Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Dossier Holocaust


De Duitse psychiatrie begon al 20 jaar voordat de Nazi-partij was opgericht met het georganiseerd vermoorden van patiënten door middel van honger-diëten en is daar tot in 1949 mee doorgegaan. In Amerika startte de psychiatrie met massa-sterilisatie programma’s en dergelijke programma’s hebben ook in verschillende Europese landen plaatsgevonden. De Holocaust begon met de moord op meer dan 300.000 psychiatrisch patiënten.

De beroemde Duitse holocaust geleerde Ernst Klee heeft de situatie als volgt beschreven:

De Nazi’s hadden de psychiatrie niet nodig, het was andersom, de psychiatrie had de Nazi’s nodig.

Er zijn sterke aanwijzigingen voor eugenetische motieven in de hedendaagse psychiatrie.

  • Antidepressiva: Antidepressiva verdubbelt de kans op zelfmoord en veroorzaakt genetische schade in het sperma terwijl een neppil bij de meeste mensen net zo effectief blijkt als antidepressiva.
  • Antipsychotica: De top 3 meest dodelijke antipsychotica (Seroquel, Risperdal en Zyprexa) komt overeen met de top 3 meest voorgeschreven antipsychotica. (The Lancet) De moderne antipsychotica zijn 10x duurder en tot 41% dodelijker dan de oude antipsychotica van 20 jaar geleden. Antipsychotica maakt gebruikers chronisch ziek en verkort het leven met gemiddeld 25 tot 30 jaar. (prof. dr. Ivan Wolffers, Dr. Detlef Petry en de Britse zangeres Ana Galvin)
  • ADHD: ADHD medicatie veroorzaakt agressie en psychose waartegen antipsychotica wordt voorgeschreven. Het aantal antipsychotica voorschriften aan kinderen groeide in 2010 met 49%. Er is bewijs dat er een relatie is tussen de groei in ADHD medicatie voorschriften en antipsychotica voorschriften.

Volgens honderden geleerden is ADHD bedrog. Opvallend is dat de Vereniging tegen de Kwakzalverij (VtdK) stil is. De voormalig voorzitter van de vereniging, dr. Cees Renckens, bleek leden op te roepen de Nazi-mentaliteit aan te nemen. In een Volkskrant opiniestuk (mirror) ging de voorzitter vlak voor zijn aftreden tekeer tegen kritiek-hebbers op de psychiatrie, een extra aanwijzing voor een ideologisch-gemotiveerde verdediging van wat door veel wetenschappers als een van de meest ondeugdelijke praktijken in de wetenschap wordt gezien.

Tijdens een kerstrede citeerde de voorzitter met lof Nazi's met als boodschap dat men op kwakzalverij moet reageren zoals de Nazi Herman Goering reageerde wanneer hij het woord cultuur hoorde.

Goering: "wanneer ik het woord cultuur hoor, dan ontgrendel ik mijn pistool"Deel dit dossier op social media

E-mail

~ Publicaties ~

Hitler’s Holocaust ontstond in de psychiatrie met moord door honger diëten 20 jaar voordat Nazi-partij bestond

Hitler’s Holocaust ontstond in de psychiatrie met moord door honger diëten 20 jaar voordat Nazi-partij bestond
20/11/2013 ~
Samenvatting van een onderzoek door Dr. Peter R. Breggin Goede Duitse doktoren leverden zowel de theorie als de technieken voor Hitlers uitroeiing van de Joden: zij vermoordden honderdduizenden psychi […]

Medisch moorden: Euthanasie onder dwang in de Duitse psychiatrie in 1914-1949

Medisch moorden: Euthanasie onder dwang in de Duitse psychiatrie in 1914-1949
05/09/2009 ~
1. Duitse Psychiatrie De participatie van artsen en in het speciaal psychiaters gedurende de holocaust is alombekende geschiedenis. De misdaden van Duitse psychiaters zijn uniek en eveneens alombeken […]

Duitse psychiaters erkennen criminele verleden: voortzetting Holocaust 1945-1949

Duitse psychiaters erkennen criminele verleden: voortzetting Holocaust 1945-1949
14/02/2011 ~
In Duitsland wordt reeds tientallen jaren een krachtig protest gevoerd tegen het verzwijgen van de massamoord praktijken van de psychiatrie voorafgaande, gedurende en na de Nazi-periode. Schattingen s […]

IAAPA protest: Stop de leugen over psychiatrische massamoord in 1945 tot 1949

IAAPA protest: Stop de leugen over psychiatrische massamoord in 1945 tot 1949
22/11/2009 ~
Het rassenhygiëne museum in Dresden, Duitsland hield van 12 oktober 2006 tot 24 juni 2007 een tentoonstelling getiteld “Dodelijke Geneeskunde”[1]. Dit jaar staat de tentoonstelling in Ber […]

Bezig met laden video…
Klik hier voor de volledige documentaire

Externe bronnen

  1. VPRO: Psychiatrie als leerschool voor de holocaust
  2. Prof. dr. Alfred Hoche: De Exterminatie van Levensonwaardige Levens, 1920 (vertaling)
  3. Boek: Hongersterven in de psychiatrie, 1914 tot 1949, Heinz Faulstich
  4. Documentaire: Diagnosticeren en Vernietigen (1994), door Ernst Klee (beroemde Holocaust geleerde)
  5. Onderzoek: De rol van de psychiatrie in de Holocaust (1993), door dr. Peter. R. BregginMeta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!