Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: De psychiatrie houdt zich al 7 jaar stil

Ex-directeur Eli Lilly Zweden klokkenluider: “Psychiatrische medicijnen doden mensen”

Datum: 22 januari 2010, 17:50

dr john virapenDr John (Rengen) Virapen is een voormalig wetenschapper die na 35 jaar in dienst te zijn geweest van de farmaceutische industrie (Eli Lilly) ontslag heeft genomen om het publiek te waarschuwen over de gevaarlijke motieven en kwade praktijken van de farmaceutische industrie en psychiatrische medicijnen.

… waar ik uiteindelijk directeur werd van een bedrijf in Zweden, een affiliate bedrijf van een van de grootste en meest kwade farmaceutische bedrijven in de wereld, Eli Lilly Co. Omdat ik deel uitmaakte van het kwaad.

Ik had een carrière. Ik deed veel slechte dingen. Ze hebben me ontslagen. Ik starte mijn eigen bedrijf en werkte voor verschillende andere farmaceutische bedrijven, grote bedrijven, multinationals.

Mensen sterven door het gebruiken van psychiatrische medicijnen en dit is gelegaliseerd. Omdat ik persoonlijk medewerkers van de Zweedse overheid heb omgekocht om het psychiatrische medicijn Prozac® (antidepressivum) toe te laten op de Zweedse markt.

Kun je je dat voorstellen?

Bekijk de video waarin Dr John Virapen spreekt over zijn carrière en waarin hij zijn kennis deelt over de ware aard van psychiatrische medicijnen en de farmaceutische industrie:

YouTube voorvertoningsafbeelding
 
  • paula van den dolder

    Gelukkig dat dr John Virapen openhartig praat over de misstanden binnen de big pharma industry, en ik geloof dat er geen woord van gelogen is,we worden al zo lang voor de gek gehouden en misleid,laten we onze gezondheid in eigen handen nemen, zover mogelijk.

Mogelijk interessante boeken

Afscheid van autisme en ADHD Top 100 van meest gebruikte medicijnen Medicijnen 2006-2007 Medicijnen 2008-2009
 

Hoogleraar: "ADHD is boerenbedrog"

Hoogleraar psychotherapie prof. dr. Paul Verhaeghe, auteur van het boek "Het einde van de psychotherapie", stelt dat aandoeningen zoals ADHD en PDD-NOS niet bestaan. De symptomen natuurlijk wel: drukke of verlegen kinderen zijn een feit. Het probleem ontstaat wanneer een patient niet als een persoon met een aantal eigenschappen wordt beschouwd, maar als die eigenschappen worden gefilterd tot een paar goed te classificeren afkortingen. Diagnose van zon soort aandoening gebeurt meestal met behulp van de DSM, een diagnostisch handboek dat niet, zoals men zou verwachten, samengesteld werd door onafhankelijke wetenschappers maar eerder een allegaartje van meningen is. De samensteller is de Amerikaanse Psychiatrische Associatie, een belangenvereniging die ooit zelfs met een stemming besloot of homoseksualiteit al dan niet een categorie moest worden. Zo worden ook te pas en te onpas aandoeningen toegevoegd, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie. Zo kan er bijvoorbeeld weer een nieuwe pil in de markt worden gezet tegen een abnormaal lange rouwperiode. De DSM methode valt dus moeilijk wetenschappelijk te noemen, en blijkt in de praktijk al helemaal niet bij te dragen aan een structurele oplossing.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!