Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Ouders komen in opstand: “Kinderen sterven door ADHD medicijnen”

Datum: 21 mei 2009, 09:22 ~ Bron: RitalinDeath.com

Gedurende de afgelopen jaren zijn duizenden kinderen overleden door het gebruik van ADHD medicijnen.

Een grote groep ouders wil hiertegen in opstand komen en ervoor zorgen dat ouders goed geïnformeerd zijn over de gevaarlijke bijwerkingen die de medicijnen kunnen hebben. Temeer omdat de bijwerkingen vaak door psychiaters worden verzwegen of worden gebagatelliseerd.

Amfetamineachtige medicijnen zoals Ritalin, Concerta, Adderall, Strattera en Dexedrine en de zogenaamde selectieve serotonine heropnameremmers (SSRI’s) zoals Prozac, Zoloft, Paxil en Luvox, en de nieuwe selective norepinephrine reuptake inhibitors (SNRI’s) kunnen serieuze en levensgevaarlijke bijwerkingen hebben.

De bijwerkingen zijn onder meer zelfmoordgedrag en extreem gewelddadig gedrag, beroerte, hartproblemen zoals aritmie, hartfalen en zelfs de dood. De medicijnen kunnen ook emotionele problemen veroorzaken zoals psychose, agitatie, agressie, angsten en hallucinaties.

Ouders kunnen de meeste bijwerkingen terugvinden in de bijsluiter van de apotheek of bij de huisarts.

Duizenden kinderen zijn in de afgelopen jaren gestorven door het gebruiken van psychotropische medicijnen voor ADD en ADHD.

Ouders van overleden kinderen zijn samen een website gestart in geheugenis van de kinderen die zijn gestorven door de medicijnen: www.ritalindeath.com

Stephanie

Stephanie

11 jaar oude Stephanie Hall

Stephanie’s leraar suggereerde dat Stephanie getest zou worden op ADD. Stephanie’s dood werd veroorzaakt door Ritalin, een medicijn dat voorgeschreven wordt ter behandeling van ADHD. Klik hier voor het verhaal.

Shaina

Shaina

10 jaar oude Shaina Louise Dunkle

Door haar schoolpsycholoog gediagnosticeerd met ADHD. Shaina’s dood werd veroorzaakt door Desipramine, een medicijn dat voorgeschreven wordt ter behandeling van ADHD. Klik hier voor het verhaal.

Matthew Smith

Matthew Smith

14 jaar oude Matthew Smith

Door zijn schoolpsycholoog gediagnosticeerd met ADHD. Mathew’s dood werd veroorzaakt door Ritalin, dat werd voorgeschreven om zijn gedrag onder controle te krijgen. Klik hier voor het verhaal.

Adrian D. Wade

Adrian D. Wade

12 jaar oude Adrian David Wade

Geboren op 9 november 1991. 115 dagen na het gebruiken van Strattera, zonder voortekenen, pleegde hij zelfmoord op 23 oktober 2004. Adrian zal voor altijd in ons hart blijven. Hij zal gemist worden door zowel zijn familie als al zijn vrienden. Klik hier voor het verhaal.

Leanne

Leanne

15 jaar oude Leanne M. Bessner

Dit is mijn mooie dochter Leanne M. Bessner, toen ze 15 jaar oud was en die ongeveer 2 maanden geleden Concerta voorgeschreven kreeg. Ze pleegde op zondag 9 oktober zelfmoord. Ze was een mooi, intelligent en populair 15 jaar oud meisje. We zijn een goede middenklasse familie; we hebben haar veel liefde en aandacht gegeven. We hebben nooit één basketbal of basebal game gemist en waren zeer betrokken. Waarom is ons dit overkomen? Klik hier voor het verhaal.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Afscheid van autisme en ADHD Top 100 van meest gebruikte medicijnen Wat je niet verteld is...
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!