Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Oud-ABN Amro-bankier Huibert Boumeester pleegt zelfmoord na slikken antidepressivum

Datum: 29 juni 2009, 11:26 ~ Bron: RTL Z

abn amro huibert boumeesterDe voormalige ABN Amro-bankier Huibert Boumeester is dood aangetroffen in een bos buiten het Britse dorp Winkfield. Volgens een Britse krant zou Boumeester zelfmoord hebben gepleegd.

Dat meldt de Britse krant the Daily Mail op basis van anonieme bronnen. Andere media bevestigen wel de vondst van een lichaam, maar hebben geen informatie over de identiteit. Huibert Boumeester was financieel topman van ABN Amro in de tijd dat de bank werd overgenomen door het consortium van Fortis, Royal Bank of Scotland en Banco Santander.

Antidepressiva

Na de overname vertrok Boumeester en ging hij in Londen wonen en werken. Maar onlangs verloor hij z’n baan, en sindsdien had hij last van depressiviteit. Toen hij vorige week niet op een afspraak verscheen, werd de politie ingeschakeld.

Zelfmoord

Volgens de Daily Telegraph heeft Boumeester zichzelf met een vuurwapen van het leven beroofd. Twee vuurwapens waarvoor hij een vergunning heeft, worden nog vermist.

Verklaring Britse politie

De Britse politie wil nog bijzonder weinig los over de zaak:

Police are currently investigating an unexplained death in Windsor.

Police were called to woodland near Drift Road, in Winkfield at around 10.20am yesterday (28/6) morning. They discovered the body of a man who is believed to have died from gun shot wounds.

It is too early at this stage to speculate or confirm the man’s identity.

Bron: RTL Z

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 
  • Liefdeee

    Landgoed in Scotland, twee huizen in dure Londen, kortom geld genoeg om ook zonder baan van te kunnen leven… En leuk commissariaat ergens vinden zou makkelijk gaan voor hem, dus hoe kan je het leven verlaten dan..

Mogelijk interessante boeken

Psychiaters te koop? Slikken Reasoning in Ethics and Law Medication Madness
 

Netwerk: Weg met TBS?

Het merendeel van de gezaghebbende tbs-advocaten uit Nederland raden hun cliënten af om mee te werken aan een tbs-onderzoek. De advocaten hekelen de onrechtvaardige aard van TBS, de willekeur door psychiaters en de discriminatie op basis van wetenschappelijk ondeugdelijke diagnoses.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net