Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 

Moraliteit en "de betekenis van het leven"

"Wat is de betekenis van het leven?" is een vraag die velen tot wreedheden heeft gedreven, jegens zichzelf en jegens anderen.

Wanneer moraliteit wordt gereduceerd tot een empirische eigenschap van de sociale wetenschappen, welke theorie zou dan mogelijk het idee kunnen voorkomen dat moraliteit een illusie is?

Neem deel aan de discussie op forum.politics.be (NL) en onlinephilosophyclub.com (EN)
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

“Psychiaters zijn beroepsleugenaars en meester in het misleiden van het publiek”

Datum: 7 augustus 2009, 09:19 ~ Bron: PSY

rvu logoNaar aanleiding van de toenemende kritiek op de psychiatrie en het feit dat steeds minder mensen psychiaters nog geloven, zijn psychiaters een TV serie begonnen waarin prominente psychiaters worden geïnterviewd om te laten zien wie een psychiater nu eigenlijk is, en wat hij doet.

Bekijk de eerste uitzending

Ze tonen zich van hun kwetsbare kant en doen alsof ze zich van geen kwaad bewust zijn, en tussen de regels door verspreiden ze nog enkele leugens over niet bestaande hersenziektes en chemische onbalanzen waar geen enkel bewijs voor bestaat. Maar ze lijken zich in de serie van geen kwaad bewust te zijn en je krijgt welhaast het idee dat psychiaters eerlijke artsen zijn, die hun best doen om mensen echt te helpen, wat gezien de feiten dus absoluut niet zo is.

Psychiaters zijn misdadigers van de ergste soort. Ze maken het leven van miljoenen mensen kapot. Ze martelen mensen anno 2009 in Nederland. Of zij we dat alweer vergeten:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Psychiaters richten ongelooflijk veel schade aan, voor de samenleving, voor de mensen die ze behandelen en voor onze toekomst. Er is sprake van een depressie epidemie, en een ADHD epidemie, en een epidemie van nog veel meer psychiatrische stoornissen. Psychiaters schrijven mensen op basis van valse wetenschap, immens schadelijke of verslavende middelen voor die de problemen op termijn verergeren of chronisch maken. Steeds meer mensen worden psychiatrisch ziek, en de psychiater weet van niets…

En dan te bedenken dat er helemaal geen bewijs is voor enige fysiologische hersenziekte voor geen van elke psychiatrische diagnose.

Psychiaters zijn bedriegers, en ze proberen mensen met deze TV serie te misleiden om te geloven dat psychiaters gewoon goede mensen zijn, terwijl ze dat (over het algemeen) helemaal niet zijn.

Waarom denk je bijvoorbeeld dat hoogleraar psychiatrie Loren Mosher zijn titel psychiater opgegeven heeft? Dat deed hij omdat het gevestigde psychiatrische establishment verschrikkelijke misdaden begaat en omdat hij daar niet langer bij betrokken wilde zijn.

Psychiatrie is corrupt vanuit de kern. Helemaal niets wat psychiaters doen is wetenschappelijk legitiem.

Ik heb mij nu inmiddels zo’n 3 jaar intensief met het onderwerp psychiatrie bezig gehouden, en de vraag die bij mij speelde was: waarom doen psychiaters de (gruwelijke) dingen die ze doen? Waarom laten ze het gebeuren, of waarom voeren ze het uit?

Wat ik inmiddels weet is dat psychiaters het (over het algemeen bezien) zeer zeker niet doen voor het welzijn van de ‘patiënten’, want wanneer je kritisch naar de feiten kijkt dan zie je dat ze in vrijwel elk individueel geval meer kwaad dan goed doen met hun behandelingen. Ze veroorzaken juist vaak de problemen, zoals dat ze schizofrenie met hersenmedicatie chronisch maken (zie PubMed studie) en dat ze zorgen dat die mensen 50% sneller sterven, terwijl eerlijke psychotherapie 90% van die mensen kan doen herstellen. Dat zijn misdaden van ongekende proporties.

En ook voor een veilige maatschappij doen ze het zeker niet, ook al is het natuurlijk onzinnig dat een ‘arts’ zich vanuit zijn funktie druk maakt over de veiligheid van de maatschappij…

Antidepressiva bijvoorbeeld veroorzaken juist meer zelfmoorden, blijkt telkens weer uit klinische onderzoeken. Maar ze veroorzaken ook meer criminaliteit en moordgedrag. En ADHD medicijnen ook, blijkt uit grote studies. De Europese Unie is daar juist een onderzoek naar gestart.

Dus voor een veilige maatschappij doen ze het zeker niet. En wat te denken van de miljarden die verdwijnen in de psychiatrie? De kosten voor de behandeling met medicijnen, en de medische behandelingen die door de bijwerkingen van de medicijnen nodig zijn, is nog maar een klein gedeelte van groeiende financiële last. Wat te denken van de sociale zorg (levenslange uitkering) voor al die mensen die chronisch ziek gemaakt worden, en die met eerlijke behandeling gewoon weer hadden kunnen werken en een gelukkig leven hadden kunnen hebben?

