Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Propere rasveredeling – Holocaust 2, in een ander jasje

Datum: 27 april 2009, 22:24 ~ Bron: Tegenlicht

Gepubliceerd door apotheker Fernand Haesbrouck

De maatschappij vraagt euthanasie voor Alzheimers en dementerenden.

VRT-Journaal, 25/04/2009

Op lange termijn veroorzaakt chronisch gebruik van ADHD-medicatie, antidepressiva (SSRI’s) en zelfs de partydrugs tegen Alzheimer een dementie, die weliswaar medisch en farmaceutisch heel erg loont, maar ervoor zorgt dat net als in WO-II van overheidswege een nieuwe vorm van rasveredeling wordt ingesteld.

Zwakkere fenotypes, die door de aangewende chemische doping niet vanzelf doodvallen, of zelfs wat later dement worden, moeten eruit via euthanasie.

De nieuwe maatschappij draait op een ras die de gevraagde normen haalt met een zeer lucratieve doping.

Het onbekend verklaarde werkingsmechanisme van deze doping, wordt hier ontbloot.

Als nu al veertigers na een twintigtal jaar chronisch SSRI-gebruik met Alzheimer worden opgenomen, op welke leeftijd zullen pedagogisch-comfort-peuters, die al niet doodvielen door ‘aangeboren hartziekten’, beginnen dementeren?

Dat dit jammer genoeg geen paranoia is, bewijzen de initiatieven, die er komen om geesten rijp te maken voor een betere wereld.

De Engelse bio ethicus John Harris (Manchester University) neemt een geheel ander standpunt in. Hij is van mening dat het verbeteren van de mens een morele plicht is.

Om zijn standpunten te ondersteunen schreef hij het boek: Enhancing Evolution; The ethical Case for making Better People. Als we betere mensen willen en we moeten wachten op de evolutie en natuurlijke selectie, dan gaat dat duizenden jaren, zo niet 100 duizenden jaren duren – als dat al gebeurt.

De mens is deel van de evolutie, dus zijn technische kennis ook. Met die technische kennis kan hij de mens snel verbeteren. Net als we preventie, vaccinatie, medicatie en educatie belangrijk vinden om de mens beter te laten functioneren, zo is het ook onze morele plicht om de mens te verbeteren waar dat kan.

Bron: Tegenlicht, maandag 11 mei 2009, 20u55, Ned2

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.

Deze publicatie is onderdeel van het column van apotheker Fernand Haesbrouck, klik hier voor meer publicaties van de auteur.

 

Boeken van de auteur

ADHD-medicatie
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!