Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Nicolette Kluijver (Spuiten & Slikken) strak van de Ritalin bij Top 2000 á GoGo

Datum: 5 januari 2010, 18:50 ~ Bron: Zappen.Blog.nl

nicolette kluijver strak van de ritalinNicolette Kluijver wilde voor Spuiten & Slikken wel eens het effect van Ritalin (Methylfenidaat) uitproberen. Het is een pepmiddel dat wordt voorgeschreven aan kinderen met het etiket ADHD en heeft een effect op de hersenen dat sterk overeenkomt met dat van Cocaïne. Studenten gebruiken het tegenwoordig steeds vaker om bijvoorbeeld een nacht door te kunnen halen voor studie of tijdens het uitgaan. Nicolette nam Ritalin om vervolgens aan te schuiven voor de popquiz in de Top 2000 a GoGo met Matthijs van Nieuwkerk.

Bekijk de uitzending Top 2000 á GoGo!

“Ik weet helemaal niets van muziek”, verklaart ze haar actie.

Om geen modderfiguur te slaan ging ze aan de studie met hitdossiers, top 2000-feitjes en YouTube. De hele nacht studeerde ze door om helemaal strak van de Ritalin in de studio te verschijnen.

“Alsof je twintig koppen koffie hebt gedronken. Best heftig”, aldus Nicolette.

Het wakker blijven was geen probleem. Maar de studie was tevergeefs, want ze heeft niets van de hitkennis opgenomen.

In Spuiten & Slikken afgelopen zondag maakte Nicolette al haar excuses voor haar tv-optreden bij Matthijs van Nieuwkerk, dat in de dagen daarvoor was uitgezonden. Het Ritalin-item is a.s. zondag (10 januari 2010) in het BNN-programma te zien. Dit seizoen worden meerdere drugs proefondervindelijk gebruikt voor items in Spuiten & Slikken.

Bron: Zappen.Blog.nl

Zie ook:

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

The Ritalin Fact Book ADHD-medicatie Psychiaters te koop? Slikken
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!