De Tweede Kamer wil de psychiatrie hard gaan aanpakken, want ze zijn bang voor een nieuw AOW debâcle.

Psychiatrie veroorzaakt dus meer leed en maatschappelijke schade dan dat het voorkomt. En dat gaat natuurlijk gepaard met misleiding om mensen te laten geloven dat ze juist veel leed en schade voorkomen. En dat is het beroep van een psychiater, het publiek misleiden en voorliegen op basis van valse wetenschap / een wetenschappelijke dogma (samenhangsel van leugens).

‘Eerlijke’ hoogleraar psychiatrie Thomas S. Szasz heeft er een boek over geschreven, Psychiatrie: De Wetenschap van het Volk Bedriegen. Deze TV serie is gewoon misleiding en een poging om hun hachje te redden.

De psychiatrie moet verdwijnen want ze richten op vrijwel elk gebied schade aan. De psychiatrie is als een blok aan het been voor de samenleving.

Psychiaters doen alsof ze van niets weten, maar het zijn dan ook professionele leugenaars.

Voor onze toekomst hebben we een eerlijke wetenschap nodig, waarin wel plaats is voor mensen met visie. Psychiaters denken dat hun kijk op de realiteit de enige juiste is. Ze hebben zelf echter niet door wat een destructieve invloed hun kijk op de realiteit heeft op mensen. Zie bijvoorbeeld hoe psychiater Bram Bakker in de TV serie publiekelijk Louis Van Gaal analyseert en onderuit haalt. Zo gaat dat in de praktijk van de psychiater niet anders.

Je ziet duidelijk dat hij toekomstvisie ontbeert en dat hij zijn kijk op de realiteit baseert op basis van waarneembare factoren. Hij ziet alleen maar een ‘mogelijkheid’ voor een onzeker iemand die uitspringt uit zijn onzekerheid. En mensen zijn onzeker, dus indien je Louis dit zou vertellen dan kan hij mogelijk niet anders dan het geloven, want ook hij kan niet in de toekomst kijken.

Maar ondertussen is de drive die hem leidt tot het gedrag voor hemzelf gebaseerd op onvoorziene factoren die nog moeten komen, en heeft het helemaal niets te maken met onzekerheid in het verleden, wat alleen maar een onderdeel van het proces zou kunnen zijn geweest dat heeft geleid tot een proces ‘tot in de toekomst’. Psychiaters begrijpen dat niet.

In de psychiatrie is geen plaats voor mensen met talent. De zwaksten in de klas met artsen in opleiding worden aangetrokken tot het beroep psychiater, omdat ze daar juist beloond worden voor het gebrek aan kwaliteiten.

Je ziet erg duidelijk dat er in de afgelopen 50 jaar een systeem is ontstaan waarin psychiaters met talent effectief worden verdrukt.

Hoe kan het ook anders, want waarom zou je anders antipsychotica injecteren bij mensen, als je weet dat dat de problemen ongeneeslijk maakt, terwijl eerlijke therapie ze wel zou kunnen herstellen? Of waarom zou je meehelpen om de depressie epidemie aan te wakkeren? Of waarom zou je meehelpen om de ADHD epidemie aan te wakkeren, en steeds meer kinderen cocaïne achtige medicatie te laten slikken, terwijl de wetenschap aantoont dat dat na 2-3 jaar gebruik een averechts effect heeft op het gedrag, buiten de schade aan het lichaam wat er nog eens bij komt?

Een echte arts doet zoiets niet hoor, die werkt daar niet aan mee. Psychiatrie is corrupt vanuit de kern, en de reden dat juist de zwaksten uit de klas met artsen in opleiding psychiater worden is omdat ze in de psychiatrie juist beloond worden voor het gebrek aan kwaliteiten. Ze worden beloond met geld, status en macht zodat ze het gevoel hebben iets te betekenen.

Het gebrek aan talent bij psychiaters zorgt ervoor dat ze vatbaar zijn voor complexe ideologieën waarmee ze de meest gruwelijke misdaden kunnen begaan. Het is voor hun als het ware een religie, waarin ze geloven dat het wetenschap is. Dit heet wetenschappelijke dogma.

Om een lang verhaal kort te maken, psychiatrie is een misdadige praktijk en deze TV serie is valse propaganda om mensen te laten denken dat psychiaters gewoon aardige, eerlijke en betrouwbare artsen zijn, wat het dus absoluut niet zijn.

Bron: PSY

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Psychiaters te koop? Wie is van hout ... Ziek van Angst Het einde van de psychotherapie
 

Netwerk: Weg met TBS?

Het merendeel van de gezaghebbende tbs-advocaten uit Nederland raden hun cliënten af om mee te werken aan een tbs-onderzoek. De advocaten hekelen de onrechtvaardige aard van TBS, de willekeur door psychiaters en de discriminatie op basis van wetenschappelijk ondeugdelijke diagnoses.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family