxueuzere plaats werd, waar nieuw op de zeepkist springende leiders psychologische praatjes gebruikten die inspeelden om hemelse paradijsen te schilderen op de egoistische begeertes van de mens als men maar zou gehoorzamen, en gruwelijke helse toekomsten op de angsten van de mens, als men niet naar hun zou luisteren. je kunt dit navinden op YouTube filmpjes die laten zien dat goud pas waardevoller werd in de tijd van de opkomst van de industrie en het consumentisme. goud is vrijwel uitsluitend bedoeld om vrouwen over te halen en te vlijen.

 • Jos

  de voornaamste reden waarom het een chaos in Afrika is geworden is door vanaf buitenaf ingevoerd multicuralisme. hoge pieten die binnenkwamen als de boel een beetje zwoel was, begonnen in te praten om allerlei volk gelijke rechten te geven. dit was om een bedoeling om groepen die grieven en jaloersheid of gemakkelijk om te praten waren, voor hun karretje te spannen om de grondeigenaren eruit te werken, zei het voor de mooie buurt of winsten op grondstoffen die daar gevonden waren. met multicuralisme bedoel ik niet zozeer dat zwarten en blanken geen helpers en vriendschappelijk voor een vredige toekomst werken, maar dat allerlei vuil volk geronseld kan worden om de goede mensen eruit te werken, die het zware werk eerst gedaan hebben, die meer geinteresseerd zijn op af en toe wat rond dwalen en jagen in de wildernis (als zijnde vakantie) en een leuk huiselijk leven, ipv macht en machtsposities, en decadentie protserige goud en marmer shit gebouwen in de focus/aandacht van de massamultimedia.

 • Jos

  in de donkere middeleeuwen noemden we degenen die niet wilden meewerken om de criminele mafia bende van de overheid machtiger en rijker te maken ‘ketters’ (verketteren). Pim Fortuyn noemde dit fenomeen ‘demoniseren’. in de hedendaagse moderne tijd worden deze mensen ingedeeld in de groep ‘geestelijk zwak, autistisch, labiel, enzovoorts’ de psychiatry is niets anders dan de inquisity van de overheid die zich voordoet als een wolf in schaapsklederen, of een engel des lichts, die u verblindt met zijn rijke taalgebruik en tovenarijen zodat u de indruk krijgt dat zij alwetend zijn.

 • Jos

  in die tijd nam de inquisity, vergezeld van een groep mannen die slagwapens zoals paalbijlen en zwaarden met zich mede droegen, wat wij nu de politie(k) zouden kunnen noemen, vaak kinderen mee van ouders als deze niet thuis waren, die zij opgespoord hadden via spionage door zich als gewoon klootjesvolk te verkleden en in kroegen enzo informatie te vergaren, naar zogenaamde kloosters waar deze kinderen de ambiance aangenaam moesten verzorgen. hetzelfde fenomeen kunnen wij nu ook heden ten dage herkennen op YouTube filmpjes waar men politie die het wat veiliger dan toen in die duistere middeleeuwen aandoet door zich te distantieëren van de kinderen middels het nieuwe afstandswapen; het pistool. de kloosters worden nu internaten, inrichtingen, psychiatrische klinieken genoemd, en daar (heb ik zelf ervaren) geschiedt exact hetzelfde; men dient het gebouw en de omgeving enzovoorts piekfijn in orde te maken, of men word op straat geschopt.

Mogelijk interessante boeken

Psychiaters te koop? Afscheid van autisme en ADHD Nieuwe wegen voor de geneeskunde De depressie-epidemie
 

Hoogleraar: "ADHD is boerenbedrog"

Hoogleraar psychotherapie prof. dr. Paul Verhaeghe, auteur van het boek "Het einde van de psychotherapie", stelt dat aandoeningen zoals ADHD en PDD-NOS niet bestaan. De symptomen natuurlijk wel: drukke of verlegen kinderen zijn een feit. Het probleem ontstaat wanneer een patient niet als een persoon met een aantal eigenschappen wordt beschouwd, maar als die eigenschappen worden gefilterd tot een paar goed te classificeren afkortingen. Diagnose van zon soort aandoening gebeurt meestal met behulp van de DSM, een diagnostisch handboek dat niet, zoals men zou verwachten, samengesteld werd door onafhankelijke wetenschappers maar eerder een allegaartje van meningen is. De samensteller is de Amerikaanse Psychiatrische Associatie, een belangenvereniging die ooit zelfs met een stemming besloot of homoseksualiteit al dan niet een categorie moest worden. Zo worden ook te pas en te onpas aandoeningen toegevoegd, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie. Zo kan er bijvoorbeeld weer een nieuwe pil in de markt worden gezet tegen een abnormaal lange rouwperiode. De DSM methode valt dus moeilijk wetenschappelijk te noemen, en blijkt in de praktijk al helemaal niet bij te dragen aan een structurele oplossing.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net