Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 

Als een oliemaatschappij van $180 miljard dollar het met gemak doet...

>>> hoe vaak wordt giftig afval in de oceaan gedumpt? <<<

CEO van Trafigura BV aan schipper: Voorbij Dover hoor, en zeker niet in de Oostzee

Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Doelstelling: Totale vernietiging van de psychiatrie

Datum: 25 augustus 2008, 20:25

In de volgende video spreekt de topman van de Scientology Kerk, David Miscavige, namens de Citizens Commission on Human Rights (CCHR), in Nederland Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) geheten, over de prestaties van de organisatie in 2006.

Het wordt in de video duidelijk dat ze zich inzetten voor een totale vernietiging van de psychiatrie. In hun eigen woorden: “Global Obliteration of Psychiatry” wat neerkomt op totale uitroeiing zonder een spoor achter te laten.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Ook al is het heel goed voor sommige mensen dat een organisatie zoals de CCHR bestaat, het komt natuurlijk wel erg extremistisch over. Maar wanneer je als patiënt tot 6 maanden achtereen in een isoleercel gevangen hebt gezeten en met lichaams verkrampende psychiatrische medicijnen bent ingespoten omdat je vermeend te weinig zou eten dan is het natuurlijk logisch dat er mensen zijn voor wie dit een steun in de rug kan zijn en voor wie de doestelling het gevoel geeft dat er mensen zijn die echt voor ze opkomen en hun beulen, de psychiaters, eens een lesje leren.

Psychiaters hebben zich in het verleden aan veel wrede en onmenselijke praktijken schuldig gemaakt, en het gebeurt vandaag de dag nog steeds, ook in Nederland. Ook in Nederland worden sommige mensen onder dwang met ECT (elektroshock) behandeld, of tegen hun wil onder dwang met medicijnen ingespoten omdat ze niet mogen zijn zoals ze zijn van een psychiater. Jonge vrouwen worden soms tot 6 maanden achtereen in een isoleercel gevangen gehouden omdat ze niet mee willen werken en zich blijven verzetten tegen de in hun ogen onrechtmatige en onmenselijke behandeling en gevangenschap. Dat is de realiteit voor veel mensen en vanuit dat perspectief bekeken is de doelstelling mogelijk wel te begrijpen.

Voor veel psychiatrisch patiënten die voor hun gevoel aan ware martelingen zijn onderworpen door psychiaters, zonder dat ze ook maar iets misdaan hadden, voor die mensen kan het fijn zijn dat er een sterke organisatie bestaat die echt voor ze durft op te komen.

Het enige nadeel is misschien – zoals veel mensen vermoeden – dat mensen die in psychische nood verkeren door scientology worden verleid om zich aan te sluiten bij hun religie, waar ze uiteindelijk (naar verluid) veel geld voor moeten betalen.

 

Mogelijk interessante boeken

Wie is van hout ... Metanoia De duisternis voorbij Denken over geneeskunde
 

Tros Radar undercover bij farmaceutische bedrijven

Bezig met laden video...
Tros Radar: Deel 1 / Deel 2
Jaarlijks overlijden in Nederland meer mensen door medicijnen dan in het verkeer. Toch wil de farmaceutische industrie documenten over bijwerkingen niet openbaar maken.

Steeds vaker wordt het duidelijk dat dodelijke bijwerkingen worden verzwegen, en dat de bedrijven weinig tot niets om het welzijn van mensen geven.

De bedrijven worden beloond voor het zo lang mogelijk 'beter maken' van mensen, en niet voor het beter gemaakt hebben van mensen. En dat is te merken, vooral in de psychiatrie, waar medicijnen ongegeneerd mensen chronisch ziek maken en houden.

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net