Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Farmaceut Eli Lilly start reclame website ter promotie van ADHD medicijnen bij kinderen

Datum: 5 mei 2009, 07:46 ~ Bron: Eli Lilly / Strattera

Eli LillyHet bedrijf dat recent in opspraak is geraakt omdat haar medicijn Strattera tegen ADHD gedrag bij kinderen in werkelijkheid het antidepressivum Prozac bleek (tevens een medicijn van het bedrijf), met tevens ook dezelfde bijwerkingen (zelfmoordgedrag, en extreem gewelddadige uitbarstingen), is gestart met een website ter promotie van haar medicijnen onder kinderen.

Zie: http://www.surfsleutel.info/lilly/ (mirror)

Via de website worden kinderen geleerd hoe normaal het is dat je als kind wanneer je druk bent, een ziekte wordt gediagnosticeerd door een psychiater na een gesprek met jou en je ouders, en dat het volkomen normaal is dat je dan medicijnen krijgt zodat je ‘rustig’ bent.

Arnold ADHDIk heb ADHD, maar gelukkig is er wel wat aan te doen! Ik heb pilletjes gekregen, waardoor mijn hersens beter werken en ik wat rustig wordt.

Gister merkte ik het al met mijn huiswerk. Ik kon me beter concentreren en was veel sneller klaar dan anders

 

 

keurmerk stichting de Kinder ConsumentVia een quiz worden de kinderen o.a. geleerd dat ADHD een ongeneeslijke ziekte is, en dat ze de rest van hun leven medicijnen moeten gebruiken om de ziekte onder controle te houden.

De reclame campagne blijkt goedgekeurd door stichting de Kinder Consument.

 

Eli Lilly ADHD Quiz voor kinderen en ouders

Eli Lilly ADHD Quiz voor kinderen en ouders

Klik hier om de Quiz te proberen.

Bron: Eli Lilly / Strattera

Zie ook:

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Afscheid van autisme en ADHD Top 100 van meest gebruikte medicijnen Wat je niet verteld is...
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!