Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

REVU reportage: Pillen van de Duivel: De Killer Pil (antidepressiva)

Datum: 25 november 2009, 20:25 ~ Bron: REVU
REVU cover

REVU cover, 2009

Ids I. pleegde een moord. Maar: is híj de killer of zijn de antidepressiva die hij gebruikte de schuldige. Een reconstructie.

De 64-jarige Elzelien K. uit Badhoevedorp werd 24 november j.l. veroordeeld tot 8 jaar cel wegens de dubbele moord op haar man en dochter. Ze bracht hen tijdens hun slaap met een bijl om het leven. Haar advocaten pleitten ervoor dat ze vrijuit moest gaan, omdat ze volledig onder invloed was van antidepressiva, maar het mocht niet baten. De rechtbank oordeelde dat ze weliswaar verminderd toerekeningsvatbaar was, maar dat ze nog wel haar eigen wil kon bepalen. Ze zou haar gezin hebben vermoord om hen het verdriet van haar eigen zelfmoord te besparen. De zelfmoordpoging van de vrouwe, ze reed tegen een boom, mislukte. De centrale vraag in deze rechtszaak was of K. de bijlmoorden kon worden toegerekend. Ze was kort voor de fatale nacht weer begonnen met het slikken van het antidepressivum Seroxat. Eenzelfde vraag staat centraal in het dossierverhaal in de Revu van deze week. Ids I. werd veroordeeld tot 24 jaar celstraf, wegens de moord op een onschuldige vrouw. Hij claimt zelf dat het kwam door zijn medicijnen. Het hoger beroep in deze zaak dient op 27  november.

Bron: REVU

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Slikken Het einde van de psychotherapie Top 100 van meest gebruikte medicijnen Psychiaters te koop?
 

Tros Radar undercover bij farmaceutische bedrijven

Bezig met laden video...
Tros Radar: Deel 1 / Deel 2
Jaarlijks overlijden in Nederland meer mensen door medicijnen dan in het verkeer. Toch wil de farmaceutische industrie documenten over bijwerkingen niet openbaar maken.

Steeds vaker wordt het duidelijk dat dodelijke bijwerkingen worden verzwegen, en dat de bedrijven weinig tot niets om het welzijn van mensen geven.

De bedrijven worden beloond voor het zo lang mogelijk 'beter maken' van mensen, en niet voor het beter gemaakt hebben van mensen. En dat is te merken, vooral in de psychiatrie, waar medicijnen ongegeneerd mensen chronisch ziek maken en houden.

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net