Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Hoogleraar kinderpsychiatrie Robert Vermeiren vraagt zich af waarom fysiek bewijs nodig is voor de ziekte ADHD

Datum: 10 juli 2015, 04:21

Hoogleraar kinderpsychiatrie Robert Vermeiren die recent een open brief schreef aan de Tweede Kamer over ‘criminalisering’ van ADHD-diagnostiek vraagt zich af waarom fysiek bewijs nodig is voor de ziekte ADHD…

 

 

De open brief is te lezen op het volgende adres:

Geachte Tweede Kamerleden

Artsen die kinderen medicatie voorschrijven lijken gewetenloze criminelen die farmaceutische belangen boven kinderen plaatsen. Dit alles bezorgt me zeer, want het schaadt kinderen die door een stoornis (bij ADHD, drukte en concentratieproblemen) ernstig disfunctioneren en daar in hun gezin, op school en met vriendjes last van ondervinden.

Ik hoop in het belang van deze kinderen uw aandacht te kunnen krijgen voor deze zorg.

Bron: Artsennet

 
 • Arjan

  De hoogleraar bevestigt dat er geen fysiek bewijs is dat de ziekte ADHD bestaat. In potentie worden de hersenen van kinderen dus onterecht behandeld.

 • C Kane

  ”Waarom moet fysiek bewijs als iemand lijdt?” lol.
  waarom moet fysiek bewijs als een door psychiatrie beschadigde persoon lijdt?? waarom moet er fysieke bewijs zijn voor schadeclaims ingediend tegen psychiatrie? mooi rhetoriek…

 • Niels Klein

  In mijn coschappen zat ik eens bij een consult van een kinderarts, die een jongetje zag in verband met ADHD. Het hele gezin kwam mee. Jongetje in kwestie, ik geloof 10 jaar oud, kroop onmiddelijk onder de tafel door, gooide met LEGO: typisch baldadig 10 jarig jongetjes gedrag. De vader, een boom van een kerel met een kop waar agressie uit sprak, schreeuwde tegen zijn zoon dat hij moest gaan zitten. De manier waarop die man schreeuwde: de rillingen liepen me over de rug; met mijn toen 35 jaar werd ik er echt bang van.
  Dit gezin straalde bijna tastbaar uit: “hier deugdt het niet”.
  De kinderarts vroeg hoe het ging: niet goed, het jochie vocht op school, presteerde niet goed op school en was thuis Alle Dagen Heel Druk. De kinderarts antwoorde toen, dat de dosering ritalin waarschijnlijk nog niet hoog genoeg was, en dat hij die zou verdubbelen. In het hele consult werd niet gerept over een mogelijke rol die het gezin, en met name de vader, speelde bij het gedrag van dit “patiëntje”. Ik vond dit toen heel goedkoop van de kinderarts, ik vond dat hij de roze olifant in de kamer negeerde en deed alsof de muis het probleem was, zodat hij er lekker snel vanaf zou zijn.
  Later ben ik hier anders tegenaan gaan kijken. De kinderarts deed alleen maar wat die mensen wilden. Die kinderarts deed wat deze mensen verwachten. Deze mensen waren zelf het probleem: zij kwamen niet met de vraag: wat kunnen wij zelf doen, maar met de vraag: wat gaat u er aan doen.
  Op deze website wordt het probleem bij de psychiatrie en de farmaceutische industrie neergelegd. Maar deze instanties zouden geen pilletje ritalin gesleten krijgen, als de consument niet in goedkope, halfbakken strategieën geïnteresseerd zou zijn. In mijn ogen zijn de psychiatrie en de farmaceuten concrete uitingen van een onderliggend maatschappelijk probleem: de verweking en de verwendheid van mensen in de westerse maatschappij, het volstrekt belachelijke geloof in het maakbare leven en het ontlopen van eigen verantwoordelijkheid.
  Als mensen op geen enkele manier bereid zijn om hun eigen zwakheden onder ogen te zien en er aan te werken, wees dan blij dat ze rustig worden gehouden met een tabletje van de farmaceut. Ze zouden eens bij u op de stoep staan om hun frustraties op uw meubilair te koelen!

 • Jos

  ehm, ik heb zelf ook wel eens jongens (het zijn altijd jongens rara hoe kan dat) meegemaakt met adhd. stel je voor dat de vader eens een verzwaard bodypack en eventueel wat elastische draden daaraan en zijn handen vastmaakt en een potje met hem gaat sparren, ipv de hele dag in zijn kantoorstoel te hangen. of ga eens op een volwassenen step een paar kilometer over het fietspad, of ga 10 kilometer hardlopen met hem. als je deze kinderen continue opdrachten geeft en lastig valt… (dan kun je jezelf ook nooit aftrekken om van dat nare gevoel af te komen) psychiatry mensen die werken af en toe een paar halve dagen en hebben dan weer weken vakantie (om van hun nare gevoel af te komen)

 • Jos

  zo’n adhd jongen is wel eens meegekomen naar mijn huis, ik heb hem wat dingen verteld en laten zien, verder gebeurde er niets. die radio presentators, wielrenners, voetballers, kickboxers, dat zijn eigenlijk ook maar drukke jongens, zouden ze misschien adhd hebben?

 • Jos

  roep de gedachten politie: de openbare en persoonlijke rust en orde word verstoord, beinvloed de uitslag en de winnaar door het mediceren van: de adhd tour de france, de adhd wk halve finale, de adhd tennis competitie

 • Jos

  ik heb zelf een erg druk papagaaitje; hij trekt knoppen uit de computer, fladdert rond, maakt veel kabaal, gooit dingen op de grond, betast me alsmaar, misschien moeten ze papagaai adhd medicatie maken. en die honden op straat zijn ook zo druk; ze blaffen en rennen en grommen, misschien moeten ze honden adhd medicatie maken. en die vliegjes en mieren zijn ook zo druk, ze bewegen eindeloos achter elkaar heen en weer, misschien moeten ze insecten adhd medicatie maken. en dan die meeuwen en spreeuwen en ganzen, ze maken alsmaar geluiden en vliegen heen en weer, het zou verboden moeten worden. en dan al die vliegtuigen, soms zit de lucht compleet vol met vliegtuig strepen, misschien moeten ze piloot adhd medicijnen maken. en mijn god al die autootjes dag en nacht over de snelweg, je moet continue voor en achter en links en rechts om je heen kijken wil je niet verpletterd worden door al die gejaagde automobilisten, misschien moeten ze automobilisten adhd medicatie maken.

