Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Protestmars op de Dam in Amsterdam: Stop de ADHD-diagnose, psychiaters plegen fraude!

Datum: 24 juni 2010, 22:03 ~ Bron: NCRM

Protestmars op de Dam in AmsterdamAanstaande zaterdag houdt het NCRM op de Dam in Amsterdam een actie om het publiek te informeren over het veelvuldig voorschrijven van gevaarlijke hersenmedicatie voor de ‘onmeetbare hersenstoornis’ ADHD, waarvan niet is vastgesteld dat het ‘genezend’ werkt.

“Het Trimbos-instituut schrijft in haar richtlijnen dat van ADHD-medicatie niet is gebleken dat het geneest. Dit zijn de richtlijnen die de behandelaars in Nederland niet willen zien en daardoor ongepast medicatie voorschrijven die vergiftigend werken. Het tast het zenuwgestel aan; het veroorzaakt kanker; het geeft slapeloosheid; hartstilstand komt voor; zelfmoordgedachte en werkelijke suïcidale pogingen zijn ook geen “onbekende” bijwerkingen die Ritalin/Concerta/Strattera etc. veroorzaken,” aldus de woordvoerder van het NCRM.

Het NCRM zegt al jaren dat de diagnose ADHD frauduleus tot stand is gekomen en geen enkele medische en wetenschappelijke basis heeft.

Ook klinisch psycholoog /psychoanalyticus en hoogleraar aan de Universiteit van Gent, Paul Verhaeghe, stelt in zijn laatste boek “Het einde van de psychotherapie” dat de vaststelling van een psychiatrische diagnose berust op onderlinge machtstrijden van leden binnen de werkgroep die de ‘stoornis’ bepaalt en dat meer dan de helft van deze leden op de loonlijst staat van Big Pharma.
Hij zegt dan ook in een interview bij VPRO-Boeken: “ADHD is boerenbedrog”.

Het NCRM laat tussen 12.00 uur en 15.00 uur de mensen zien dat zij jarenlang door de psychiatrie een rad voor ogen is gedraaid. Tevens wijst het Comité op behandelingen die een stuk humaner en minder schadelijk zijn en die wel tot een bevredigend eindresultaat lijden.

Het Nederlands Comité voor de Rechten van de Mens dat misstanden binnen de psychiatrie aan de kaak stelt is opgericht door emeritus hoogleraar in de psychiatrie T. Szasz en de Scientology kerk.

Voor meer informatie: M.Steentjes 06-21964248.

Bron: NCRM

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Afscheid van autisme en ADHD Psychiaters te koop? Hoezo ADHD?
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!