Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Psychiaters richten zich nu ook op huisdieren

Datum: 29 augustus 2009, 07:44

AMSTERDAM –  Blaft of gromt je hond te veel of krabt je kat je nieuwe tapijt open? Dan is psychiatrische medicatie misschien iets voor je huisdier. De farmaceutische industrie ziet er in elk geval veel brood in. Zo meldt Dagblad De Pers.

Psychiatrische Medicatie voor honden, huisdier psychiater

Psychiatrische medicatie voor honden bij de dierenpsychiater

De komende jaren verwachten fabrikanten verschillende medicijnen op de markt te brengen en dan zal er ook gericht reclame gemaakt worden.

Blaffen en grommen

Huisdieren, zoals een hond of kat, kunnen heel schattig lijken totdat ze tegen vreemden beginnen te blaffen en grommen of spullen in huis gaan stukbijten en -krabben.

Tot voor kort probeerden de eigenaren dit op te lossen door gerichte trainingen en opvoed cursussen te volgen. Echter tegenwoordig heeft de hondenbezitter hier geen tijd meer voor. Deze groep begint in toenemende mate om pillen te vragen bij de dierenarts of –winkel om hun beestje in toom te kunnen houden.

Antidepressiva

Deze trend was in de Verenigde Staten in de afgelopen jaren al te zien. De uitgaven voor huisdieren steeg daar sterk en dit is toe te wijzen aan het toenemende gebruik van geest veranderende medicijnen voor huisdieren.

Het bedrijf Novartis kwam als eerste een paar jaar geleden met een middel tegen verlatingsangst. Dit om dieren die te veel alleen worden gelaten en daardoor vaak enorm veel geluid maken met hun gejank, rustiger te krijgen. Het medicijn bevat dezelfde stof als wat er in het antidepressivum Anafranil zit.

Lastige honden

De dagen van de traditionele hondentrainer lijkt geteld. Het drukke moderne leven vraagt om snel resultaat waardoor hondenbezitters steeds minder geduld hebben om eerst wekenlang met hun hondje op cursus te gaan. Ze zullen daarom sneller naar medicijnen grijpen. Hier speelt de dierenfarmacie dus slim op in en het biedt psychiaters nieuwe groeikansen.

Bron: De Telegraaf

Fidolin® voor drukke honden

De volgende video is een parodie (satire) op de in Amerika welbekende TV-reclame voor ADHD medicijnen voor kinderen. Het bovenstaande artikel is echter wel degelijk serieus.

Bezig met laden video…

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

 

Mogelijk interessante boeken

Psychiaters te koop? Collision Metanoia Afscheid van autisme en ADHD
 

Toezicht op psychiaters faalt

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net