 • Jos

  de psychiatry weet donders goed dat het fysieke schade geeft, ze hebben me al een paar keer gevraagd om bloed onderzoek en andere onderzoeken te laten doen. ik denk dat het tijd word voor een zoveelste onderzoekje: 1 balkje met aantallen van andermans kinderen die versuffende medicatie krijgen, en 1 balkje met aantallen van de kinderen die versuffende medicatie krijgen van mensen die in de psychiatry werken.

 • Jos

  Net zoals dat er volbloed renpaarden bestaan, bestaan er ook mensen die wat intelligenter en sportiever zijn. Ik heb van psychiatry mensen gehoord dat ze het bestaan van goed en kwaad ontkennen. Merkwaardig genoeg schijnen ze wel in staat te zijn om kleine ‘onvolkomenheden’ waar ze zich ernstig aan frustreren, pardon ergeren, te kunnen bestempelen als ernstig kwaad, en deze mensen op een slecht pad te helpen. voor deze mensen geld dat hun geweten op hun sterfbed zal influisteren wat hun zometeen te wachten staat.

 • Jos

  ik vermoed dat 1 van de redenen waarom psychiatry mensen zijn zoals ze zijn is dat ze zeer boos zijn dat hun zeer luxe leven zal eindigen aangezien ze beseffen dat ze niet onsterfelijk zijn. ze zijn dan ook reeds bezig om uit te zoeken hoe dit kunt voorkomen (en ze denken dat dit met einden van het dna de zogenaamde telomeren komt) ook vriezen ze zich cryogeen in in de hoop dat toekomstige mensen ze van harte tot leven zullen wekken en welkom zijn op aarde. maar dan nog dit: het enige wat ze in hun demonische aan de satan en de god van geld verkochte zieke ziel kunnen bedenken is om hun zware leed te verzachten met het pijnigen en kapot maken van andere mensen die niet hun pad des verderfs gekozen hebben. tja het is maar een gedachte, ik weet niet of ik dit wel mag denken…

 • Jos

  denk maar eens aan de egyptische farao’s; machtige heersere die volkeren als slaven gebruikte, en allerlei tovenarijen moesten maken om hun eeuwiglevend te maken…

 • Jos

  eigenlijk is het ook zeer onrechtvaardig dat zeer nobele en edele mensen die vaak zeer hoog tot zelfs het hoogstbegaafde nivo van bijvoorbeeld Newton zijn opgeleid met een zeer zware studie niet het eeuwige leven hebben. ze hebben daarom zich te wreken op elk ander, zodat er een globe zal overblijven met de goddelijken die elkaar spuiten en pillen toedienen en zich vervolgens luierend in de luiers van weeldom genot en luxe kunnen hullen van de mensen die ze (pardon) uitgeroeid hebben?

 • Jos

  ik had een keer verteld tegen een vrouwelijke psychich van Altrecht dat ik me heel soms wel 5 malen per dag kon aftrekken. deze vrouw vond het vervolgens zeer noodzaakelijk om mijn per dag minimaal 20 milligrammen Zyprexa inclusief een volle dosis Seresta te laten innemen. nu zou ik zelf nooit een vrouw dwingen tot vaginale rotzooi, aangezien mijn intelligentie nivo dusdanig is dat ik dan een zeer grote kans zou hebben om iets aan mijn pik te krijgen en dan zou ik niet meer kunnen sporten wat ik toch ietsepietsje leuker vind dan mevrouw te behagen.

 • Jos

  mijn voorstel is dus om wereldvrede en alle conflicten in de brandhaarden op dees aardkloot (net zoals ze bij mij gedaan hebben) op te lossen door: spuit alle psychiatry medewerkers vol en controleer of ze pillen ingeslikt hebben, stuur ze naar afrika en de islamitische en russische landen, laat politie met pistolen op hun gericht achter hun lopen, en laat ze de bandieten, drugsdealers, terroristen, verkrachters, enzovoorts ‘behandelen’.

 • Jos

  de reden dat de psychatry medewerkers volgens mij het beste eerst spuiten en pillen moeten krijgen voordat ze de oorlogsgebieden moeten veroveren is dat het hun ook voor mij het meest geschikt leek dat ik dit moest gebruiken terwijl ze wisten dat ik aangevallen en bedreigd werd.

 • Jos

  stel dat de meerderheid van de democratie besluit om op geen enkele overheid te stemmen, is er dan geen tonnen salaris en miljarden verslindende projecten overheid meer?

 • Jos

  gister was op het nieuws dat er verwacht word een tegenvallend vangst van drugs slecht in de haven van rotterdam dus niet via autowegen en vliegvelden van 12.000 kilo te verwachten. dit is dus een verlies dat voor lief genomen word anders zouden ze niet doorgaan met drugs invoeren. stel voor het gemak dat een gram een kubieke centimeter is, tien gram op een rij is 10 centimeter, en tien rijen is een kubieke tien centimeter van 1000 gram dus 1 kilo. hetzelfde dus om duizend kilo te bereiken is een kubus van 1 kilo in een rij voor 10 kilo, in een vierkant voor 100 kilo, en 10 stapels voor duizend kilo. er zijn dus 12 kubieke meters aan drugs die de maffia als verlies kan permitteren. stel een gram kost 100 euro (of meer als het versneden word) dan heb je 12.000.000 x 100 = 12.000.000.00 = 1.200.000.000 = 1,2 miljard euro dat de allochtone en autochtone maffia zich als verlies kan permitteren. laatst kwam er een groep AT politie de deur openrammen bij ons en namen zo’n duur gay Mercedes in beslag maar er was niemand thuis. blijkbaar kan men meerdere huizen en dure automobielen aanschaffen en zich verplaatsen als ze een inval vermoeden. conclusie: het linkse beleid van de overheden heeft de terroristen gefinancieerd en heeft dus de dood van duizenden doden zoals in het WTC en in de metro van Engeland op zijn geweten.

