Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: De psychiatrie houdt zich al 7 jaar stil

Justitie verontrust: Verdachten criminele daden weigeren psychiatrisch TBS onderzoek

Datum: 28 juli 2009, 07:46 ~ Bron: Elsevier

pieter baan centrumEerder al schreven we hoe dubieus TBS eigenlijk wel niet is. Een natte vinger van een psychiater bepaalt namelijk het verschil tussen levenslang de allerzwaarste straf in Nederland: psychiatrische TBS, of een vooraf bepaald aantal jaar hotel-straf in een normale Nederlandse cel.

Zie:

Psychiatrische behandeling doet meer kwaad dan goed. Psychiatrie is een valse wetenschap.

Natuurlijk is het de vraag (en niet aan mij om te oordelen) of criminelen die ernstige misdaden begaan zijn niet deze gruwelijke psychiatrische straf verdienen, maar buiten dat is het niet eerlijk dat een psychiater aan de hand van nattevingerwerk bepaalt of iemand wel of niet die straf krijgt opgelegd, en dat bijvoorbeeld pedofielen die straf niet krijgen. Dat een stel nepartsen dat bepaalt is natuurlijk heel gevaarlijk, en het klopt niet en geeft ook aan hoe dubieus het allemaal is.

Psychiaters behoren juist zelf tot de grootste en meest gevaarlijke misdadigers in de geschiedenis van de mensheid. Veel mensen willen naïef blijven, en rechters geloven de illusie die ze worden voorgehouden natuurlijk graag, maar in werkelijkheid veroorzaken de psychiaters juist het gedrag dat ze dan vervolgens willen gaan ‘behandelen’.

Zie:

Ze bedenken ziektes op basis van valse wetenschap en fraude, en ze verdienen er wereldwijd honderden miljarden per jaar mee ten koste van de gezondheid en het welzijn van miljoenen mensen. En als je denkt dat ze de maatschappij er veiliger mee maken dan vergis je je!

Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.

De korte termijn resultaten lijken vast heel erg mooi, maar je kunt geen respect van mensen verwachten indien je zelf geen respect voor mensen hebt.

The fish rots from the top down (een gezegde in Rusland)

Deze gruwelijke psychiatrische misdaad heeft logisherwijs het gevolg dat steeds meer mensen misdaden plegen en dat mensen steeds minder sociaal worden naar elkaar.

Straf is eerlijk. TBS is dat niet. Deze criminelen doen er juist heel verstandig aan om ver bij een psychiater vandaan te blijven, ook in ons aller belang.

~ Quote uit Elsevier ~

‘Verdachten weigeren mee te werken aan tbs-onderzoek’

Justitie is bezorgd over het grote aantal criminele verdachten dat zich niet psychisch wil laten onderzoeken in het Pieter Baan Centrum (PBC).

Meer dan de helft van de verdachten werkt volgens het PBC niet mee, meldt de NOS.

Met het weigeren mee te werken aan het onderzoek hopen de verdachten geen tbs te krijgen.

Criminelen

Een rechter kan vragen om een psychologisch onderzoek door het PBC, maar daar hoeft een verdachte niet aan mee te werken. De vaak zware criminelen krijgen hierdoor niet de behandeling die ze zouden moeten krijgen.

Justitie waarschuwt nu de verdachten en advocaten dat het niet meewerken aan een onderzoek nadelig kan zijn, omdat rechters dan vaak een hogere straf opleggen dan gebruikelijk.

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Nieuwe wegen voor de geneeskunde De depressie-epidemie Afscheid van autisme en ADHD Uw brein als medicijn
 

Psychiatrisch onderzoekers ontmaskerd

In deze uitzending van VARA/VPRO Argos worden psychiatrisch onderzoekers ontmaskerd. Antidepressiva van het type SSRI blijken de kans op zelfmoord bij kinderen te verdubbelen. Maar de bewuste psychiatrische onderzoekers trachten het publiek het tegenovergestelde wijs te maken met gehaaide misleiding. In deze reportage vallen ze door de mand.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!