Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Het spel is uit: Fernand Haesbrouck doet uit de doeken over het strattera schandaal

Datum: 8 oktober 2008, 18:39 ~ Bron: Medicalfacts.nl

Gepubliceerd door apotheker Fernand Haesbrouck

Apotheker Fernand Haesbrouck Het positieve van de Strattera-soap is vooral ,dat nu eindelijk bekend raakt, hoe men ADHD behandelt.De internationale literatuur vermeldt nog steeds dat het werkingsmechanisme onbekend is. Maar men moffelt die werking weg omdat de kennis ervan helemaal geen commercieel argument is.Stel je voor dat men op de bijsluiter zou schrijven: dit psychoticum wordt chronisch en in hoge doseringen gegeven om het zenuwstelsel van de patiënt te verwoesten.

Immers het kapotmaken van neuronen laat dat zenuwstelsel reageren met een gevarenreflex (fight or flight-reactie), wat het dopingseffect verklaart. Van zodra zenuwbanen of circuits onbruikbaar worden, ontstaat een veranderde perceptie op de realiteit.Wat dan wel erg bruikbaar is als antidepressivum (het ontstaan van de nieuwe SSRI’s), maar een andere perceptie verklaart ook de hallucinaties die nooit ver weg zijn. En hoe meer neuronen chronisch worden verwoest, hoe kleiner de eigen controle wordt over het gedrag, vandaar: agressie, tics, zinloos geweld, zelfmoorden…

Chemisch bestaan vier soorten psychotica, die allemaal op dezelfde manier neuronen castreren, omdat ze eenzelfde ‘basispatroon’ in de molecule bezitten.

1) de indolen ( LSD, pado’s, triptanen, melatonine)
2) cannabinoiden ( THC, marihuana…)
3) piperidylbenzylaatesters ( cocaïne, Ritalin,Concerta, Trazolan,Champix)
4) phenylalkylamines, waarbij de phenylethylamines de amfetamines zijn (Dexedrine, Aderall,Pervitin,XTC enz.), en de phenylpropylamines de SSRI’s (Prozac,Strattera, Zyban,Wellbutrin, enz.)

Bemerk hoe de cocaïnestof Champix en de amfetamine, bupropion ( Wellbutrin, Zyban) commercieel gepromoot worden, omdat ze een controleverlies veroorzaken op het (rook) gedrag.
Stoppen met roken door medisch en vakkundig neuronen te castreren.

De medische hoeraliteratuur waakt erover, dat als wetenschappelijke literatuur, alleen maar positieve berichtgeving tot bij de artsen geraakt.

Vergelijk een beetje dit opblazen van gebakken lucht over de goede werking van harddrugs, aan dezelfde gebakken lucht waarmee banken miljarden winst konden maken.
Gedragsdokters weten alleen hoe goed psychotica werken, omdat hun opleiding, hun naschoolse vorming, hun medische literatuur gesponsord wordt door de industrie, die stipt waakt dat geen negatieve info zou opduiken.

Zo bestaan verschillende studies die aantonen dat het gebruik van stoffen uit die groepen, botontkalking veroorzaken.

Eigen ervaring in psychiatrische ziekenhuizen leert mij dat momenteel erg veel calciumpreparaten en fosamaxen worden gebruikt, terwijl geen enkele dokter weet heeft van het feit dat SSRI’s broze botten veroorzaken.

Bron: Medicalfacts.nl

Zie ook: Teleac: Openheid rond schadelijkheid Strattera

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.

Deze publicatie is onderdeel van het column van apotheker Fernand Haesbrouck, klik hier voor meer publicaties van de auteur.

 

Boeken van de auteur

ADHD-medicatie
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!