 • Jos

  voor nog enige meer voorbeelden en gevolgen van een links beleid verwijs ik u naar: concentratie kampen van Lenin en Stalin, de nederlandse linkse socialistische arbeiderspartij en de NSB, de doodsvluchten van ZuidAmerika die mensen boven zee uit vliegtuigen gooiden. de meerderheid van de democratie heeft mijnheer Adolf. H als Leider gekozen. en gelijk hadden ze; de linkse landen hebben eeuwenlang onderling dood en verderf gezaaid uit niets maar dan haat jaloezie en nijd. Linkse Nederlanders en de politie en vele landen uit geheel Europa sloten zich gaarne aan bij Duitsland. De gehele wereld gebruikt nu gaarne vele uitvinding van de Duitsers.

 • Jos

  Onze grote bondgenoot amerika en weet ik veel wie nog meer heeft dusdanig veel oorlogstuig en munitie aan de getinten verkocht dat zelfs het koper voor de munitie nu in schaarste is geraakt. ik dank u nederig.

 • Jos

  ik zal u vertellen hoe zwaar de studie van psycholoog ongeveer is: er kwam een psychiatry meisje op mijn verdieping wonen. ik liet haar op de PlayStation zien dat ik perfecte laps kon vliegen met het snelste Piranha schip en het snelste level in die map van Paradyso. ze vroeg later of ze de playstation kon lenen om te kijken hoe andere bewoners dit spel deden. ook deed ik Mortal Kombat 3 met haar; ik ging voor haar staan, en als ze aanviel kon ik het blokken, en daarna ging ik over tot de aanval met combo’s. ik had toen ook geoefend om met een aanloop een vliegende koprol over haar bed te maken. het meisje gaf haar waardering door af en toe met een mulsim ongeveer een uur onder de douche te staan, aangezien de rest van de rekening toch over de andere 9 huisbewoners verdeeld word. een andere psychich (universiteit) ging af en toe met ongeveer 10 vrienden daar naar een soort vakantie huisje waar drank genuttigd werd, en ze bleven soms een etmaal wakker (terwijl ik en een neef die voor het eerst mee ging maar even gingen liggen in het tweepersoons bed vanwege moeheid). het enige meisje dat daar wel eens mee ging heeft daarna zonder mij bekende redenen zelfmoord gepleegd (dit heb ik gehoord van iemand die ik goed kende en die een vriend van hem was). ik zal binnenkort nog een verhaal schrijven maar dit wil ik eerst voorbereiden in notepad/kladblok.

 • Jos

  by the way: de universiteit psychiater in opleiding was zelfs zo hoogbegaafd dat hij het zich ook kon permitteren om cannabis joints te nuttigen.

 • Jos

  Deze universiteit psychich in opleiding had overigens ook voldoende liquide middelen tot zijn beschikking om een zij het enigzins minderwaardig automobiel inclusief kosten zoals wegenbelasting, apk, benzine te bekostigen als zijnde student.

 • Jos

  ik stond een keer des nachts buiten te kijken naar de sterrenhemel toen ik plotseling een ster zag ontploffen, de gehele damkring werd in een flits verlicht. niemand geloofde me, totdat ik later op een uitzending op de nederlandse televisie zag dat het ook waargenomen was. dat is echt supergaaf, een ster die enorm verderop ontploft de gehele dampkring dusdanig kan verlichten alsof de zon schijnt in de duistere nacht. stel je voor dat onze zon dit doet, we zouden gruwelijk snel uiteen gerukt met de snelheid van het licht miljarden meters per seconde weggeblazen worden. oh yeah lets rock.

 • Jos

  volgens internet heeft allochtoon met medewerking van de blanke overheid een dodelijke dosis het liefst ter versterving aan mij verschaft zoals in bejaarden huizen geschied volbracht door BorstEls.
  open het pistool vuur.
  open het mitrailleuse vuur.
  open het scherpschuttervuur.
  open het assault rifle vuur.
  open het machinegeweer vuur.
  open het grenadier vuur.
  open het mortier vuur.
  open het tank vuur.
  open het artillerie vuur.
  open het jachtbommenwerper vuur.
  open het howitzer vuur.

 • Jos

  de reden waarom de nederlandse overheid die een duivelspact met de getinte overheden heeft gesloten sinds al de VOC en de aardolie landen sinds de krach is dat ze oa macht dmv geld willen en doodsbang zijn voor een gezonde bevolking ivm het verwijderen van de franse bourgouise regering vroeger. men zou namelijk met grote groepen een regen van stenen kunnen geven aan politie agenten zoals in arabische landen gebeurd, hun pistolen kunnen bemachtigen, en wachten op de volgende agenten en hetzelfde doen. ook worden er dierenziektes door de wetenschap en techniek gemaakt die dmv kunstmatige inseminatie ed worden ingebracht om boeren zwak en kapot te maken zodat ze medicijnen van de pharmachemie moeten kopen en enorm moeten investeren om nieuw vee aan te schaffen zodat de geldmachine blijft draaien. de reden daarvoor is dat het leger van de overheid na enkele dagen zonder voedsel geen ene fuck meer voorstelt en ook niet meer in staat is om samen met de politie onze vrijheid te onderdrukken. dit land is ondertussen in een concentratiekamp nog samengekrampter dan in arabische landen veranderd aangezien ik niet eens meer in mijn eigen woning op mijn benen en tafel kan drummen ter verbetering van mijn door de overheid gruwelijk verminkte condite kan oefenen zonder een regen van klachten van allerlei buren te krijgen.

 • Jos

  de reden waarom dierenziektes gemaakt worden door de wetenschap en techniek en industrie is omdat men reeds in staat is om ‘predictable’ virussen te produceren voor griepvaccins voor ouderen…

 • Jos

  de reden waarom het vee express zwak en ziek gemaakt word is omdat er op de nederlandse media is uitgezonden dat voor allerlei levende wezens en gewassen dusdanig word geselecteerd dat het zeer zwak bestand is en weinig weerstand heeft om alleen het uiterlijk dat men gaarne wenst te aanschouwen te laten voortbestaan en de rest uit te roeien.

 • Jos

  vergeet niet dat boeren uiteindelijk de ultieme soldaten zijn. ze werden aangevallen en beroofd, hun kinderen werden vermoord en hun vrouwen na de mooie geroofd te hebben ook: dorsvlegelboeren werden strijdknotsvechters, rieken werden speer, sikkelmaaiers werden zwaardvechters.

