Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

25 mei 2010: Protestmars bij de Tweede Kamer tegen de ADHD medicatie zwendel

Datum: 24 mei 2010, 21:03 ~ Bron: NCRM

Het NCRM houdt komende dinsdag 25 mei 2010 bij de Tweede Kamer op Plein 2 een protest manifestatie tegen het nog steeds veelvuldig voorschrijven van psychiatrische medicatie door de psychiatrie.

Zie: Stichting Farmaceutische Kengetallen, 23 april 2010

Het NCRM ageert dat ondanks de “nieuwe” richtlijnen vanuit de Europese Commissie, volgens welke ADHD-medicatie (o.a. Ritalin) pas mag worden voorgeschreven indien alle alternatieven zijn toegepast, deze richtlijnen door de psychiatrie aan hun laars worden gelapt.

Protest tegen ADHD screening in Ede (Gelderland)

Protest tegen ADHD screening in Ede (Gelderland)

“Ritalin valt onder de Opiumwet en is vergelijkbaar met Cocaïne. Uit wetenschappelijke rapporten is gebleken dat dit goedje averechtse werkingen heeft zoals het ontwikkelen van kanker; hartstoornissen; slapeloosheid en zelfs zelfmoordpogingen. In Nederland ben je crimineel indien je handelt in verdovende middelen en wordt je vervolgd indien je de wet overtreedt. Daarentegen schrijven de psychiaters nog steeds ongestraft deze opiaten uit terwijl zij weten dat het schadelijk is voor de gezondheid van het individu, “aldus de woordvoerder van het NCRM.

Zelfs in de richtlijnen van het Trimbos instituut staat:”In het kader van de behandeling van ADHD zijn diverse farmaca onderzocht. Echter tot nu toe is geen enkel geneesmiddel genezend gebleken.”

Het is daarom dat het NCRM aandacht vraagt aan de politiek om over te gaan tot wetgeving om deze wantoestand aan te pakken. Dit doet zij op 25 mei tussen 12.00 uur en 15.00 uur op Plein 2 in Den Haag.

Het Nederlands Comité voor de Rechten van de Mens dat misstanden binnen de psychiatrie aan de kaak stelt is opgericht door emeritus hoogleraar in de psychiatrie prof. dr. Thomas Szasz en de Scientology kerk.

Voor meer informatie: M.Steentjes 06-21964248.

Bron: NCRM

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

ADHD-medicatie Top 100 van meest gebruikte medicijnen Afscheid van autisme en ADHD Hoezo ADHD?
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!