Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Kinderpsychiaters geëerd door Fonds NutsOhra en beloond met 1 miljoen euro

Datum: 15 juli 2009, 05:47 ~ Bron: De Telegraaf

Het is ronduit belachelijk. Psychiaters maken kinderen juist alleen maar ziek en zwak. Psychiaters behoren tot de meest misdadige geesten uit de geschiedenis van de mensheid, en de meest gevaarlijke, wrede en ‘ziekelijke’ soort psychiater is de kinderpsychiater.

Ook hoogleraar psychiatrie Thomas S. Szasz waarschuwt voor de kinderpsychiatrie:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Honderden wetenschappers, ‘eerlijke’ psychiaters, hoogleraren en anderen waarschuwen het publiek: psychiaters maken kinderen opzettelijk zwak en ziek met ADHD medicijnen.

Kinderarts Bose Ravenel heeft er een boek over geschreven:

verzieken kinderen adhdIn het boek “Het ziekmaken van Amerikaanse Kinderen: Het ontmaskeren van het ADHD Fiasco en het helpen van ouders om de controle terug te pakken” (Thomas Nelson), houden de auteurs niet alleen de voeten van het ADHD kamp aan het vuur – ze gooien het ADHD kamp in het vuur met gekozen texten als “een travestie van de wetenschap” “ondeugdelijk bewijsmateriaal” “een schandaal dat op het punt staat uit te barsten” en “een poging dat heeft geleid tot het ontwikkelen van stoornissen die niet bestaan”.

Specifiek betogen de auteurs dat de “ziektes die niet bestaan” – namelijk ADD (attention-deficit-disorder), ADHD (attention-deficit hyperactivity disorder) en ODD (oppositional defiant disorder) – gebaseerd zijn op slechte wetenschap, zeer waarschijnlijk niet afkomstig van genetische hersenafwijkingen, en welke daarom geen noodzaak hebben voor de schadelijke medicijnen als behandeling.

Waarom in hemelsnaam worden kinderpsychiaters in het zonnetje gezet en geëerd? Het wekte een déjà vu op:

Euthanaseren van kinderen in de psychiatrie

Euthanaseren van kinderen in de psychiatrie

Bescherming van psychiaters duurde voort tot na hun dood:

Nedersaksen Generale Medical Council’s doodsbrief voor Dr. Klaus Endruweit, verantwoordelijk voor de vergassingen bij de Anstalt (psychiatrische kliniek) Sonnenstein, in Pirna, vermeldt: “We zullen hem eren en herdenken”

De doodsbrief van Heinz Heinze, voormalig directeur van het grootste instituut voor het vermoorden van kinderen vermeldt: “In vereerde herdenking”

De doodsbrief van hoogleraar Werner Catel van de Universiteit van Kiel, die de massamoord van kinderen ten uitvoering bracht, vermeldt: “hij droeg in vele opzichten bij aan het welzijn en de welvaart van zieke kinderen”

De doodsbrief van hoogleraar klinische psychiatrie Friedrich Panse van de Universiteit van Düsseldorf sluit af met “Een leven in dienst van lijdende mensen… is voltooid” Panse was T4-adviseur die de patiënten de gaskamer in leidde en hun lijden gade sloeg.

Tot op de dag van vandaag worden de daders van deze misdaden met meer sympathie behandeld dan hun slachtoffers.

“Degene die de daders van deze misdaden eren, zullen een tweede keer doden.” ~ Ernst Klee, Joodse Holocaust geleerde en documentairemaker

Zie: Medisch moorden: Euthanasie onder dwang in de Duitse psychiatrie in 1914-1949

Psychiaters richten zo ongelooflijk veel schade aan. Psychiaters wakkeren bewust ziekte epidemieën aan bij kinderen door angst te zaaien voor onmeetbare ziektes in de hersenen. Steeds meer kinderen moeten gevaarlijke hersenmedicatie slikken, die een gelijke werking heeft op de hersenen als regelmatig cocaïnegebruik. En die tot de dood kan leiden, en die nog veel meer schade veroorzaakt zoals het remmen van de groei van het kind en het verergeren van de symptomen na 2-3 jaar gebruik.

Psychiaters, en al helemaal kinderpsychiaters, verdienen het niet om geëerd te worden.

~ Quote uit De Telegraaf ~

AMSTERDAM –  Fonds NutsOhra viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Ter ere van dit jubileum zet het fonds de gehele klinische kind- en jeugdpsychiatrie in Nederland in het zonnetje.

Het fonds heeft ter ere van haar jubileum 1 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de organisatie van feestelijke activiteiten voor de kinderen in deze instellingen. Het geld wordt verdeeld over alle, bijna 30, jeugd-ggz instellingen die zelf mogen bepalen welke invulling ze geven aan de feestelijke activiteiten. De medewerkers van het fonds zullen als vrijwilliger bij een aantal activiteiten assisteren. Paul de Bot, voorzitter van het fonds, heeft op 13 juli een cheque overhandigd aan Marleen Barth, voorzitter van GGZ Nederland. ’Wij zijn het Fonds NutsOhra heel dankbaar voor dit gebaar. De kinderen, hun familieleden en de medewerkers van deze instellingen verdienen het om een keer in het zonnetje gezet te worden’.

Bron: De Telegraaf

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Slikken Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Medicijnen 2004-2005 Geneeskunde tussen Geleerdheid en Gezond Verstand
 

Toezicht op psychiaters faalt

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net