Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Psychiaters bedenken nieuw dubieus middel tegen depressies, inclusief nieuw fabeltje

Datum: 14 mei 2009, 09:40 ~ Bron: Nu.nl

Alice in Wonderland - biologische klokKeer op keer bedriegen psychiaters mensen op grote schaal. En beginnen we net goed en wel door te krijgen dat het ‘chemisch onbalans’ fabeltje als oorzaak voor depressieve gevoelens een keiharde leugen is geweest, en dat SSRI antidepressiva een fopspeen zijn en toch wel bijzonder ernstige bijwerkingen hebben, komen psychiaters weer met een nieuw fabeltje en bijbehorend medicijn voor weer een nieuw bedachte ‘hypothetische hersenstoornis’ als oorzaak voor de depressieve gevoelens.

Ditmaal zou een ontregelde biologische klok in de hersenen de oorzaak vaak zijn, die kan worden uitgebuit met een nieuw medicijn (natuurlijk in combinatie met de beruchte ‘psychiatrische therapie’ voor de nodige ‘ziekte-inzicht’ a.k.a. geloven dat je ziek bent) ipv. gewoon je leven aan te passen met psychotherapie waar de depressie vaak ook voor bedoeld is.

Zo te zien is de Nu.nl propaganda machine weer druk bezig met het likken van de hielen van heren psychiaters en het promoten van deze dubieuze rotzooi of zoals psychiaters het zelf altijd graag omschrijven ‘noodzakelijk kwaad’ (dat achteraf vaak toch niet zo noodzakelijk bleek, behalve dan voor de pocket van de psychiaters en de farmaceutische bedrijven)…

~ Quote uit Nu.nl ~

Herstel biologische klok om depressie tegen te gaan

AMSTERDAM – Veel mensen die aan een depressie lijden, hebben last van een ontregelde biologische klok. Een nieuw medicijn dat het bioritme herstelt, kan voor veel patiënten een uitkomst zijn.

Dit geneesmiddel, agomelatine, werd woensdag gelanceerd tijdens een bijeenkomst in Amsterdam.

Het is al langer bekend dat er een verband is tussen depressie en een storing van het biologische ritme. ”Het is voor het eerst dat de depressie via deze weg kan worden behandeld”, zei professor Johan den Boer van de Rijksuniversiteit Groningen.

”Dit middel is alleen bedoeld voor mensen met een ernstige depressie”, lichtte de hoogleraar biologische psychiatrie toe.

Symptoom

Een bekend symptoom van een verstoord bioritme is een ontregelde slaap-waakcyclus.

Hier heeft een grote meerderheid van de patiënten last van; ze hebben moeite met inslapen of ze worden ’s ochtends heel vroeg wakker, waardoor zij overdag vaak veel minder alert zijn.

Melatonine

Een van de ingrediënten van het medicijn is melatonine. Dit is een stof die mensen dag en nacht zelf aanmaken en die onder meer betrokken is bij de regulatie van de biologische klok.

Bij depressieve mensen is de productie van melatonine ’s nachts veel lager dan normaal. Het medicijn grijpt in in dit afwijkende proces.

Bron: Nu.nl

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Psychiaters te koop? Medicijnen 2004-2005 Wat je niet verteld is... De duisternis voorbij
 

Seroquel dodelijk?

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net