 • Jos

  en nadat de boeren verre landen veilig gemaakt hadden voor de overheid met verlies van veel familieleden, kwam de overheid met het leger door buskruit door de oude Chinezen bedacht, en met kanonnen en geweren bedacht door mensen die de ‘wetenschap&techniek’ gingen bestuderen om een papiertje en een staande ovatie van het volk te krijgen van de overheid, die vervolgens die wapens afpakte en zei: maak voedsel voor onze legers en maak het volgende betere wapen voor ons, want anders knallen we je ballen eraf met dit wapen wat je voor ons gemaakt hebt, enz.

 • Jos

  de psychiatry beweerd dat alleen de beste genen zich voortplanten en de rest mogen uitroeien en dat klopt. allerlei mensen met allergenen en kwalen ziektes planten zich voort en ik zal mij niet voortplanten want ik was helaas oh wat jammer toch niet genoeg voor de ratrace van hyena’s en koekoeks.

 • Jos

  deze overheid verwacht dat ik ga werken om de linkse maatschappij met buitenlanders die mij ten gronde gericht hebben ga helpen te financieren met belastingafdrage terwijl hun toen ik werkte of studeerde de hollandse dames aan het palen waren en mij op straat en in huis aanvielen en bestalen. deze krankzinnige overheid presteerde het om jaren geleden al een keuringsbrief voor arbeid te sturen terwijl ik een wrak zonder geld was.

 • Jos

  ik heb de ziekte van Hedel; ik heb meer haar op mijn schede dan op mijn schedel.

 • Jos

  wijdbeens marcheert ze stampend over straat en schopt iedereen opzij die haar in de weg staat of voor de voeten loopt op zoek naar een leuke man die ze vol bij zijn kruis grijpt en aan haar messcherpe klauwen aan zijn bloederige balzak naar huis mee sleurt en op bed neer smijt en op hem neer ploft zodat hij bijna zijn rug breekt.

 • Jos

  de complete inhoud van hele groentekisten en fruitstallen verdwijnt als sneeuw voor de zon in haar wagenwijd opengesperde kUt, ze krijgt weer één van haar daverende orgasmes die de bedstede op haar grondvesten doet schudden.

 • Jos

  ze is zowel van boven als vanonder fors geschapen, ze is reusachtig geschapen, ze is kolossaal geschapen, ze is gigantisch geschapen, ze is monsterachtig geschapen, ze heeft een wespentaille.

 • Jos

  ik prop me kutlul in je lulkut.

 • Jos

  Aahahah, dont make me laught, you weak pathetic fool, feel the cock of Shao Kahn.

 • Jos

  vaak heb ik nog steeds last van anale obstipatie dankzij de psychiatry en dan ga ik gehurkt in de douche zittend mijn G-plek vingeren totdat mijn drassige poep dumpt en stamp en prak ik het fijn met mijn voet door het douche putje.

 • Jos

  een ander bijwerkingkje van de psychiatry medicijntjes waar ik ze gaarne voor bedanken wil is dat onlangs letterlijk een stuk van mijn kies afbrak toen ik nootjes at, en dat af en toe mijn nek of rugwervels zodanig vast zitten en pijn doen, dat ik als ik wil gaan slapen letterlijk met beide handen mijn hoofd moet ondersteunen en heel voorzichtig moet gaan nederliggen. ik kon zelfs soms mijn hoofd niet eens draaien als iemand mij aansprak. op internet staat dat meer mensen last hebben van deze verschijnselen.

 • Jos

  nog een bijwerkingkje van de psychiatry medicijntes is dat de onderkant van mijn baard in een jaar van pikzwart tot grijs is veranderd, en dat op een leeftijd dat mijn vader die notabene in de oorlog geboren is nog op die leeftijd wat ik gezien heb op foto’s een volle donkere baard had.

 • Jos

  mene mene tekel ufarsin; gewogen en te licht bevonden; u bent geen zuiver goud; u bent een leugen; oftewel het meest gebruikte werktuig van de Satan. ben ik soms God dat ik u kan vergeven? alleen bij God is vergeving mogelijk. moet ik soms tot God bidden dat Hij geleden heeft om zijn aartsvijand de Satan te vergeven?

 • Jos

  niet ik, zelfs niet God, zal u terecht staan. Hij zal zeggen: gaat heen van mij. de Zwarte Rechter en zijn demonen die u gediend heeft zullen u terecht staan, aangezien God wel betere dingen te doen heeft dan u en uw Heerser.

 • Jos

  tenslotte nog 2 redenen waarom de moderne wetenschap een falikante leugen is. de psychiatry beweerd dat sexdrive het enige is wat de mensaap motiveerd, maar hoe kan het dat ik na jarenlang impotent geweest te zijn door de chemische castratie en vergiftiging nog steeds doorgegaan ben? ten tweede; men ijlt over dat men alles tot in miniem detail kan uitreken (de zogenaamde quantumphysica), maar mijn bejaarde ouders die reeds 3 grote dure schootcomputers van het top 3 wereldmerk Asus versleten hebben, hebben ontdekt dat hun computers na sporadisch gebruik, want ze gebruiken hem nauwelijks, gemerkt hebben dat deze krengen naar de klote zijn gegaan. oftewel de moderne wetenschap quantumphysica kan geen ene phuck uitrekenen, of anderzijds ze rekenen het dusdanig uit dat de duurste top 3 wereldmerken rekenmachines binnen no time naar de klote gaan.

 • Jos

  nu zal ik u 1 van mijn meest zondige gedachtes waar ook ik tegen strijden moet (verzwakt door de psychiatry) geven, het enige verschil is dat ik er niet aan toegeef, terwijl u naar veel beraadslag met menig lieden er moedwillig toe bent over gegaan: pijp me en snel voordat ik agressief word en hier de boel kort en klein sla. wat nee?! ik kan me niet herrinneren dat ik ook maar iemand hier toestemming heb gegeven om nee tegen me te zeggen, ik duld geen tegenspraak.

 • Jos

  een volgenling, discipel, leerling van God is geen heilig boontje. het is iemand die in het dal van de verdorde beenderen is geraakt en alleen door loutering van het vuur tot inzicht is gekomen!

