Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Natuur maakt mensen gelukkig en is effectief tegen depressie

Datum: 31 januari 2012, 08:11 ~ Bron: Telegraaf / VROUW

AMSTERDAM – Contact met de natuur is van positieve invloed op het dagelijks functioneren van de mens. Dit blijkt uit onderzoek aan de Wageningen Universiteit.

Mensen die veel in aanraking komen met de natuur geven aan meer relaxed, blij en gelukkig te zijn. Door de alledaagse drukte en hectiek hebben we tegenwoordig nauwelijks nog tijd om echt de natuur in te gaan. Uit het onderzoek, dat in opdracht van een bekend wasmiddel werd gedaan, blijkt echter dat je je niet direct in de natuur hoeft te bevinden om de positieve invloed ervan te voelen. Zelfs een glimp of een vleugje van de natuur, zoals een plaatje, een geluid of een geur kan dezelfde gevoelens opwekken.

in het bos

Geluk verborgen diep in het bos

Wanneer de alledaagse hectiek ons teveel wordt, zoeken we rust in de natuur. We gaan wandelen in het park, langs het strand of brengen tijd door in onze tuin. Uit het onderzoek blijkt dat de natuur een positief effect heeft op ons humeur en welzijn. De natuur geeft het gevoel dat je kunt ontspannen door aan je dagelijkse routine te ontsnappen. Dit is goed voor je gezondheid en verhoogt de effectiviteit van je werkprestaties.

Bron: Telegraaf / VROUW

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 
 • Op Zoek Naar Verlossing

  Langdurig verblijf WESTERES ALMELO GGZ DIMENCE

  Bij medische termen gelieve Wikipedia of farmaceutisch kompas raadplegen. Ik kan helaas alleen het cijfer 1 geven, maar weet dat sommige patienten wel degelijk goed behandeld worden, raadpleeg ook andere reviews.

  Mijn advocaat heeft me aangeraden te zwijgen. Doch ik heb zeer zware pijnen, en lijd aan zware ademsnood. Ik heb niet het idee nog lang te kunnen (over)leven. Ja ik ben vrij man. Echter leef ik in de kleinste gevangenis die er is, mijn lichaam. Ik ben niet meer bang opgesloten te worden in de isoleercel in de Westeres te Almelo. Wel vrees ik heel ernstig voor de bijwerkingen van wat ze medicijnen noemen. Ik bedoel met name Akathisia. Op de engelstalige wikipedia wordt dit uiterst nauwkeurig omschreven als ‘chemisch martelen’. Uiteraard heb ik de film ‘One flew over the Chuchoos Nest’ gezien, en ik fantaseer soms over een Indiaan die mij uit mijn lijden verlost.

  Bijwerkingen van medicijnen worden systematisch verzwegen en dit vind ik zeer bedroefend. Door de medicijnen kreeg ik stuiptrekkingen, samen met een andere inmiddels overleden patient viel ik op de grond en samen lagen we dan te stuiptrekken op de grond. Helaas heeft hij voor het politiebureau tegenover de Westeres zelfmoord gepleegd na een dwanginjectie. De medicijnen hebben vaak ernstige bijwerkingen, zo kon ik geen voedsel meer vasthouden, ik gaf bloed over, en viel af naar onder de 50 kilo in een paar weken tijd. Mijn gezond gewicht is 80 kilo. Raadpleeg het farmaceutisch kompas op internet. Olanzapine veroorzaakt bijvoorbeeld plotseling onverklaarbare dood. Ik werd gedwongen 16 capsules sulpiride te nemen per dag. Daarnaast 40 miligram Olanzapine (waar 10 miligram aanvaardbaar is.) Smeken voor je leven heeft geen zin. Ik werd systematisch bedreigt met injecties als ik het niet zou ‘slikken’.

  Ik heb veel verdriet over de medepatienten die zijn overleden of in in coma zijn geraakt. Oh God, wie kan mij begrijpen dat ik verdriet heb als een 23 jarig meisje als een dode pop aan de verwarmings buis hangt en zo sterft. Wie weet hoe ik me voelde toen een patiente haar keel doorsneed maar overleefde. Begrijpt u hoe het voelt als een patiente naast je zit en er steekt een metalen pin uit haar onderbeen omdat ze van een brug is afgesprongen? Er is zoveel leed hier dit gaat het voorstellingsvermogen te boven. Een andere patient ‘zag duivels’ en heeft zichzelf doodgereden tegen een boom. (met duivels bedoelde hij altijd de verpleging.) 2 patienten zijn voor de trein gesprongen, het treinstation -hier ook wel het ‘eindstation’ genoemd is immers vlakbij. God wat een gruwelijke dood sterven mensen hier. Ik ben van mening dat een andere patiente niet in coma had hoeven raken, ik gaf heel veel om haar en ook dit verlies kan ik nauwelijks verwerken. Ik was gezond en 28 jaar, kwam eruit als een skelet van 49 kilo
  met een zware longaandoening. IK ROOK NIET!

  Een patiente vertelde me voor haar dood ‘ze hebben me een overdosis gegeven’, nu was haar gezondheid al zwak, ze had een longaandoening. Een patient heeft zelfmoord gepleegd in het naast Almelo gelegen Borne, met het verschrikkelijke DiWaterStofSulfide wat als je het inademt zich omzet in zwavelzuur als het in contact komt met het vocht uit het bloed dat in de longen door de bloedvaatjes stroomt en zo tot een verschrikkelijke verstikkingsdood leidt. Dit incident heeft nog in dagblad krant Tubantia gestaan.

