Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Pillen Maffia Schering-Plough heeft nieuwe kaskraker: antipsychoticum asenapine

Datum: 18 augustus 2009, 19:21 ~ Bron: Brabants Dagblad

schering ploughDe trots van het personeel van farmaceut Schering-Plough (voorheen Organon) in Oss kent deze dagen geen grenzen.

Nadat vrijdag bekend werd dat hun ‘medicijn’ tegen schizofrenie en manische depressie door de Amerikaanse toelatingsautoriteit FDA was goedgekeurd, werd duidelijk dat het medicijn (stofnaam asenapine) ook in Oss gemaakt gaat worden.

Dat gebeurt bij wat vroeger Diosynth heette; de fabriek die voor Schering-Plough en andere farmaceutische concerns de werkzame stof van medicijnen maakt.

De in Oss gefabriceerde activeve ingrediënten gaan vervolgens naar het Engels bedrijf Catalent die het medicijn tot een tablet verwerkt en vervolgens worden die tabletten ingepakt in Swords, Ierland; ook een van oorsprong Organon-fabriek.

Bron: Brabants Dagblad

Het gaat om een vernietigings medicijn dat aan mensen wordt voorgeschreven die het wetenschappelijk dubieuze etiket schizofrenie of psychose krijgen. Mensen die het medicijn nemen sterven gemiddeld 30 jaar eerder en worden chronisch ziek.

Het levert de farmaceut miljarden op terwijl ze de gebruikers en de samenleving er veel leed mee toebrengen.

Er zijn sterke aanwijzingen dat men met antipsychotische medicijnen bewust een chemische genocide wil bereiken. Men sterft gemiddeld 30 jaar eerder en takelt snel af door gebruik van het middel. En bij toeval zijn de modernste antipsychotica het meest dodelijk… En bij toeval worden de meest dodelijke varianten onder die moderne antipsychotica het best verkocht, met Seroquel op nummer 1.

Wetenschappelijk gezien hebben patiënten meer kans om te herstellen zonder enige behandeling.

Zie hier bijvoorbeeld de uitslag van een recente grote studie gepubliceerd in PubMed:

Lange termijn resultaten schizofrenie, bron: Martin Harrow and Thomas Jobe. “Factors involved in Outcome and Recovery in Schizophrenia Patients Not on Antipsychotic Medications: A 15-year Multifollow-up Study. The Journal of Nervous and Mental Disease, 195 (2007):406-414.

Patiënten hebben in deze studie 40% kans op herstel wanneer ze geen enkele behandeling krijgen tegenover 95% kans om de rest van hun leven ziek te blijven en steeds verder af te takelen als ze met antipsychotica zoals Asenapine behandeld worden.

Dat is bijna 1 op de 2 mensen die zonder behandeling herstelt, tegenover 9 op de 10 mensen die nooit meer herstelt met antipsychotica zoals Asenapine.

Antipsychotica van de klasse waartoe Asenapine behoort (atypische) veroorzaakt een atrofie van de hersenschors en een vergroting van de basale ganglia. Het middel blokkeert dopamine D² receptoren in de hersenen en in een reactie daarop maken de hersenen de receptoren gevoeliger zodat iemand biologisch meer gevoelig wordt voor een psychose. Asenapine maakt patiënten op die manier chronisch ziek, en wanneer patiënten proberen te stoppen met het middel – en in het bijzonder wanneer ze abrubt stoppen – dan bestaat er een grote kans dat ze een heftige psychose krijgen die maanden kan aanhouden, gedurende de tijd dat de hersenen zich moeten herstellen.

Dat verklaart waarom het zo vaak fout gaat wanneer patiënten de antipsychotica vergeten in te nemen. Dat komt door de veranderingen in de hersenen die veroorzaakt zijn door de medicijnen.

De FDA is corrupt. Zie: FDA klokkenluider: 170 doden per dag door off-label voorschrijven antipsychotica en Corruptie: FDA keurt antidepressiva goed voor kinderen, zelfs na ontmaskering omkoperij

Zie ook: Chemische genocide: Gebruikers moderne antipsychotica sterven 50% sneller dan gebruikers oude antipsychotica

Antipsychotica is vergif, beluister bijvoorbeeld de volgende recente reportage op BBC radio, daar komt het ook in naar voren:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Zie: BBC radio 4: Een discussie over de corrupte kern van de psychiatrie

Psychiater David Healy beschrijft het erg goed: antipsychotica behandeling is als een chemotherapie toepassen bij een lichte verkoudheid. Het is een medische misdaad.

En er is wel goede hulp, ook al weten psychiaters er natuurlijk zogenaamd niets vanaf…

Zie bijvoorbeeld eens Soteria Psychotherapie van prof. dr. Loren Mosher, die biedt 90% kans op herstel zonder schadelijke medicijnen zoals Asenapine. Hij gebruikt een vertrouwde omgeving en vriendschappelijke relaties om mensen tot volledig herstel te laten komen, en dat biedt wetenschappelijk gezien de beste kans op herstel. En er zijn natuurlijk nog veel meer soorten psychotherapie.

Laat je niet wijsmaken dat Asenapine een medicijn is. Asenapine is puur vergif om jou snel tot een einde te brengen en je te beletten voort te planten en deel te nemen in de maatschappij. Dit klinkt complot theorie achtig, maar helaas is het waarschijnlijk de waarheid (het motief is mij nog onbekend, maar ik denk dat het vrijwel onmogelijk is dat psychiaters daadwerkelijk nergens iets vanaf weten en/of het puur voor het geld zouden doen). Zonder behandeling heb je meer kans op herstel, en met eerlijke behandeling zonder pillen heb je 90% kans op herstel!

Hoogleraar Loren Mosher heeft zijn titel psychiater opgegeven uit afkeer tegen de fraude met antipsychotica. Laat je niet misleiden door psychiaters om de giftige antipsychotische middelen te nemen. Psychiaters zijn misdadigers en farmaceutische bedrijven zijn als een roofdier.

Farmaceutische bedrijven geven niets om jouw welzijn maar zijn uit op de miljarden die het medicijn oplevert als jij chronisch ziek bent.

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Zie bijvoorbeeld de recente KIJK uitgave over de farmaceutische industrie en de volgende reportage door Tros Radar:

Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.

Zie hier deel 2 van het tweeluik van Tros Radar over de farmaceutische industrie.

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Slikken Het einde van de psychotherapie Wie is van hout ... Medicijnen 2008-2009
 

Tros Radar undercover bij farmaceutische bedrijven

Bezig met laden video...
Tros Radar: Deel 1 / Deel 2
Jaarlijks overlijden in Nederland meer mensen door medicijnen dan in het verkeer. Toch wil de farmaceutische industrie documenten over bijwerkingen niet openbaar maken.

Steeds vaker wordt het duidelijk dat dodelijke bijwerkingen worden verzwegen, en dat de bedrijven weinig tot niets om het welzijn van mensen geven.

De bedrijven worden beloond voor het zo lang mogelijk 'beter maken' van mensen, en niet voor het beter gemaakt hebben van mensen. En dat is te merken, vooral in de psychiatrie, waar medicijnen ongegeneerd mensen chronisch ziek maken en houden.

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net