Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: De psychiatrie houdt zich al 7 jaar stil

KRO zoekt kandidaten voor De Rode Kamer, audiovisuele shocktherapie op Nederland 2!

Datum: 18 september 2009, 08:47 ~ Bron: KRO

rode kamer zetelKom je er zelf niet meer uit? Zet dan de eerste stap in KRO’s Rode Kamer!

Heb je het gevoel dat je vastloopt in het leven en weet je niet meer hoe je de negatieve cirkel kunt doorbreken? Altijd bang dat je partner je gaat verlaten? Ben je zo verlegen dat je ieder contact met onbekenden uit de weg gaat? Kun je de dood van een dierbare niet verwerken? Ben je panisch voor vogels? Heb je regelmatig paniekaanvallen? Heb je het gevoel dat het nooit goed genoeg is? Leef je alleen voor je werk of valt het leven je soms te zwaar? KRO’s Rode Kamer biedt je een helpende hand.

Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.

Bekijk fragmenten van de Spaanse versie, La Caja Roja

Productiebedrijf TVBV (SNP Holding) is in opdracht van de KRO bezig met de voorbereidingen van dit nieuwe en baanbrekende televisieprogramma. Deelnemers aan het programma nemen plaats in een enorme rode kubus. Via een op maat gemaakte visuele sessie en onder begeleiding van een team professionele therapeuten krijg je inzicht in je probleem en wordt je de unieke kans geboden om anders naar je probleem te kijken.

De Rode Kamer

De Rode Kamer

Klinisch psycholoog Ando Rokx coördineert de samenwerking tussen de psychologen en de televisiemakers. Hij is enthousiast over het vernieuwende programma:

“Ik doe mee omdat het de kans biedt om iets te laten zien van de intense ervaringen en gesprekken die zich normaal in de verborgenheid van de spreekkamer afspelen en het taboe op de emotionele worsteling die het leven soms kan zijn te doorbreken.”

In KRO’s Rode Kamer onderga je de psychologische confrontatie met jezelf. Overrompelende beelden en geluiden zorgen voor een nieuw inzicht in je eigen geest en helpen je om je worstelingen vanuit een andere invalshoek te bestrijden. Onder begeleiding van een team deskundige psychologen word je geholpen om zelf de eerste belangrijke stap te zetten naar de oplossing van je probleem.

KRO´s Rode Kamer wordt gepresenteerd door Karin de Groot en is vanaf 2 januari 2010 te zien op Nederland 2.

Aanmelden kan nog tot 10 oktober!

Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.

Bron: KRO

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Slikken De depressie-epidemie Metanoia Nieuwe wegen voor de geneeskunde
 

Tros Radar undercover bij farmaceutische bedrijven

Bezig met laden video...
Tros Radar: Deel 1 / Deel 2
Jaarlijks overlijden in Nederland meer mensen door medicijnen dan in het verkeer. Toch wil de farmaceutische industrie documenten over bijwerkingen niet openbaar maken.

Steeds vaker wordt het duidelijk dat dodelijke bijwerkingen worden verzwegen, en dat de bedrijven weinig tot niets om het welzijn van mensen geven.

De bedrijven worden beloond voor het zo lang mogelijk 'beter maken' van mensen, en niet voor het beter gemaakt hebben van mensen. En dat is te merken, vooral in de psychiatrie, waar medicijnen ongegeneerd mensen chronisch ziek maken en houden.

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!