Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Hoogleraar neurobiologie Gerald Hütner: “ADHD is geen neurobiologische ziekte”

Datum: 24 januari 2014, 21:57

Gerald Hütner

De Duitse hoogleraar neurobiologie Gerald Hütner beweert in een TV interview op ZDF Journaal dat ADHD is geen neurobiologische hersenziekte is. Indien hij gelijk heeft dan betekent dat dat de hersenen van 200.000 kinderen in Nederland onterecht worden behandeld tegen een ziekte die in werkelijkheid niet echt bestaat.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Ziekte-religie

Sommige geleerden spreken over een ziekte-religie waarbij mensen problemen en onzekerheden in het leven wijten aan een onmeetbare ziekte. Het is zo goed als zeker dat de psychiatrie als vakgebied ophoudt te bestaan wanneer fysiek bewijs voor ziekten als ADHD verplicht wordt gesteld. Zie bijvoorbeeld een Twitter-gesprek met hoogleraar kinderpsychiatrie Robert Vermeiren.

Bron: ZDF Journaal

 

Mogelijk interessante boeken

Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Afscheid van autisme en ADHD Hoezo ADHD? Mania
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!