Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: De psychiatrie houdt zich al 7 jaar stil

Psychiatrie: Een Industrie des Doods (video documentaire)

Datum: 3 oktober 2009, 07:44 ~ Bron: CCHR

Psychiatrie: Een Industrie Des Doods (documentaire van de CCHR) In 2006 heeft de Citizens Commission on Human Rights (CCHR), in Nederland Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) geheten, een documentaire over de psychiatrie gemaakt. De film duurt 108 minuten.

Door middel van zeldzame historische en hedendaagse beelden en interviews met meer dan 160 artsen, advocaten, hoogleraren, overlevenden en deskundigen van de geestelijke gezondheids industrie en haar mishandelingen, doet deze documentaire licht schijnen op de waarheid van de brute pseudowetenschappelijke en multi-miljarden fraude die de psychiatrie in werkelijkheid is.

Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.

Mirror (Google Video) | Download (FLV formaat)

Wilt u deze video liever op DVD thuis ontvangen? Klik hier om een gratis DVD kit met begeleidende documentatie te bestellen bij de CCHR.

De CCHR is aan Scientology gelieerd waardoor ze volgens sommige mensen niet geloofd zouden moeten worden, maar ze verrichten levensreddend werk voor miljoenen mensen in de wereld en het is in Nederland verboden om met leugens mensen van noodzakelijk geachte behandeling af te houden. Dus je kunt de informatie in deze video serieus nemen.

Bron: CCHR

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Wie is van hout ... Slikken Metanoia Nieuwe wegen voor de geneeskunde
 

Netwerk: Weg met TBS?

Het merendeel van de gezaghebbende tbs-advocaten uit Nederland raden hun cliënten af om mee te werken aan een tbs-onderzoek. De advocaten hekelen de onrechtvaardige aard van TBS, de willekeur door psychiaters en de discriminatie op basis van wetenschappelijk ondeugdelijke diagnoses.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!