Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Psychiaters houden zich nog steeds stil

Datum: 23 februari 2009, 14:28 ~ Bron: Wetenschap: Schizofrenie wordt niet door genen veroorzaakt

Dit is een vervolg op Psychiaters houden zich stil

Het is inmiddels 6 maanden na ons eerste bericht aangaande het feit dat psychiaters niets ondernemen tegen mensen of websites die het beroep psychiater belachelijk en ongeloofwaardig maken. Ze ondernemen niets tegen claims dat psychiaters bijvoorbeeld niet het beste voor hebben met patiënten en dat het verstandiger is om vooral geen psychiatrische medicijnen te accepteren omdat die je juist ziek maken of houden. Of bijvoorbeeld de claim dat antipsychotica dodelijke middelen zijn. Of dat psychiaters mensen (soms tot de dood er op volgt) martelen. Of dat psychiaters moedwillig ziekte epidemieën aanwakkeren met leugens, en ga zo maar door.

Het is in Nederland streng verboden om mensen van noodzakelijk geachte medisch hulp af te houden, of om leugens over medische behandelingen of zelfs een gehele professie te verspreiden. Dus indien psychiaters oprecht waren dan zouden zij met een eenvoudige aanklacht deze website offline moeten kunnen krijgen, waarmee ze direct aan het publiek duidelijk kunnen maken dat ze wel te vertrouwen zijn en dat wat er op deze website vermeld staat niet juist is.

Maar zoals blijkt houden psychiaters zich stil…

Elke andere zichzelf respecterende arts zou harde acties ondernemen, maar niet psychiaters. Die zijn waarschijnlijk bang dat mensen dan vragen gaan stellen waar ze geen antwoord op hebben.

Steeds meer mensen beginnen te twijfelen aan de oprechtheid van psychiaters, en ze ondernemen niets. Het enige dat mij tot op heden is opgevallen zijn extra heftige propaganda campagnes in de media waarin psychiaters mensen voor zich proberen te winnen met weer nieuwe leugens…

Nieuwe leugens over vermeende genetische verbanden, nieuwe leugens over vermeende relaties tussen ADHD en maatschappelijke problemen.

“De reden dat deze nieuwste studie geen bewijs voor een gen vond is omdat zulke genen niet bestaan,” zegt Jay Joseph, auteur van “The Missing Gene: Psychiatry, Heredity, and the Fruitless Search for Genes.”

“Meer dan 25 jaar heeft de psychiatrie gezocht naar een schizofrenie gen” zegt hij. ”Ze blijven falen.”

“Onderzoek heeft nog nooit een link tussen genen en schizofrenie aangetoond” zegt Mary Boyle, emeritus hoogleraar klinische psychologie aan de University of East Londen. “Er is ongelooflijk veel tijd en geld gespendeerd. Desondanks is er helemaal niets uit voortgekomen. Indien mensen door willen gaan met dit type onderzoek, ik wens ze veel succes. Maar mijn verontrusting is dat ze veel belastinggeld ontvangen voor hun onderzoek.”

Bron: Wetenschap: Schizofrenie wordt niet door genen veroorzaakt

Psychiaters liegen er op los, en telkens weer komen de leugens uit. Maar het absurde is: mensen blijven telkens opnieuw geloven in de leugens.

Opzich is het natuurlijk wel begrijpelijk. Je moet een arts kunnen vertrouwen.

Maar een arts martelt mensen niet. Een arts maakt mensen niet zieker dan ze al zijn. Een arts wakkert geen ziekte epidemieën aan. Een arts bepaalt niet of bepaalde groepen mensen onwenselijk zijn voor ‘de maatschappij’. Een eerlijke arts maakt mensen niet wijs dat ze een hersenstoornis hebben terwijl daar geen enkel bewijs voor is, en gaat ze zeker geen medicijnen geven ter behandeling van die ‘onzichtbare’ ziekte.

Waarom psychiaters mensen bedriegen en onmenselijke dingen doen? Het is mij nog steeds niet duidelijk. Het lijkt er op dat er een complexe ideologie aan hun handelen ten grondslag ligt die voortkomt uit persoonlijke zwakheid.

Psychiaters waren namelijk van oudsher het ondergeschoven kind in de medische wetenschap. Andere artsen keken op psychiaters neer en beschouwden ze niet als echte artsen. Vanuit die basis is mogelijk in de drang naar het overtreffen van artsen in andere medische specialismen een wetenschappelijke evolutie ontstaan waarin de toenmalige psychiaters ter ondervanging van persoonlijke gebreken ideologieën gingen vormen die ze (voor hun gevoel) op gelijke voet of boven collega artsen plaatsten, en die tevens voor financiële beloning zorgde vanuit de farmaceutische industrie.

Het hele principe van het verwerven van eer van ‘arts’ zijn en het afleggen van een eed en het daar naar handelen werden mogelijk verruild voor eigen ideologieën die ze zowel machtig als rijk maakten.

Deze evolutie heeft geresulteerd in een systeem waarin eerlijke psychiaters met talent effectief worden verdrukt en waarin de zwaksten in de klas met artsen in opleiding worden aangetrokken tot het beroep psychiater omdat ze daar in tegenstelling tot in andere medische professies beloond worden voor hun gebrek aan bepaalde kwaliteiten die artsen in andere specialismen tot een succesvol arts maken.

Maar dit is een hypothese.

Het feit is nu eenmaal dat psychiaters leugenaars zijn, dat ze tot gruwelijke dingen in staat zijn als ‘beroepsgroep’ en dat ze niet het beste voor hebben met patiënten maar vaak handelen op basis van ideologieën (bijvoorbeeld ‘ten behoeve van de maatschappij’).

Het wordt tijd dat psychiaters vervolgd worden voor hun daden en dat er mensen opstaan die wél het beste voor hebben met patiënten en die begrijpen hoe belangrijk al die mensen met psychische problemen zijn voor ons allemaal, want zonder problemen geen vooruitgang.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Medisch journalist Robert Whitaker bespreekt het frauduleuze handelen van psychiaters met hoogleraar psychiatrie Loren Mosher en patiënten in het Soteria huis in Amerika.

Note: er zijn natuurlijk ook echt eerlijke psychiaters, ook al zijn ze eerder schaars en vaak een radicale criticus van hun eigen professie. Het zijn echter de psychiaters die eindverantwoordelijk zijn voor het wel en wee in de psychiatrie. Dat is de reden dat we psychiater als de verantwoordelijke voor de wanpraktijken aanspreken.

Farmaceutische bedrijven bedenken geen misdadige medicijnen uit het niets, ze handelen niet buiten de wetenschap om. Het zijn de psychiaters die het daadwerkelijk zo willen. De bedrijven voorzien in vraag.

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Collision Psychiaters te koop? Afscheid van autisme en ADHD Hoezo ADHD?
 

Bijwerkingen antidepressiva verzwegen

Meer dan 1 miljoen Nederlanders slikken antidepressiva. Er is sprake van een depressie epidemie. De middelen blijken verslavend en hebben nare bijwerkingen.
Een fopspeen (actieve placebo) werkt 100% zo effectief. En er is helemaal geen bewijs voor een ziekte in de hersenen.
Daarbij veroorzaken antidepressiva juist meer zelfdodingen en extreem gewelddadig gedrag.
Argos op Radio 1 over antidepressiva

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Bron: VPRO/Vara

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net