Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Links

Datum: 19 augustus 2008, 08:00

Op deze pagina vindt u een overzicht met links naar websites die te maken hebben met de psychiatrie.

Verenigingen

Stichting Pandora
Stichting Pandora is een patiëntenvereniging die bestuurd wordt door en voor (ex-) psychiatrisch patiënten. Onze ervaring is echter dat ze zich voornamelijk richten op patiënten die tevreden zijn met psychiatrische medicijnen en behandeling en dat patiënten met negatieve ervaringen worden buitengesloten.

Antipsychiatrie (kritiek)

Alhoewel antipsychiatrie officieel een tak van de psychiatrie is met heuse antipsychiaters (wikipedia), zijn er veel mensen die onder de naam antipsychiatrie kritiek uiten op de psychiatrie waardoor de benaming in feite een dubbele betekenis heeft gekregen. Hieronder vindt u voornamelijk websites met kritiek op de psychiatrie.

Antipsychiatrie Startpagina
De antipsychiatrie pagina geeft een overzicht van links naar websites die berichten over misstanden en schendingen van mensenrechten door de psychiatrie.

Theorievorming

Psychose Anders: Een Geestelijke Benadering
Op deze website wordt een gedachtegoed ontwikkeld met het doel om een alternatieve benadering te kunnen aanbieden voor mensen die een psychotische periode doormaken.

Mist er een link? Laat het ons weten! redactie@psychiater.nu

  Hacking attempt...