Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Psychiaters veroorzaken ramp: Kosten ADHD medicatie in 3 jaar tijd verdubbeld

Datum: 26 augustus 2009, 17:40 ~ Bron: De Morgen

Psychiaters veroorzaken een catastrofe. Ze verzieken de gezondheid van vele honderdduizenden Nederlandse kinderen en ze zorgen voor een financiële ramp, doordat de kinderen straks noodgedwongen de Wajong (arbeidsongeschiktheidsuitkering) instromen voor de rest van hun leven, want daar zorgen de destructieve medicijnen en het blok aan het been etiket wel voor.

kinderpsychiater

Kinderen aan de drugs - De kinderpsychiater

De kosten voor de ADHD medicijnen zijn bij lange na niet alle kosten. Buiten de sociale zorg die miljarden gaat kosten, wat te denken van de toekomst van de kinderen die vernield wordt, waar ook mensen zoals Albert Einstein tussen kunnen zitten. Zonder behandeling hadden die kinderen gewoon kunnen werken. En met de juiste hulp bij eventuele concentratieproblemen, wat te maken kan hebben met wel 100 verschillende factoren, zoals te weinig natuur, verkeerde voeding, verkeerde opvoeding (dagritme/structuur), zouden die kinderen een volkomen gelukkig en gezond leven hebben, evenals elk ander normaal kind. Zonder aangeboren ziekte of wat dan ook voor ‘chronisch ziekmakende’ psychiatrische leugens.

ADHD medicijnen hebben een gelijke werking op de hersenen als regelmatig cocaïnegebruik tonen grote betrouwbare studies aan. Hoogleraar Ivan Wolffers trok recent nog aan de bel over de gevaarlijke bijwerkingen van ADHD medicijnen, waardoor kinderen sneller in het criminele circuit terecht zouden komen. ADHD medicijnen veroorzaken extreem gewelddadig gedrag. Het soort gedrag dat psychiaters vervolgens weer gaan ‘behandelen’ in TBS klinieken…

En dan te bedenken dat ADHD medicijnen volgens de grootste onderzoeken na 2-3 jaar gebruik een averechts effect hebben op het gedrag en de concentratieproblemen. Buiten de problemen in het lichaam die er nog eens bijkomen door de werking van de medicijnen, zoals (dodelijke) hartproblemen, het remmen van de lichamelijke groei.

verzieken kinderen adhd drugsPsychiaters maken doelbewust chronisch zieke patiëntjes van volkomen gezonde kinderen. Het is een grote schande en een onmenselijke praktijk.

Luister bijvoorbeeld eens naar psychiater Sjef Teuns op Radio 1. Hij zegt het ook: ADHD is nep. Het is een waandiagnose, puur en alleen bedacht om destructieve en verslavende middelen aan kinderen te kunnen voorschrijven.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

En wees nu toch eens niet zo ongelooflijk naïef. Psychiaters zijn kwade geesten, dat bewijzen ze keer op keer. Ze hebben geen goede intenties met die middelen. Wordt nu toch a.u.b. eens wakker, de gezondheid van uw kind staat op het spel!

Gelooft u niet wat ik hier schrijf, luister dan gewoon eens naar de echte wetenschappers, zoals de mensen bij Pharmaceutisch Weekblad:

Pharmaceutisch Weekblad: Gezondheid ADHD'ers op het spel

PW: Gezondheid ADHD'ers op het spel, klik voor groot formaat

Klik hier voor de originele publicatie (PDF)

Waarom zeggen die wetenschappers dat de gezondheid van de kinderen op het spel staat? Zijn die mensen daar niet helemaal in orde? Zijn het complot denkers of sekte leden?

Of zijn het gewoon eerlijke wetenschappers die iets willen doen aan de psychiatrische misdaden die de gezondheid van onze kinderen in gevaar brengen?

~ Quote uit De Morgen ~

De uitgaven voor het ADHD-middel Ritalin zijn in de periode 2005-2008 gestegen van 4,2 tot 7,6 miljoen euro. Dit bedrag omvat zowel de door het Riziv terugbetaalde als andere Rilatine.

De Riziv-uitgaven voor Rilatine stegen in de vermelde periode van 1,2 tot 3,5 miljoen euro. Dat blijkt uit het antwoord van federaal minister van Sociale Zaken Laurette Onkelinx op een schriftelijke vraag van Kamerlid Rita De Bont (Vlaams Belang).

Uit bovenstaande cijfers blijkt dus dat meer dan de helft van de Rilatine wordt voorgeschreven buiten de vergoedingscriteria van het Riziv (Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering). Als er duidelijke aanwijzingen zijn voor overmatig gebruik, zullen volgens Onkelinx de noodzakelijke maatregelen getroffen worden. Voor alle door de apotheker afgeleverde Rilatine heeft een arts een voorschrift opgesteld voor zijn patiënt. Het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproblemen is met een studie bezig over het gebruik van psychotherapeutica in ons land. (belga/tw)

Bron: De Morgen

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Afscheid van autisme en ADHD Medicijnen 2006-2007 Psychiaters te koop? ADHD-medicatie
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!