Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Jan Peumans (voorzitter Vlaams Parlement): “Stop ADHD, kom wonen in Wallonië!”

Datum: 25 juli 2010, 05:58 ~ Bron: Humo

politicus Jan PeumansTim Pauwels vroeg me vorige week nog: hoe zou jij later willen terugkomen? Wel: als Waal. Ik heb altijd burgemeester willen zijn in zo’n Waalse plattelandsgemeente. Het landschap, de hartelijkheid, je kan er lekker eten… Mensen zijn er ook veel vriendelijker. En kalmer!

Weet je waar de meeste Ritalin (ADHD medicatie) wordt voorgeschreven? In West-Vlaanderen, en daarna in Antwerpen. Die zijn samen goed voor de helft van het Ritalin-gebruik. En weet je waar het minst? In de provincie Luxemburg. Een Waal heeft een andere instelling. Is gewoon zo. Nu zal ik weer brieven krijgen: als ge zoveel van de Walen houdt, ga er dan wonen (lacht).

Jan Peumans (N-VA), voorzitter van het Vlaams Parlement, geïnterviewd door Tom Pardoen en Raf Weverbergh in Humo, 13 oktober 2009

Bron: Humo via LVB.net

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Hoezo ADHD? Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! The Antidepressant Solution The Antidepressant Era
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!