  Altijd werd mij gezegt ‘mensen zijn bang voor je’, maar vanwege mijn langdurige verblijf heb ik al gauw zo’n honderd patienten gekend, en steeds vroeg ik ze ‘ben je bang voor mij?’. Na 4 jaar was er een patiente die zei ‘Als je praat over overleden mensen wordt ik bang van je’, en zo kreeg ik mijn antwoord. Maar God het is zo moeilijk te zwijgen over hoe mensen zijn gestorven. Regelmatig raadpleeg ik telefonisch overlijdensregisters en teken ik condeolance registers van alsnog overleden (ex) patienten. Nu zijn er zo’n 17 patienten dood. Van heel wat ken ik hun laatste woorden, en dat vreet aan mij.

  Doe geen zelfmoordpoging, zo kom je in de isoleercel terecht en krijgen ze meer macht over je. Het snelste ben je uit de isoleercel door te stoppen met eten en drinken. Wat betreft electroschocks, NIET DOEN! Vertrouw me HET HELPT NIET.

  Goede personeelsleden worden voor mijn gevoel weggeselecteerd. Een goed personeelslid rapporteerd naar mijn mening over de ernstige bijwerkingen waaraan veel patienten leden. Als iemand een ringtone heeft op zijn telefoon van ik citeer letterlijk ’10, 9, 8…. 3,2,1, KILL YOURSELF’ dan kan je toch nagaan dat zo iemand op ‘AFTELLEN’ staat??? Deze patient heeft zichzelf voor de trein van kant gemaakt.

  Als er iemand is gestorven wordt je bij elkaar geroepen, bij kort verblijf kan je dit wel goed verwerken, maar bij langverblijf stapelen de overleden mensen zich op.

  Ik heb 12 psychiaters gehad, ik ken alle bij naam en BIG registratie nummer. Na 4 jaar lieten ze mij gaan, en ik kreeg te horen waarom ik zolang vast werd gehouden in deze gevangenis zonder tralies: ‘het gaat erom wat je denkt!’.

  Ik melde mij vrijwillig na te hebben deelgenomen aan een protestactie tegen een amerikaans president in 2005. Hierbij had de oproerpolitie mij doodsangst aangejaagd en mij uitgeschakeld met CS-gas (Oorzaak mijn longaandoening. Zie Wikipedia, politie heeft het recht dit te gebruiken, zie ook onderzoeksbureau JANSEN en JANSSEN over dit soort middelen.). Ik dacht dat ze mij op de Westeres zouden helpen maar ik had het fout.

  Mij is geleerd dat mensen die geloven in God dingen horen/zien/voelen die er niet zijn. Van baptistisch Christen ben ik ongelovig geworden. Mijn homosexuele aandoening is genezen.

  Op youtube kunt u een filmpje vinden van een medepatiente met wie ik verbleef over de dodelijke bijwerkingen van Seroquel. (youtube: Astrazeneca Psyreporter) Ze ziet er slank uit, maar weet dat dat na haar operatie is, en dat ze zeer ernstige morbide overgewicht had.

 • hercm

  wordt deze site niet meer bijgewerkt?

 • hercm

  Leonie Holtes (1980- 2011) <> over haar ervaring als afdelingspsycholoog in een tbs-kliniek. Holtes pleegde zelfmoord na zelf psychiatrisch patient is geworden.
  http://www.aandachtdoetspreken.nl/EU/onderwerpen/013K-TBS.asp

 • lars

  ach een week geleden veloor ik een vriendin door dat ie jaren litium slikte ik weet dat het daar door kwam nu is ze dood en niemand neemt verantwoording voor haar dood schande ze was nog best jong .psygiaters zijn niet eerlijk over de pillen.

 • sjaak

  steeds meer jonge mensen overlijden door het gebruik van die pillen of worden geestelijk nog zieker dan ze al zijn en moeten hun leven in een inrichting slijten. en of tellen in de maatschappj niet meer mee.,worden afgekeurd .enz schande.

Mogelijk interessante boeken

Uw brein als medicijn De duisternis voorbij Het einde van de psychotherapie Afscheid van autisme en ADHD
 

Hoogleraar: "ADHD is boerenbedrog"

Hoogleraar psychotherapie prof. dr. Paul Verhaeghe, auteur van het boek "Het einde van de psychotherapie", stelt dat aandoeningen zoals ADHD en PDD-NOS niet bestaan. De symptomen natuurlijk wel: drukke of verlegen kinderen zijn een feit. Het probleem ontstaat wanneer een patient niet als een persoon met een aantal eigenschappen wordt beschouwd, maar als die eigenschappen worden gefilterd tot een paar goed te classificeren afkortingen. Diagnose van zon soort aandoening gebeurt meestal met behulp van de DSM, een diagnostisch handboek dat niet, zoals men zou verwachten, samengesteld werd door onafhankelijke wetenschappers maar eerder een allegaartje van meningen is. De samensteller is de Amerikaanse Psychiatrische Associatie, een belangenvereniging die ooit zelfs met een stemming besloot of homoseksualiteit al dan niet een categorie moest worden. Zo worden ook te pas en te onpas aandoeningen toegevoegd, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie. Zo kan er bijvoorbeeld weer een nieuwe pil in de markt worden gezet tegen een abnormaal lange rouwperiode. De DSM methode valt dus moeilijk wetenschappelijk te noemen, en blijkt in de praktijk al helemaal niet bij te dragen aan een structurele oplossing.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net