Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

KRO zoekt kandidaten voor De Rode Kamer, audiovisuele shocktherapie op Nederland 2!

Datum: 18 september 2009, 08:47 ~ Bron: KRO

rode kamer zetelKom je er zelf niet meer uit? Zet dan de eerste stap in KRO’s Rode Kamer!

Heb je het gevoel dat je vastloopt in het leven en weet je niet meer hoe je de negatieve cirkel kunt doorbreken? Altijd bang dat je partner je gaat verlaten? Ben je zo verlegen dat je ieder contact met onbekenden uit de weg gaat? Kun je de dood van een dierbare niet verwerken? Ben je panisch voor vogels? Heb je regelmatig paniekaanvallen? Heb je het gevoel dat het nooit goed genoeg is? Leef je alleen voor je werk of valt het leven je soms te zwaar? KRO’s Rode Kamer biedt je een helpende hand.

Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.

Bekijk fragmenten van de Spaanse versie, La Caja Roja

Productiebedrijf TVBV (SNP Holding) is in opdracht van de KRO bezig met de voorbereidingen van dit nieuwe en baanbrekende televisieprogramma. Deelnemers aan het programma nemen plaats in een enorme rode kubus. Via een op maat gemaakte visuele sessie en onder begeleiding van een team professionele therapeuten krijg je inzicht in je probleem en wordt je de unieke kans geboden om anders naar je probleem te kijken.

De Rode Kamer

De Rode Kamer

Klinisch psycholoog Ando Rokx coördineert de samenwerking tussen de psychologen en de televisiemakers. Hij is enthousiast over het vernieuwende programma:

“Ik doe mee omdat het de kans biedt om iets te laten zien van de intense ervaringen en gesprekken die zich normaal in de verborgenheid van de spreekkamer afspelen en het taboe op de emotionele worsteling die het leven soms kan zijn te doorbreken.”

In KRO’s Rode Kamer onderga je de psychologische confrontatie met jezelf. Overrompelende beelden en geluiden zorgen voor een nieuw inzicht in je eigen geest en helpen je om je worstelingen vanuit een andere invalshoek te bestrijden. Onder begeleiding van een team deskundige psychologen word je geholpen om zelf de eerste belangrijke stap te zetten naar de oplossing van je probleem.

KRO´s Rode Kamer wordt gepresenteerd door Karin de Groot en is vanaf 2 januari 2010 te zien op Nederland 2.

Aanmelden kan nog tot 10 oktober!

Bezig met laden video…

Klik op het vierkantje voor volledig scherm weergave.

Bron: KRO

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Slikken De depressie-epidemie Metanoia Nieuwe wegen voor de geneeskunde
 

Bijwerkingen antidepressiva verzwegen

Meer dan 1 miljoen Nederlanders slikken antidepressiva. Er is sprake van een depressie epidemie. De middelen blijken verslavend en hebben nare bijwerkingen.
Een fopspeen (actieve placebo) werkt 100% zo effectief. En er is helemaal geen bewijs voor een ziekte in de hersenen.
Daarbij veroorzaken antidepressiva juist meer zelfdodingen en extreem gewelddadig gedrag.
Argos op Radio 1 over antidepressiva

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Bron: VPRO/Vara

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net