 • Jos

  ik zal u nog een voorbeeld geven waarom de vooruitgang van de wetenschap&techniek dwaasheid is (ik weet niet of ik dit al eerder getypt heb). door deze vooruitgang moeten we koken op een systeem gekoppeld aan verbruiksmeters en kerncentrales, en waarmee wereldwijd de aardkloot omgploegd word in een bende en er vaartuigen nodig zijn om giftige brandstoffen te brengen naar de energieomzettercentrales. we kunnen dus niet meer wat hout sprokkelen, of kappen en laten drogen in ons bekrompte huis. (jaja hout hakken deed ik in Frankrijk, en ik heb een franse achternaam omdat nederland ons binnengehaald heeft omdat het te lui was om te vechten tegen de engelsen en spanjaarden, evenals ze te lui waren om te vechten tegen de duitsers.)

 • Jos

  lees hier hoe de nederlandse Overheid en het Koningshuis met zijn militairen omgaat:

  http://www.go2war2.nl/artikel/2263/Britse-submarines-voor-de-Nederlandse-marine.htm?page=1

  oftewel; nadat mijn voorouder een etmaal in zee had rondgezwommen, moest het zijn eigen reis terugbetalen, en opnieuw het leger in…

 • Jos

  oneindigheid: denk daar over na; onder u voeten en overal om u heen is een oneindige put, deeltjes vliegen er zelfs sneller na toe (rood en blauw verschuiving) terwijl er aan getrokken word door objecten in het heelal. merkwaardig genoeg zijn wij als onderdanen slecht beperkt tot pedagogische denkbeperkingen tot verzorging van het allerlaagste tuig wat zich op de aardbodem durft te vertonen.

 • Jos

  op internet staat dat mensen die zich met demonische krachten bezighouden een gedaante verwisseling ondergaan. ik heb psychiatry mensen bijzonder snel zien verouderen nadat hun ‘behandeling’ gefaald had. zelf ben ik ook van een fitte gozer snel veranderd in een wat oudere man, dankzij de invloed van de demonische krachten van de Hoeren van Babylon en degene die in de eindtijd zal losgeketend worden als een leeuw en verslinden zal een ieder die getuigen kan van God. want de reden is dat men ieder zal verwoesten (denk aan de christenen is syrie) omdat men dan zelf voor god kan spelen zonder dat iemand het door heeft.

 • Jos

  ik behandel vrouwen altijd met enorm respect, het lijkt me immers ook verschrikkelijk om als vrouw door het leven te moeten gaan.
  ik neem vrouwen altijd bloedserieus, in verband met de zwaardere periodes.
  ik geniet graag in stilte, maar dat kan ik van haar niet zeggen.

 • Jos

  elke dag in dag uit tikt ze om klokslag twaalf uur op haar horloge en wijst naar haar … en dien ik op grond van haar gezag over te gaan tot p.n.tr.t.. en ik tracht daar waar mogelijk dit is te beperken tot het strikt noodzakelijke

 • Jos

  ze is in het bezit van een paar ferme jongens en ik probeer ze wel eens te omklemmen met mijn handen als kolenschoppen maar dan kom ik nog handen te kort.

 • Jos

  alles is heel druk vergeleken bij degenen die in de psychiatry werken.

 • Jos

  ik zeg tegen de psychiatry mensen: als u last hebt van de drukte, dan zijn dat niets meer dan bepaalde stofjes die in u mismaakte mislukte brein komen en dient u dit te onderdrukken met psychiatrische medicijnen.

 • Jos

  ik zal een voorbeeld geven van wat een typerend werk en denkwijze is van een psychiatry student in opleiding. hij zei een keer tegen mij dat hij een trofee had gewonnen omdat hij exceleerde in sport. we gingen een keer met nog wat anderen in een roeiboot en ik deed de linkerkant van de boot. hij vond het echter dusdanig druk dat hij zijn peddel aan mijn kant erin deed om af te remmen, ipv nog maar niet eens de moeite nam om dusdanig te peddelen om in een koers te blijven die niet zou uitkomen in een cirkel.

 • Jos

  tenslotte zal ik de reden geven waarom de psychiatry bestaat en zulke vorstelijke belondingen incasseren. ik heb naast dat er zich nogal wat ziekelijk en gemeen tuig onder de clienten bevinden, er ook mensen zijn die op een wijze denken die niet getolereerd is, men ziet namelijk wat men met name in de hogere kringen en degenen die voor hun werken en het niet doorhebben wat ze aan het doen zijn en van plan zijn. de psychiatry vormt dus het menselijke schild waar de voornamen zich achter kunnen verschuilen, en deze mensen die in de gaten hebben wat het spelletje is wat er gespeeld word, in een versnelde doch weerloze en gedachtenloze toch naar hun einde te brengen om zodoende hun het zwijgen voor eens en altoos in dit leven op te leggen.

 • Jos

  ik wil aan arjan vragen waarom er fysiek bewijs nodig is als hij beweerd dat hij lijd als ik een draaiende kettingzaag langzaam vanaf zijn kruis tot aan zijn schedel laat bewegen. laat hij eerst de gigantische hoeveelheid medicijnen die ik moest nemen innemen, en dan zullen we hem met een camera op zijn lichaam interviewen voor de internationale televisie of internet uitzending om te vragen of hij lijdt.

 • Jos

  arjan is een intelligente man met een eerlijke rechte blik in de camera. zo heeft hij zelfs verzonnen dat als mensen zeggen dat ze lijden, hij zegt dan: what the fuck, hoezo? en moet ik dat dan nog bewijzen ook ofzo? en verder staat op zijn twitterberichten dat hun gilde te weinig geld krijgt, en hij weet dat iedereen al begrijpt dat dat zo is, want het is werkelijk, fenomenaal, briljant dat hij dit weet te zeggen, zodat het uiteraard overbodig is om te vermelden wat er met dit geld gaat gebeuren.

 • Jos

  ik zal u vertellen waarom de psychiatry meer geld nodig heeft. ik zat in de Kraal op een kamer ter breedte en ter lengte van een bed, met nog twee zijruimten waar een kast en een klein bankje kon staan. dit alles koste mij de gehele uitkering, en dit was buiten de drukke dure stad. en ja ik maakte natuurlijk een hoop kosten door goed in het huishouden en ander werk in het dorp bezig te zijn, en daar moet de psychiatry natuurlijk flink voor kunnen beuren.

