Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: De psychiatrie houdt zich al 7 jaar stil

Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) vermoedt fraude door GGZ instellingen

Datum: 15 juni 2010, 15:30 ~ Bron: Algemeen Dagblad

inspecteur generaal gerrit van der walRIJSWIJK – De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) krijgt van de verschillende zorginstellingen verkeerde informatie over de kwaliteit van zorg. Fraude wordt niet uitgesloten. Dat zegt inspecteur-generaal Gerrit van der Wal in het julinummer van het vakblad Zorgvisie Magazine.

De zorginstellingen in Nederland, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en GGZ-klinieken, hebben te maken met het zogeheten gefaseerd toezicht. De inspectie is dan vooral afhankelijk van aangeleverde informatie over de kwaliteit van de zorg van de instellingen zelf. Aan de hand van die gegevens wordt een risico-analyse gemaakt om daarna eventueel te besluiten de instellingen te bezoeken voor een controle.

Bron: Algemeen Dagblad

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 
  • harry

    tss

  • matthijs

    nog veel meer dan fraude .met opzet naar verkeerde personen verkeerde plaats onder de verkeerde omstandigheden op het verkeerde ogenblik zijn ze er.!!!!!

Mogelijk interessante boeken

Denken over geneeskunde Collision Slikken Medicijnen 2004-2005
 

Netwerk: Weg met TBS?

Het merendeel van de gezaghebbende tbs-advocaten uit Nederland raden hun cliënten af om mee te werken aan een tbs-onderzoek. De advocaten hekelen de onrechtvaardige aard van TBS, de willekeur door psychiaters en de discriminatie op basis van wetenschappelijk ondeugdelijke diagnoses.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!