Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Justitie vermoedt rol antidepressiva bij aanrichten bloedbad

Datum: 12 augustus 2009, 20:52 ~ Bron: IJmuider Courant

Bloedbad door antidepressivaHaarlem – Nieuwe deskundigen gaan zich buigen over de mogelijke rol van anti-depressiva bij een dubbele moord vorig jaar september in Badhoevedorp. Een 64-jarige vrouw doodde haar 61-jarige man en 22-jarige dochter thuis met een bijl. Daarna probeerde ze zelfmoord te plegen door met een auto tegen een boom te rijden.

Volgens haar raadsman Van Oosten gebeurde dit volkomen onverwachts nadat ze was begonnen met het slikken van een vermoedelijk te hoge dosis van het anti-depressivum seroxat. Het openbaar ministerie (OM) verklaarde woensdag op een procedurele zitting van de rechtbank dat het geslikte middel slechts ‘in hele kleine mate’ is aangetroffen in het bloed van de verdachte. Een apotheker/toxicoloog moet volgens het OM antwoord geven op de vraag welke dosis ze in haar bloed had ten tijde van de daad, en of die hoeveelheid kan leiden tot plotseling agressief gedrag.

Bron: IJmuider Courant

Zie ook:

SIRE: Onbewust Asociaal

YouTube voorvertoningsafbeelding

Volgens Dr. Helen Fisher, een antropoloog verbonden aan Rutgers University in Amerika die modern science of love heeft gepionierd, onderdrukt antidepressiva emoties als liefde en blokkeert het de mogelijkheid om een emotionele binding aan te gaan met mensen. (zie dit artikel, vertaald uit het Engels)

Gezien het feit dat 1 miljoen Nederlanders deze middelen elke dag slikken, en het feit dat het middel ook al niet meer uit het drinkwater weg te filteren is, zou het dan niet waarschijnlijk zijn dat juist antidepressiva een hoofdoorzaak is van het feit dat we steeds minder sociaal worden naar elkaar?

Zie ook: http://www.onbewustasociaal.nl/

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Collision Top 100 van meest gebruikte medicijnen Psychiaters te koop? Uw brein als medicijn
 

Tros Radar undercover bij farmaceutische bedrijven

Bezig met laden video...
Tros Radar: Deel 1 / Deel 2
Jaarlijks overlijden in Nederland meer mensen door medicijnen dan in het verkeer. Toch wil de farmaceutische industrie documenten over bijwerkingen niet openbaar maken.

Steeds vaker wordt het duidelijk dat dodelijke bijwerkingen worden verzwegen, en dat de bedrijven weinig tot niets om het welzijn van mensen geven.

De bedrijven worden beloond voor het zo lang mogelijk 'beter maken' van mensen, en niet voor het beter gemaakt hebben van mensen. En dat is te merken, vooral in de psychiatrie, waar medicijnen ongegeneerd mensen chronisch ziek maken en houden.

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net