 • Jos

  als ik boekhouder was zou ik eens nagaan of de vergoeding voor de sportzaal in Breukelen daar vlakbij was het geloof ik niet meer vergoed word door de Kraal in Kockengen Portengen voor de clienten, maar wel afgeschreven word en in de zakken verdwijnd van het personeel. ik had namelijk van geld dat ik van mijn vader gehad had zelf een halterstang, schijven, en speedbal gekocht en nadat ik dit verwittigd had zou er geen mogelijkheid meer zijn tot vergoeding tot deelname aan de fitnesszaal volgens het personeel. de reden was dat men ten dode verschrikt was van mijn demonstratie van het keukenmes. deze heb ik daarna later nog een keer met een echte dolk uit de verzameling van mijn vader vertoond voor de ogen van mijn moeder die dit lachend en onbewogen ten deelnam, terwijl zij niet zoals ik de professionele psychiatry medewerkster had aanbevolen om eerst vanwege veiligheids redenen om de hoek buiten de deuropening mijn demonstratie gade te slaan

 • Jos

  ik herriner me nog een paar gedragingen van de jonge slanke intelleginte dametjes: ze had het eerst over haar abortus en toen ik de afwas deed ging ze achterover op de keukentafel liggen met zichtbare witte slip, een ander zeer jong onschuldig meisje kwam op met op en neer wippen op de bank, een ander meisje nam mijn hand en stopte het in haar broek, een ander meisje kwam een keer zomaar bij me in bed liggen omdat ik met allerlei vreemden sliep, ik zal verdere voorbeelden niet typen want dat boeit niet. Maar ik was lid van een andere sportschool en daar was een vrouw die regelmatig met boven de 100 kilo squatte en ik had haar telefoon aan haar gegeven die ze bij een apparaat had laten liggen. een andere vrouw op mijn werk kan zo een schaap van tegen de geschat 100 kilo optillen. Tja het is een moeilijke keuze voor wat voor mij nou het prettigst is om mee om te gaan; vrouwen zonder gedraai en vaag gedoe of een vrouw die een fragiel mindfreak control plaspopje is en die achteraf allerlei roddel en achterklap over je verspreid en mensen laat langskomen om je aan te klagen.

 • Jos

  vroeger toen ik klein was, riep de zeer moeilijk opvoedbare kinderen leraar ons mee naar de gymzaal verderop, niet dat dit steeds noodzakelijk was omdat wij hun leuk vonden en gehoorzaamden aangezien ze een ietsjepietsje meer intelligentie en humor hadden dan de verwende psychiatry pubertjes van tegenwoordig, en desnoods waren ze ook meestal sportief, wat ook iets is wat mind mensjes verachtten. je kunt beter een spuit of een pil op zijn eigen kosten, of iemand bedreigen met op straat zetten of politie met vuurwapens verordoneren, dan je peperdure intelligentie gebruiken om iets anders te verzinnen. er werd ook een keertje een karateleraar gehaald om ons eens een lesje te leren. want ik werd een keertje op weg naar een ander schoolgebouw uitgedaagd en lichtjes beroerd, en ik ben tussen allerlei adhd tuig gezet, maar dan maalt de psychiatry er niet om, het gaat er om dat het rustig veilig en verzorgd is voor uitsluitend hun.

 • Jos

  ik wel wel eens een gokje wagen: laat ik laten we zeggen over een paar jaar als ik mocht het lukken wat fitter ben geworden, het complete personeel van die instelling waar ik zat ontslaan, want die is overbodig want ik woonde daar toch al continue, en dan gaan we het resultaat bekijken na een aantal maanden. mocht dit gunstig zijn dan wens ik gaarne het salaris van mijnheer de directeur, mijnheer de psychiater, en de salarissen van het legioen aan psychiatry medewerkers te ontvangen.

 • Jos

  mocht deze overheid na mijn eventueel succes niet bereid zijn om de salarissen te betalen, dan verzoek ik om degenen die mij aangeklaagd en behandeld hebben dien tereenkomstig met gelijke munt te betalen: ik ben beschuldigd als een gevaar voor het rijk, en vergiftigd met als oogmerk versterving. maar uit lankmoedigheid zal ik een foltermethode gebruiken die aanzienlijk minder langdurig is.

 • Jos

  de psychiatry vormen de toverdokters, wichelroedelopers, bottenlezers, kristallenbollenlezers, en waarzeggers die inzicht in de geesteswereld van de mensdieren hebben (terwijl ze tevens beweren dat de geest niet bestaat) die hun toverwoorden en formules uitspreken in opdracht van de bloeddorstige heersers als er een misdaad begaan is door hun, om het volk gedwee te laten afdruipen.

 • Jos

  nog een andere bijwerking van de psychiatry medicijnen was dat er opeens heel snel harde vetbulten op mijn lichaam begonnen te groeien. ik keek een keer in de spiegel en toen stak er opeens een harde bobbel van
  ongeveer twee centimeter uit de zijkant van mijn voorhoofd.

 • Jos

  voor een optimale stoelgang dient u de juiste technieken voldoende lang toe te passen ter stimulatie van het anale gebied om zodoende het lichaam te ontdoen van onreine stoffen, en over te kunnen gaan tot de orde van de dag.

 • Jos

  tijdens het erotisch buikdansen komen de peristaltische bewegingen van mijn meterslange darmkanaal goed op gang, en laat ik series langgerekte anale scheten, waarbij de druppels kontsap haar om de oren en in het gezicht spetteren.

 • Jos

  meneer Natlik krijgt geen toegang tenzij mevrouw Stijflik daar uitdrukkelijk toestemming voor verleend heeft.

 • Jos

  sommige psychiatry mensen beweren dat autisten niks doen omdat ze te lui zijn. ikzelf heb zelfs tot op heden nog dat ik diverse dingen die ik moet doen of wil doen tegelijk in mijn gedachten heb lopen, waar ik achter kom als ik mezelf met bepaalde gedachten er probeer op te concentreren wat het is (ondanks dat men beweerd dat mannen niet multitasking zijn), en dan kan ik soms rustig een lijstje maken met dingen in de volgorde van die het eerst gedaan moeten worden tot minder belangrijke, en deze schrijf ik dan ergens op.

 • Jos

  aha ik heb per ongeluk Arjen Dokelaar van leer gegeven, maar ik bedoel het tegen die Robert Vermeiren.

 • Jos

  vervelende mensen zoal psychiatrymensen die zich vervelen in hun luizeleventje doen vervelende dingen; ze komen je steeds treiteren en onnodig lastig vallen, en als dat niet het gewenste effect heeft zoals autisten bestempeld worden: dat ze boos kunnen worden (oh wat stout) dan vernietigen ze de liefde, en als er dan nog een verweer tegen dit onrecht blijft, dan word ook dit vernietigd. ze hebben haat en liefde verwoest en de hel op aarde gecreeerd, deze valse profeten, afgodendienaars, en dwaalleraars. daarom zal hun vergolden worden naar hun werken.

