Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Ouders ruiken onraad: FDA stil ondanks 500% hogere sterftekans ADHD medicijnen

Datum: 17 oktober 2009, 18:18 ~ Bron: Examiner.com

fdaKinderen die ADHD medicijnen zoals Ritalin en Concerta gebruiken hebben door de bijwerkingen van de middelen 500% meer kans om te sterven aan een plotselinge dood.

Dat blijkt uit een studie die werd gefinancierd door de FDA en de National Institute of Mental Health (NIMH) in Amerika.

Ondanks dat de resultaten van deze studie reeds in juni van dit jaar zijn gepubliceerd heeft de FDA de resultaten van de studie tot nu toe genegeerd.

In de gevallen van plotselinge dood stortte het kind plotseling naar de grond en stierf, om pas later te worden gevonden door familie of vriendjes.

Dat gebeurde bijvoorbeeld bij de in de media alom bekende Matthew Hoffman in 2004, wiens ouders de website www.ritalindeath.com zijn gestart.

Onder Amerikaanse ouders groeit het wantrouwen voor farmaceutische bedrijven (de producenten van medicijnen) en de FDA (vergelijkbaar met de CBG-MEB in Nederland) na fraude na fraude zaak uitgebreid behandeld worden in de media.

Farmaceutische bedrijven blijken ongegeneerd dodelijke bijwerkingen van medicijnen te verzwijgen en alles en iedereen om te kopen om de verkoop van medicijnen te doen stijgen.

Zie bijvoorbeeld:

De kinderen die volgens de studie sterven door het gebruik van ADHD medicijnen zijn geen kinderen met een zwak hart.

“These aren’t kids with pre-existing heart conditions. The results would have been worse if they were included,” zegt Dr. Al Sears, M.D.

Vele duizenden Amerikaanse kinderen zijn reeds gestorven als gevolg van het gebruik van ADHD medicijnen.

Dr. Sears zegt dat ouders jaren lang zijn misleid met het bericht “Ritalin en Concerta zijn veilig voor kinderen“, een bericht dat pertinent onwaar is.

Zie ook: Ouders misleid over veiligheid en effectiviteit ADHD medicijnen

ADHD medicijnen zijn stimulerende middelen. De middelen veroorzaken een verhoging van de hartslag. Dit kan bij een gezond mens leiden tot plotselinge hartdood.

Ritalin en Concerta (methylfenidaat) werken ongeveer gelijk op het lichaam en de hersenen in als de populaire amfetaminen speed en cocaïne.

Zie ook:

Ondanks krachtig bewijs dat ADHD medicijnen de groei van het kind remmen, onherstelbaar hersenletsel veroorzaken en serieuze hartproblemen kunnen veroorzaken, blijft de FDA stil en blijft het gebruik van ADHD medicijnen onder kinderen explosief groeien.

Zie ook: NRC Handelsblad: Medicijngebruik kinderen stijgt fors

Bron: Stichting Farmaceutische Kengetallen

Bron: Stichting Farmaceutische Kengetallen

De FDA (en ook het Nederlandse CBG) weigert actie te ondernemen, en ouders beginnen onraad te ruiken.

Bron: Examiner.com & Natural News

Zie ook: Pharmaceutisch Weekblad: Gezondheid ‘ADHD-ers’ op het spel

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Top 100 van meest gebruikte medicijnen Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Slikken Afscheid van autisme en ADHD
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!