Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Psychiaters zijn misdadigers

Datum: 16 juli 2009, 07:43

Psychiaters: Door de staat beschermde criminelen De kop van dit bericht stelt dat psychiaters misdadigers zijn. En elders op deze website maken we via gedegen bronnen en wetenschappelijke informatie duidelijk dat het de waarheid is.

Toch blijft het misschien vreemd dat psychiaters niet boos worden om dergelijke uitspraken, en dat ze het proberen te negeren.

Maar zou een crimineel zich er aan storen dat je hem een crimineel noemt?

Psychiatrie is feitelijk gezien een valse wetenschap, omdat er geen bewijs is voor enige hersenstoornis voor geen van elke psychiatrische diagnose. En dit zeggen talloze hoogleraren en wetenschappers, dus het is de waarheid.

Psychiaters martelen mensen, en doen zulke absurd wrede en onmenselijke dingen, dat het gewoon ongeloofwaardig is door het inhumane karakter van hun daden. Het is moeilijk te geloven dat mensen tot de gruwelijke misdaden in staat zijn die psychiaters begaan. En voor mij is het motief eigenlijk ook nog steeds niet duidelijk. Maar vast staat wel dat ze liegen, en dat is natuurlijk heel gevaarlijk gezien de impact van hun handelen. Meer dan 1 miljoen mensen die dagelijks antidepressiva slikken bijvoorbeeld, of de ADHD epidemie.

Steeds meer mensen worden ‘psychiatrisch ziek’ en moeten schadelijke behandelingen ondergaan die ze wetenschappelijk gezien – op termijn – nog veel zieker maken, of chronisch ziek houden.

Geld kan naar mijn mening niet het hoofdzakelijke motief zijn. Een farmaceutisch bedrijf is als een roofdier en zal proberen om zo veel mogelijk winst te maken om te kunnen overleven in de concurentiestrijd. Van een bedrijf kun je niet verwachten dat het nadenkt over ethische aspecten.

Maar voor een arts, als ‘beroepsgroep’, is het onlogisch. De psychiatrie komt heel onnatuurlijk over, en is super destructief.

Antidepressiva veroorzaken juist meer zelfmoorden, en drijven volkomen nette en normale mensen tot waanzinnige misdaden en moord.

Psychiaters veroorzaken dus juist veel maatschappelijke schade, en profiteren er gretig van. Maar het is gewoon niet logisch dat een ‘arts’ dergelijke misdaden begaat, of kán begaan, omwille van geld.

Dan is er natuurlijk de ideologie om het ras te zuiveren, die eerder al tot de holocaust heeft geleid. Het is duidelijk dat het iets is dat nauw verbonden is met de psychiatrie, en dat ze zelfs na de oorlog jaren lang zijn doorgegaan met het moorden, niet alleen in Duitsland, en toen in 1950 overstapten op antipsychotica. En de modernste antipsychotica veroorzaken de meeste doden. Toeval? Ik denk het niet.

Wat mij in ieder geval duidelijk is tot op heden is het volgende:

– psychiaters doen het niet voor het welzijn van de patiënten, dat is volledig uitgesloten. Ze kunnen best goede bedoelingen hebben en het niet beter weten. Maar feitelijk richt psychiatrische behandeling in vrijwel elk individueel geval meer kwaad dan goed aan, en wanneer je alternatieve behandelingen in beschouwing neemt, zoals geavanceerde vormen van psychotherapie, dan is het duidelijk dat psychiatrische behandeling geen bestaansrecht heeft en een onnodig kwaad is. Een echte arts die geeft om het welzijn van de patiënt zou hem of haar dan doorverwijzen naar een psychotherapeut omdat er dan meer kans is op herstel, zonder de verschrikkelijke bijwerkingen van de psychiatrische behandeling.

– psychiaters doen het niet voor een veilige samenleving, dat is eveneens volledig uitgesloten. Antidepressiva veroorzaken juist meer zelfmoorden, dat bewijzen klinische onderzoeken keer op keer. Tevens maakt antidepressiva anti-sociaal, en drijft het volkomen nette en ‘normale’ mensen tot waanzinnige misdaden en moord. En ook ADHD medicijnen veroorzaken extreem agressief gedrag en zelfmoord. Het Europees Parlement is juist een onderzoek gestart naar deze bijwerking van ADHD middelen.

Maar antipsychotica is net zo gevaarlijk. Met geavanceerde ‘liefdevolle’ psychotherapie kunnen mensen beter herstellen en hebben ze de kans om volledig te herstellen, en is er veel minder terugval. De antipsychotica is zeer destructieve medicatie, die de symptomen tegelijkertijd onderdrukken en verergeren, zodat wanneer iemand zijn medicijnen vergeet terecht komt in een verschrikkelijke psychose die vele maanden kan aanhouden.

Neem daarbij nog eens de absurd hoge kosten doordat mensen verslaafd raken aan psychiatrische medicijnen, en alle lichamelijke complicaties die daardoor ontstaan.

Een jongen die op 18 jarige leeftijd chronisch ziek gemaakt wordt door een psychiater, kost zijn leven lang sociale zorg, psychiatrische behandeling, medicijnen e.d. Terwijl dezelfde jongen met Soteria therapie binnen 2 maanden tot 2 jaar (afhankelijk van de complexiteit van de problemen), zonder medicijnen en met veel minder kans op terugval, goed kan herstellen (90% herstelt goed), met een grote kans op volledig herstel. Deze mensen leveren dan juist veel geld op, omdat ze kunnen werken. En er zal maar iemand zoals Albert Einstein tussen zitten, die net even op een andere manier denkt dan de rest. En met een liefdevolle behandeling, die ze juist echt beter maakt, zullen deze mensen natuurlijk ook veel minder snel overlast veroorzaken of een ernstig misdrijf plegen.

Op deze website vind je geregeld berichten van bijvoorbeeld moeders die berichten dat hun goedaardige zoon die normaal niemand kwaad zou kunnen doen, een potentiële moordenaar was geworden door de psychiatrische behandeling met isoleercel en giftige injecties onder dwang.

Voor een veilige samenleving doen ze het dus zeker niet. Psychiatrische behandeling zet mensen aan tot haat en gruwelijke misdaden.

Wat blijft er dan nog over? Rasveredeling (eugenetica) misschien? Willen ze de zwakken in het menselijk ras doden of beletten om zich voort te planten? Is dat hun motief ‘ten dienste van de mensheid’, zoals een arts betaamt?

Indien het zo is, dan blijft het een feit dat ze het met list en bedrog doen. Ze durven blijkbaar niet eerlijk uit te komen voor hun motieven, en dat geeft denk ik wel iets aan.

 

Mogelijk interessante boeken

Psychiaters te koop? Wie is van hout ... Ziek van Angst Het einde van de psychotherapie
 

Psychiatrisch onderzoekers ontmaskerd

In deze uitzending van VARA/VPRO Argos worden psychiatrisch onderzoekers ontmaskerd. Antidepressiva van het type SSRI blijken de kans op zelfmoord bij kinderen te verdubbelen. Maar de bewuste psychiatrische onderzoekers trachten het publiek het tegenovergestelde wijs te maken met gehaaide misleiding. In deze reportage vallen ze door de mand.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net