 • Jos

  net zoals de overheid zich verschuilt achter de psychiatry, verschuilt het koningshuis zich achter de overheid. koningen die de afgodendienaars, dwaalleraars en valse profeten hadden ingevoerd, (zoals ook deze overheid predikt) werden levend door de honden of wormen opgegeten. en daarom is er geschied en zal er gebeuren wat er in het nieuws u overkomen is.

 • Jos

  ik slobber haar dikke geile rode seks spenen diep naar achter in mijn mond. rauwe romige moedermelk sijpelt traag door mijn keelgat. ik drink alles op, de baby krijgt niks.

 • Jos

  ik zal nog een tipje van de sluier die het mysterie van dit land gehuld in raadselen oplichten. ten tijde dat de lijfstraffen ‘afgeschaft’ waren, werd ik door leerkrachten bij de oren gegrepen en getrokken en gedraaid, waarbij de speeksel spetters mij in het gezicht spetterden. op een andere school gaf een docent snoeiharde kankerklappen met zo’n grote liniaal of aanwijsstok als hij het vermoeden had dat iemand zijn focus/concentratie verloren had op het voorbeeld, en dus een negatieve concecuentie verdiende, of hij smeet gewoon een houten schoolbordborstel naar iemand toe (stel je voor dat deze in je oog terecht komt). later bleek dat deze leerkracht scholieren thuis liet komen om bepaalde films te bekijken, en ook wat activiteiten verrichte. ik vond het altijd al merkwaardig dat hij zoveel mensen liet nakomen voor straf op vrijdagmiddag. (de joodjes lieten zich ook maar naar de gaskamers, en als ze nog niet dood waren, naar de crematoria afvoeren, omdat ze de nederlandse overheid vertrouwden op hun blauwe en groene oogjes)

 • Jos

  in principe is er geen verschil tussen de overheid van Nederland, Noor-Korea, of China. beiden doen aan censuur en geschiedsvervalsing.

 • Jos

  ik vroeg een keer aan mijn ouders omdat ik mij afvroeg waarom er nog steeds zwarte mensen in het gebied in Amerika zijn, want waar kunnen die kinderen vandaan komen.je kunt toch immers geen vrouwen voor zwaar slavenarbeid gebruiken? maar het bleek dat (dit moeten anglisch-saksische-talen geweest zijn) gewoon vrouwen ingevoerd hebben om ze te bevruchten om nieuwe slaven te kweken…

 • Jos

  in het systeem waarin men het fantastische recht en speciaal voor uw gespecialeerde recht op mogelijkheid om uw te organiseren in een groep om op jacht te gaan om de anderen aan te vallen, blijft er altijd smeergeld rollen richting High Command, en als uw hun praalwagen omhoog duwt en voortsleurt, kunnen ‘Zij’ dit land weer groot maken.

 • Jos

  domineer uw eigen leven; en laat slechts anderen helpen als dit hoogst nodig is en u er van overtuigd ben dat zij betere oplossingen weten te bieden. een leider kan pas leider over anderen zijn als hij minstens zijn eigen leven weet te leiden.

 • Jos

  ik zal een voorbeeld geven; er zijn af van die managers die zeggen dat je het niet goed en hard en snel genoeg doet. (zijn dit soms vrouwen ofzo?). zeg gewoon tegen ze: toont u mij dan de aankomende decennia en geef mij het voorbeeld om mij te leren hoe u het gaarne wenst. (dit zijn vaak van die sukkels met de grote auto, die jou laten doorwerken terwijl ze rusten en zich laten vervangen door andere gevestigde leden in ‘de groep’.)

 • Jos

  ik zal nog een detailtje geven over de zegening van een pedagogie systeem waarin men in ‘de groep’ ‘vrijheid’ heeft om zich te ontwikkelen. de leerkracht heeft in de klas vanaf haar bureaustoel staan toekijken, terwijl een klasgenoot mij vanachter besloop met een schoolstoeltje met ijzeren poten. ik kwam weer tot bewustzijn nadat ik uit het ziekenhuiskwam met verband op mijn hoofd. er kwam toen enkele malen inspectie in het klaslokaal zitten, en daarom had de leerkracht besloten om voordat deze arriveerde de inrichting van de tafeltjes en stoeltjes te veranderen.
  overigens kwam er nog een keer zo’n loshandige tegenover andermans kinderen leerkracht mee naar huis om mijn ouders te vertellen dat ik een slecht en boosaardig kind was omdat ik slordig schreef en daarom bovendien na schooltijd strafregels moest schrijven. (mijn ouders vonden laatst een schriftje voor de klap op mijn hoofd van het jaloerse klasgenoote, en ik kan zien dat ik een zeer net en duidelijk handschrift had).

 • Jos

  hier zijn plaatjes van mijn slordige handschrift voor de zegening van een groepsgewijs pedagogie systeem effect had:
  http://i.imgur.com/LcOzeG3.png
  http://i.imgur.com/AioNuhA.png
  http://i.imgur.com/FsC9GUU.png
  http://i.imgur.com/W0FxzEr.png

 • Jos

  vermoed u ook wel eens dat het pedagogie systeem met zijn score testjes een systeem is om ‘andere’ mensen te detecteren, en te laten falen en eventueel uit te roeien met ‘medicijnen’, want die zouden wel eens het rustige leventje van de luitjes kunnen verstoren.

 • Jos

  de overgrote linkse meerderheid van de wereld, laten we zeggen 99,99% heeft een diep onderbewustzijn verlangen om in een groep te meuteneuken, groepsverkrachten, en gangbangen, en de ‘enkeling’ helemaal de rottering te trappen en beuken. men voelt zich dan het meeste veilig, want je hoeft niet na te denken (dat kost immers maar een hoop meer moeite dan de gevolgen die je veroorzaakt), allemaal te volgen.

