Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Nederlandse psychiatrische genetici ontdekken schizofrenie gen! Of toch niet?

Datum: 15 oktober 2008, 09:37

DNA Schizofrenie Nederlandse psychiatrische genetici van onder meer het UMC Utrecht en Radboud UMC Nijmegen hebben naar eigen zeggen drie nieuwe genen ontdekt die betrokken zijn bij het ontstaan van de ziekte schizofrenie.

Als dit werkelijk waar blijkt te zijn dan is het een unicum. Psychiaters hebben in de afgelopen 25 jaar onderzoek naar het schizofrenie gen keer op keer dergelijke claims gedaan, maar telkens weer bleek het achteraf onjuist te zijn. Desondanks doet het niets af aan de propaganda die hiermee gedaan wordt, want ook al blijkt het achteraf fout, een rectificatie komt er vaak niet. En miljoenen mensen geloven inmiddels dat er genen betrokken zijn bij het ontstaan van de ‘ziekte’ schizofrenie, een ziekte waar werkelijk waar geen enkel bewijs voor is dat het bestaat.

Het klinkt onlogisch misschien, maar het is de realiteit.

We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel bewijs voor ofwel de oorzaak of de fysiologie voor geen van elke psychiatrische diagnose.

Elk geval waarin een “hersenstoornis” gevonden zou zijn, bleek vals te zijn. Geen enkele claim voor genen die bepaalde psychiatrische condities zouden veroorzaken heeft de tands des tijd doorstaan. Ondanks de populaire valselijke propaganda.

Prof. Dr. Joseph Glenmullen, M.D.

Is dit valse propaganda van Nederlandse psychiaters? De tijd zal het leren, maar de meesten van ons zullen het niet te weten komen want een rectificatie komt er vaak niet en zo gaat het nu telkens opnieuw en er is vrijwel niemand die er iets van zegt op een paar goede artsen na.

Begin dit jaar was het grootste genetische onderzoek naar het schizofrenie gen tot nu toe afgerond, en dit is wat de onderzoekers concludeerden:

“De reden dat deze nieuwste studie geen bewijs voor een gen vond is omdat zulke genen niet bestaan,” zegt Jay Joseph, auteur van The Missing Gene: Psychiatry, Heredity, and the Fruitless Search for Genes.

Meer dan 25 jaar heeft de psychiatrie gezocht naar een schizofrenie gen” zegt hij. ”Ze blijven falen.”

“Onderzoek heeft nog nooit een link tussen genen en schizofrenie aangetoond” zegt Mary Boyle, emeritus professor klinische psychologie aan de University of East Londen. “Er is ongelooflijk veel tijd en geld gespendeerd. Desondanks is er helemaal niets uit voortgekomen. Indien mensen door willen gaan met dit type onderzoek, veel succes voor hun. Maar mijn verontrusting is dat ze veel belastinggeld ontvangen voor hun onderzoek.”

Zie: http://www.zielenknijper.nl/geen-verband-genen-schizofrenie.html

Let wel, dit gaat om het grootste schizofrenie gen onderzoek ooit van begin 2008. Maar het schrikt psychiaters niet terug, genetica moet de toekomst van de biologische psychiatrie veilig gaan stellen. De stroming binnen de psychiatrie die biljarden verdient met medicijnen.

Ondanks de resultaten van deze studie zal psychiatrisch onderzoek voor het vinden van een gen voor schizofrenie onverstoord door blijven gaan zegt Joseph.

“Veel psychiaters hebben hun leven gewijd aan de genetica van schizofrenie” zegt hij. “En zij gaan niet nu ineens omkeren en toegeven dat ze fout waren.”

We weten dat psychiaters dit al 25 jaar lang doen, de media bestoken met valse propaganda. Hoe lang blijven we hier nog in trappen.

En stel je eens de vraag: wat als ze zo’n gen vinden die het risico vergroot, gaan we het dan wegfilteren of genetisch manipuleren met embryoselectie en zo bepaalde groepen mensen uitroeiien uit het menselijk ras?

Alsof er geen ‘psyche’ bestaat… En wat te denken van de gevolgen. Zou jij willen dat psychiaters er voor zorgen dat mensen zoals Einstein (schizofrenie) en Bill Gates (autisme) niet geboren konden worden of niet konden zijn wie ze zijn? (zie MSNBC

Onthoud goed dat dit hele principe al eens eerder heeft bestaan. Deze eugenetica verwante wetenschap is zeker niet nieuw.

Zullen we hebben geleerd van het verleden? Of laten we psychiaters opnieuw hun gang gaan?

Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.

Zie ook: http://www.msnbc.msn.com/id/7899821/

 

Mogelijk interessante boeken

Psychiaters te koop? Met gezond verstand Haal je een moederband niet meer in? Morgen ben ik een leeuw
 

Toezicht op psychiaters faalt

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net