Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Hoogleraar Gary Null: Het drogeren van onze kinderen (video)

Datum: 14 maart 2009, 08:33 ~ Bron: http://www.garynull.com/

Door prof. dr. Gary Null

Door het gebrek aan een objectieve medische test om te bepalen wie ADD of ADHD heeft, steunen artsen deels op gestandaardiseerde evaluaties en de impressies van leraren en voogden en laten weinig ruimte over voor andere oorzaken of factoren zoals dieet en omgeving. Vandaar dat de diagnose ADD of ADHD vaak het resultaat is, terwijl er geen organische basis voor enige ziekte is aangetoond in klinische onderzoeken.

Psychiaters schrijven psychofarmaca aan kinderen voor zonder de ouders te informeren over de ernstige bijwerkingen die de medicijnen kunnen hebben, waaronder slapeloosheid, verlies van eetlust, hoofdpijn, psychotische symptomen en zelfs fatale reacties op de medicijnen zoals hartritmestoornissen.

En ondanks de gevaren werken veel scholen samen met overheidsorganisaties om ouders te dwingen om kinderen medicijnen te geven, waarbij de ouders worden bedreigd dat het kind zal worden afgenomen indien ze niet meewerken.

De volgende videoreportage is gemaakt door hoogleraar Gary Null.

The Drugging of Our Children (2005)

http://video.google.com/videoplay?docid=-3609599239524875493

In deze reportage worden enkele beroemde mensen geïnterviewd waaronder Neil Bush, de zoon van de ex-president van Amerika en Michael Moore, een beroemde documentairemaker.

Meer informatie over de film is te vinden op het volgende adres: http://www.imdb.com/title/tt0850665/

Bron: http://www.garynull.com/

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Afscheid van autisme en ADHD Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Wat je niet verteld is... Afwijkend En Toch Zo Gewoon
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!