 • Jos

  laten ons eens een links democratisch systeem lichtjes analyseren; volgens de verspreidings grafiek/formule is de hoogste score meestal niet te vinden in de gemiddelde of meerderheid. de democratie besluit vervolgens om de inzichten van dezen te gaan uitvoeren. (je zou ook kunnen zeggen dat er zegge bijvoorbeeld 30 miljard mensen geleefd hebben, en dat de psychiatry zegt dat Newton een geestesgestoorde was, (gelukkig bestonden er nog geen ‘moderne technologie/wetenschap’ medicijnen toen)).

 • Jos

  waarschuwing!; als u niet stemt, dan is er geen overheid die geld geeft aan een medisch/wetenschap systeem om medicijnen tegen kanker te maken, en kindervaccinatie; daardoor zullen de Neanderthalers het niet overleven, en zult u vrouw en kinderen hier niet zijn!

 • Jos

  met name psychiatry mensen beweren dat het nog barre en klote tijden waren zonder overheid. ok, waren die mensen zo verrot? vraag je eens af of je graag eens een robbertje wil sparren met bijvoorbeeld, de Neanderthalers, Vikingen, Romeinen, Gothen, Franken, Saksen. waren ze werkelijk slechter en minder fit vergeleken met u zonder de moderne wetenschap/technologie/overheid?

 • Jos

  de moderne geleerden doen een beetje minachtend over de wonderen. ik heb een gedachten experiment en ‘uitdaging’ voor hun: volgens hun is er een gigantische hoeveelheid energie en materie ontstaan uit ‘niets’ , ze noemen dit de ‘Grote Knal’. dit druist in tegen hun eigen wetten van de wet van behoud van energie, maargoed dit kan vergoeilijkt worden door hun verweer dat ‘tijd’ nog niet bestond. zou u dan gaarne kunnen verklaren waardoor Vadertje Tijd tesamen met de energie en materie eveneens uit het niets is verschenen? Gelooft u stiekum eigenlijk ook niet een beetje in wonderen?…

 • Jos

  moderne studenten zeggen dat christenen mensen gedood hebben, en het is ternauwernood gelukt om techniek te ontwikkelen om kleurrijke plaatjes van spullen in het heelal te zien. mmmh dezelfde mensen die deze denkwijze aanhangen hebben de grootste genocides en experimenten op groepen uitgevoerd, waarvan de defecten nu pas in generaties later optreden. bovendien hadden we ook kleurrijke natuurtaferelen op dees aardkloot kunnen zien als zij de globe niet veranderd hadden in een kubus van beton asfalt en glas en staal.

 • Jos

  wie niet sterk is moet slim zijn. wie niet sterk en niet slim is, vraagt om hulp en zoekt bijvoorbeeld leuke hobby’s. wie niet sterk en niet slim is maar verdorven is, gaat in de psychiatry. alle oorlogsmethoden tot en met de inname van drinkwater is door de psychiatry ontwikkeld door experimenten op mensen in concentratiekampen in europa, japan, china, enz. deze experimenten voeren ze uitsluitend op anderen uit, nooit op hun eigen soort. deze mensen bestuderen de pijnlijke dood van massa’s om hieruit hun geluk en eeuwig leven te denken kunnen verkrijgen. (zoek bijvoorbeeld eens op youtube naar: mkultraproject, naziexperiments, en blader wat door de filmpjes aangeboden aan de rechterzijde van het beeldscherm)

 • Jos

  op de kartonnen verpakking van al deze soort medicijnen staat dat je geen voertuigen en machines mag besturen tijdens invloed van deze medicatie. ik zal u vertellen wat er mij overkomen is door deze medicatie. ik ging ’s avonds een keer naar buiten en viel bewusteloos van de stenen trap op de betonnen vloer in het gebouw waar ik woonde. huisgenoten vertelden later dat ze ’s avonds een enorme dreun hoorde doordat ik van de trap donderde (ze hadden me trouwens gewoon laten liggen). toen ik weer wakker werd (blijkbaar was ik de volgende dag wakker geworden en in bed gekropen, wat ik me niet meer kon herinneren) begreep ik waarom mijn schouder uit de kom was en er een punt van bot uit mijn pijnlijke rechterschouder omhoog stak.

 • Jos

  als de psychology niet geslaagd is om iedereen in onderdanige coöperatie met hun agenda te brengen dan komt de psychiatry om de hoek met hun chemische oorlogsvoering om je te breken. de psychiatry geloofd heilig dat elke prestatie het gevolg is van seksuele potentie. deze mensen deinsen er niet voor terug om je te castreren met vergif alsof je hun huisdier bent. hier is nog een voorbeeld waaruit blijkt dat psychology&psychiatry uit is op volledige onderdanigheid voor anderen en volledige dominantie tot in de kleinste aspecten van je leven. ik woon ergens waar je als niet laagbegaafde autist zelfstandig kunt wonen. nu komt er een begeleider zeggen dat hij elke week wil langskomen, met andere woorden hij nodigt zichzelf gewoon uit. hij komt met een vragenlijst die hij zelf voorleest met beperkte aantal antwoorden en bij sommige vult hij ze gewoon zelf in. aan het begin vroeg hij of hij mijn antwoorden aan allerlei andere mensen kon laten lezen. toen kwam er een hele waslijst, en aan het eind vroeg hij naar het seksleven. stel je voor dat ik van te voren ja had gezegd om deze ingevulde vragenlijst openbaar te mogen maken. hij zegt ook dat ik autist ben omdat ik hem niet continue aankijk. ik heb helemaal geen zin in deze vervelende mensen en ik maak zelf uit waar ik kijk.

 • Jos

  Ja jongens, we hebben een zware missie voor de boeg. de paashaas heeft gebeld. We moeten een groep flink gespierde kabouters meenemen die sterk genoeg zijn om de dikke zware taaie kutlippen opzij te kunnen trekken, zodat onze commando kabouters gewapend met gasmaskers tegen de giftige drassige moerasdampen naar binnen kunnen doorstoten om de omgeving uit te kammen, op zoek naar het paasei. daar zullen ze de kraan vinden om de slang aan te sluiten en vast te schroeven op de buik van de meegenomen baby.

 • Jos

  the white Neanderthalers were far mor bigger, stronger, intelligent then the Negro’s wich were necromancers practicing evil black magic (inflict pain, tell lies), sorcery (drugging, psychiatry), mind control influence (spells, words, psychology), but they got eradicated due to tolerance and race mingling.

Mogelijk interessante boeken

Afscheid van autisme en ADHD Nieuwe wegen voor de geneeskunde Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Denken over geneeskunde
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!