Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

FDA waarschuwt: ADHD medicijnen kunnen psychose veroorzaken

Datum: 10 februari 2012, 11:35 ~ Bron: GezondheidsNet

In sommige gevallen kunnen medicijnen die worden voorgeschreven bij aandachtstekort (ADHD) bij kinderen leiden tot hallucinaties en een psychose. Ook wanneer ze genomen worden volgens de voorschriften. Dit laat de Amerikaanse overheid weten.

Inname van ADHD-medicijnen kan leiden tot psychose en manie. In sommige gevallen kregen kinderen waanbeelden van wormen, insecten of slangen die op hen kropen.

Tot deze conclusie komen onderzoekers van het U.S. Food and Drugs Administration (FDA) na het bestuderen van data van 49 voorgaande klinische onderzoeken, uitgevoerd door de medicijnfabrikanten zelf. (zie ook Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim) Sommige van de onderzochte medicijnen zijn ook in Nederland verkrijgbaar, zoals Ritalin en Concerta.

Psychiaters moeten ouders inlichten

De FDA vindt dat deze effecten goed moeten worden besproken met de ouders van de kinderen. In de Verenigde Staten gebruiken miljoenen kinderen deze medicijnen en het is belangrijk dat ouders niet schrikken van zulke effecten. Zo gauw de medicatie stopt, verdwijnen ook de bijwerkingen, aldus een arts van het New York University Child Study Center.

Ook het aantal voorschriften voor antipsychotica onder kinderen is de afgelopen jaren fors gestegen. (zie NRC Handelsblad, 2010 en Artsennet, 2010). Antipsychotica maakt de psychose chronisch zodat iemand niet meer kan stoppen met het gebruik (zie deze studie) en het verkort het leven met gemiddeld 30 jaar (zie prof. dr. Ivan Wolffers). De top 3 best verkochte antipsychotica komt overeen met de top 3 dodelijkste antipsychotica en dit zijn tevens de modernste en duurste middelen. (zie Reuters, 2009)

De hypothese is dat de psychiatrie beoogt een invloed uit te oefenen op kinderen met de diagnose ADHD naar de leer van Charles Darwin om de evolutie van de mens in eigen hand te nemen. Er wordt vanuit de psychiatrie veel onheil toegedicht aan kinderen met de diagnose, zoals de bewering dat ze sneller crimineel, verslaafd en werkloos zullen worden op latere leeftijd. Daarbij is er binnen de psychiatrie de overtuiging dat ADHD een erfelijke aandoening is die genetisch is bepaald.

Door een psychose te stimuleren bij de kinderen kan een gedeelte van de kinderen met antipsychotica worden behandeld waarmee hun kans op voortplanting wordt verminderd en hun leven met gemiddeld 30 jaar wordt verkort. Het idee is dat de mensen met ‘goede’ genen zo een voordeel hebben en dat het menselijk ras daar sterker door wordt (eugenetica).

Dit is niet de enige aanwijzing dat er mogelijk een ziekelijke ideologie schuilt achter de ontwikkelingen binnen de psychiatrie. Antidepressiva maakt onvruchtbaar en vergroot de kans op zelfmoord. Daarbij veroorzaakt het DNA schade in het sperma en de foetus (zie The Telegraph, 2008) zodat nageslacht van mensen die antidepressiva gebruiken wordt geboren met genetische afwijkingen zoals een zwak hart.

Bron: GezondheidsNet

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Top 100 van meest gebruikte medicijnen Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Het einde van de psychotherapie Afscheid van autisme en ADHD
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!