Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: De psychiatrie houdt zich al 7 jaar stil

Psychiater schiet vader en kinderen dood en pleegt zelfmoord

Datum: 21 augustus 2008, 08:48

Een psychiater heeft afgelopen woensdagochtend zelfmoord gepleegd na het dood schieten van een vader en zijn twee dochters.

Jack Hreiki, een 42 jaar oude psychiater, schoot de 26 jaar oude advocaat Chantal Ghanem, haar zus Cheryl, een 29 jaar oude accountant en hun vader Ghassan, een 58 jaar oude ingenieur neer in de plaats Batroumin in de noordelijke provincie Koura, Libanon.

De slachtoffers waren op weg naar hun werk in Tripoli toen zij plotseling werden neergeschoten met een shotgun.

Hreiki, die door plaatsgenoten werd omschreven als een ‘psychiater die psychologische hulp nodig had’, ging vervolgens naar huis en pleegde zelfmoord.

Een betrouwbare bron vertelde The Daily Star dat Hreiki bekend was met zijn slachtoffers aangezien hij verliefd was op Chantal, die hem 3 jaar lang heeft afgewezen.

De bron vertelde dat Hreiki ze heeft opgewacht en vervolgens hun weg blokkeerde met een shotgun. De vader probeerde nog tevergeefs om Hreiki te ontmoedigen te schieten en stapte uit zijn auto. Hij werd daarop direct neergeschoten en vervolgens richte Hreiki zich op zijn twee dochters.

Hreiki heeft Chantal herhaalderlijk bedreigd, vertelt de bron. De familie Ghanem had daar aangifte van gedaan bij de Internal Security Forces.

Bron: The Daily Star

 

Mogelijk interessante boeken

Ziek van Angst Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Wat je niet verteld is... Afscheid van autisme en ADHD
 

Netwerk: Weg met TBS?

Het merendeel van de gezaghebbende tbs-advocaten uit Nederland raden hun cliënten af om mee te werken aan een tbs-onderzoek. De advocaten hekelen de onrechtvaardige aard van TBS, de willekeur door psychiaters en de discriminatie op basis van wetenschappelijk ondeugdelijke diagnoses.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!