Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Jongen vertelt over zijn ervaring met de ‘behandeling’ in de psychiatrie

Datum: 30 november 2009, 08:32

In de volgende reportage van Avro De Praktijk op Radio 1 vertelt een jongen hoe het is om in de psychiatrie ‘behandeld’ te worden met isoleercel en dwanginjecties met antipsychotica, terwijl je niets misdaan hebt en geen bewezen gevaar vormt, maar bijvoorbeeld omdat een psychiater het ‘vermoeden’ heeft dat je te weinig eet of drinkt en daardoor een risico vormt op het zogenaamde ‘maatschappelijke teloorgang’. Je vormt dan een gevaar voor de ‘orde’ van de maatschappij en dan kan de psychiater je aan de meest gruwelijke martelingen onderwerpen.

Luister en huiver.

YouTube voorvertoningsafbeelding

En dan te bedenken dat deze ‘behandeling’ het leven van de jongen, indien voortgezet volgens de algemene gang van zaken met 30+ jaar zou hebben verkort met een gruwelijke dood als gevolg, waarbij je haren uitvallen en je nog amper op je benen kan staan, als je 30-40 jaar oud bent. (zie bijvoorbeeld dit verhaal van Ana Galvin uit het Verenigd Koninkrijk).

http://www.zielenknijper.nl/wp-content/uploads/2009/05/isoleercel-kaal.jpg

Isoleercel waar mensen soms meer dan een jaar in gevangen worden gehouden en platgespoten worden door een psychiater.

In feite is het een gruwelijke misdaad die psychiaters begaan. Deze jongen heeft niets misdaan en vormt geen bewezen gevaar. En al zou iemand dan daadwerkelijk zelfmoord willen plegen, en is er ook daadwerkelijk bewijs dat iemand dat wil, dan nog lijkt het me duidelijk dat een isoleercel marteling voor meerdere maanden niet bepaald zal bijdragen aan de wil om te blijven leven…

Ook is er geen enkel wetenschappelijk bewijs om het onder dwang platspuiten van mensen met antipsychotica te verantwoorden, toonde een recente studie die gepubliceerd is in Journal of Advanced Nursing aan.

Hoe je het ook wendt of keert, een arts martelt mensen niet. Psychiaters zijn geen echte artsen. Het zijn misdadigers die andere belangen dienen dan het welzijn van mensen.

Hoe kun je het als arts nu over je hart verkrijgen om onschuldige mensen voor meer dan een jaar in een isoleercel op te sluiten en plat te spuiten met middelen die de kans op herstel doen afnemen en lichamelijk veel schade veroorzaken? Welk mens met respect voor medemensen doet zoiets afschuwelijks?

Nova reportage

YouTube voorvertoningsafbeelding

Novum reportage

YouTube voorvertoningsafbeelding

Onschuldige ‘patiënten’ (met onmeetbare ziekten…) worden geregeld doodgemarteld in de psychiatrie:

SP stelt kamervragen over doodmartelen oude man met kampsyndroom

Wanneer houdt dit op?

 

Mogelijk interessante boeken

Wie is van hout ... Metanoia Haal je een moederband niet meer in? Medicijnen 2006-2007
 

Psychiatrisch onderzoekers ontmaskerd

In deze uitzending van VARA/VPRO Argos worden psychiatrisch onderzoekers ontmaskerd. Antidepressiva van het type SSRI blijken de kans op zelfmoord bij kinderen te verdubbelen. Maar de bewuste psychiatrische onderzoekers trachten het publiek het tegenovergestelde wijs te maken met gehaaide misleiding. In deze reportage vallen ze door de mand.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net