Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Ex-directeur Eli Lilly Zweden klokkenluider: “Psychiatrische medicijnen doden mensen”

Datum: 22 januari 2010, 17:50

dr john virapenDr John (Rengen) Virapen is een voormalig wetenschapper die na 35 jaar in dienst te zijn geweest van de farmaceutische industrie (Eli Lilly) ontslag heeft genomen om het publiek te waarschuwen over de gevaarlijke motieven en kwade praktijken van de farmaceutische industrie en psychiatrische medicijnen.

… waar ik uiteindelijk directeur werd van een bedrijf in Zweden, een affiliate bedrijf van een van de grootste en meest kwade farmaceutische bedrijven in de wereld, Eli Lilly Co. Omdat ik deel uitmaakte van het kwaad.

Ik had een carrière. Ik deed veel slechte dingen. Ze hebben me ontslagen. Ik starte mijn eigen bedrijf en werkte voor verschillende andere farmaceutische bedrijven, grote bedrijven, multinationals.

Mensen sterven door het gebruiken van psychiatrische medicijnen en dit is gelegaliseerd. Omdat ik persoonlijk medewerkers van de Zweedse overheid heb omgekocht om het psychiatrische medicijn Prozac® (antidepressivum) toe te laten op de Zweedse markt.

Kun je je dat voorstellen?

Bekijk de video waarin Dr John Virapen spreekt over zijn carrière en waarin hij zijn kennis deelt over de ware aard van psychiatrische medicijnen en de farmaceutische industrie:

YouTube voorvertoningsafbeelding
 
  • paula van den dolder

    Gelukkig dat dr John Virapen openhartig praat over de misstanden binnen de big pharma industry, en ik geloof dat er geen woord van gelogen is,we worden al zo lang voor de gek gehouden en misleid,laten we onze gezondheid in eigen handen nemen, zover mogelijk.

Mogelijk interessante boeken

Afscheid van autisme en ADHD Top 100 van meest gebruikte medicijnen Medicijnen 2006-2007 Medicijnen 2008-2009
 

Seroquel dodelijk?

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net